Denior Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 W łódzkim tikeju przymierzałem z 3 pary tych loafersów Sebago. Wg mnie ten model ma bardzo niskie podbicie. Stopę raczej mam standartową. Nosząc zwykle 40,5-41, ledwo udało mi się wcisnąć jedną stopę w 41,5. Miejsca w "palcach" miałem dużo, ale nie dałbym rady chodzić w nich, bo za bardzo opinały sródstopie. W 43, wsuwałem komfortowo stopę, ale już but trochę latał - nie kupiłem ich. Prawdopodobnie 42-42,5 byłoby dobre. Robiłem też podejśćie do 40,5 - bez powodzenia. Przymierzając podeszwy Sebago do podeszw butów które miałem na sobie, wyglądało na to że rozmiary się zgadzają mniej wiecej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Sebago to amerykańska rozmiarówka, zwykle nosząc UK 10 z Sebago biorę 12, choć wg różnych tabelek z netu odpowiednikiem UK 10 jest US 11. Dodatkowo robią te buty w kilku różnych szerokościach, co TKM w swych oznaczeniach pewnie pomija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Łódź będzie miała nowego tikeja. Wygląda na to ze dużo większego niżobecny. W miejscu Almy na rynku Manufaktury, niebawem pojawi się nowy salon TK Maxx, oferujący szeroki asortyment odzieży, butów i dodatków. Umowę z najemcą już podpisano, a otwarcie sklepu zaplanowano na koniec maja. Będzie to jeden z największych salonów sprzedaży w Manufakturze, zajmujący powierzchnię 2270 m kw. Otwarcie zaplanowano na koniec maja. http://www.expressilustrowany.pl/lodz/a/markowe-ciuchy-w-niskich-cenach-nowy-sklep-w-manufakturze,9461695 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roso Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Dwa wynalazki, które znalazłem dzisiaj. Może ktoś się orientuje czy warto kupić. 1) London Brogues za 199 PLN https://drive.google.com/file/d/0B0UaIDvdNQowckVjSjh0Q21ERWs/view?usp=sharing 2) Boat Shoes Gaastra za 169 PLN https://drive.google.com/open?id=0B0UaIDvdNQowaEh2QmNkemxkZ0E Za wszystkie uwagi będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 2) Boat Shoes Gaastra za 169 PLN https://drive.google.com/open?id=0B0UaIDvdNQowaEh2QmNkemxkZ0E Za wszystkie uwagi będę wdzięczny Trafiłem kiedyś jeansy Gaastra i kupiłem w ciemno. Później trochę o firmie poczytałem i okazało się, że mają bardzo dobrą opinię. Ze spodni jestem bardzo zadowolony. Boaty Gaastra za 169 peelenów chętnie bym nabył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Na Marszałkowskiej rzucili co nieco, widziałem czarne oksfordy chwalonej tu manufaktury Dinkelacker (rozm. 42, cena 500-coś), fajne Sebago z brązowej skóry (rozm. niby 42, ale raczej mniejsze). Na garniturach ładne letnie Barutti rozm. 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Dzis w Łodzi widziałem 2 pary oprawek(okularów zerówek) Persola po ~279zł. Niestety nie było żadnych przeciwsłonecznych tej marki. Gdyby ktoś widział jednak, to dajcie cynk PS Chyba ze da sie wstawić u okulisty szkła przeciwsłoneczne i nie wyjdzie drożej niż normalna para Persoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Można normalnie wstawić jeżeli jest odpowiednia oprawka, jak masz jakieś zdjęcia to powiem Ci czy w konkretnych na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 W blue city Lobby nadal sa 999 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Trochę kwadratowe ale ładny kolor zamszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Dzis w Łodzi widziałem 2 pary oprawek(okularów zerówek) Persola po ~279zł. Niestety nie było żadnych przeciwsłonecznych tej marki. Gdyby ktoś widział jednak, to dajcie cynk PS Chyba ze da sie wstawić u okulisty szkła przeciwsłoneczne i nie wyjdzie drożej niż normalna para Persoli. IMG_20160331_141253.jpg Można w nich wstawić soczewki przeciwsłoneczne. W Vision Express coś takiego kosztuje około 300 zł, ale tam jest drogo, myślę że u zwykłego optyka wyniesię Cię to max 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dar Napisano 1 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Panowie z Trójmiasta, dzisiaj ostatni dzień promocji w TK Maxx w Riwierze. A mianowicie czarne double monki John Lobb. Rozmiarówka od 7,5 do 11 UK. Cena 299 zł Edyta: Dziękuję kol. Wuner za pomoc okazaną przy robieniu zdjęć 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Mam nadzieję, że wykupiliście wszystkie i rozprowadzicie na forum ? Jakby coś, to ja chętnie 9 wezmę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unsu275 Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Za tą cenę też przygarnę roz 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unsu275 Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 @unsu275 to razem będzie 18 Po "edycie" kolegi mój post jest bez sensu . Zapomniałem, że dzisiaj się bawimy w prima aprilis . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Haha nabrałem się - faktycznie "1" wymazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Popsułem zabawę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 W Rivierze to nawet nie śmierdzi Lobbem. A tak poza tym to "mega okazje" i temat TK 1 kwietnia powinień być wyłączony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unsu275 Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unsu275 Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 No nic Panowie, a teraz proszę się w duchu przyznać - kto się dał na to nabrać Pozdrawiam D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Tu nie ma mądrego jeżeli ktoś wbije zdjęcie vassów czy berluti też uwierzę. Moja książkowo-blogowo-forumowa mądrość została pozbawiona pewnych podstaw 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Poznań Malta - wysyp Dinkelackerów, po 599 zł sztuka, były brogsy i jedne penny loafersy. W rozmiarach 41-42 (tylko te półki przeglądałem) łącznie 6 par. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 W Łodzi takie oto buty nic mi nie mówiącej firmy Zeno.B, sprawiają wrażenie ok. Co o nich myślicie, ktoś ma doświadczenia odnośnie jakości z butami tej firmy ? Cena 279 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi