KIERMAN Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 @pirat No tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 nowa koleżanka z maxa właśnie dzwoniła, że jest klient który chce kupić oba "Loby", więc prosiła aby max do 12 potwierdzić czy je biorę (dla kogoś z Was). Po 12 Lob będzie już radością u kogoś innego, ew. do 18 są jeszcze EG jasnobrązowe 44,5, czyli te: edit: już nie ma EG edit2: już nie ma JL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Jadę jutro na polowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnie Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 sprawdzał ktoś może czy we Wrocławiu nie rzucili czegoś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazzi Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 raczej powinno paść pytanie: który TK Maxx nie został odwiedzony przez forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Mam nadzieję ,że nikt nie był tam gdzie się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Sprawdził ktoś Poznań City Center? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Ja tylko mogę potwierdzić, że marszałkowska już ogołocona. Chyba, że forumowiczom pochowano buty na różnych rezerwacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Szczecin w niedzielę też bez takich rarytasow. Teraz w tygodniu nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Wczoraj sprawdzałem szczeciński TK, nadal same sandały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Ktoś wie czy w blue city pojawiło się coś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 W Czeladzi jeden lobb, dwa Gordon brosy derby brązowe,mchciaoem kupic ale na nodze nie wygladaja i dziwne kopyto, kilka loafersow, i to by było na tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Jeśli to zorganizowana akcja, to szefostwo TK powinno zainteresować się badaniem, kto przy okazji (a częściej pewnie zamiast) zakupu Lobbów wziął a. garnek dla mamy, b. zestaw śrubokrętów dla taty, c. klocki dla syna i d. bibelocik dla teściów. Zresztą Koledzy żonaci to już w ogóle musieli chyba w każdym przypadku brać "zasłony"... "Co tak późno? A nic, wpadłem na chwilę do sklepu. Co kupiłem? Takie tam, buty na wiosnę. Czemu cztery pary? A nie, to do przymierzenia, wybiorę jedne i oddam. Ile kosztują? Ale zobacz, kochanie, szlafroczek ci wziąłem, jedwabny...";-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipP Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Z ciekawości i ja sie przeszedłem do tk koło domu, przejrzałem głownie okolice rozmiaru 9, Cheaney 7,5uk za £99 Barkery 8uk I takie Loaki na kopycie F 9,5UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalina Panfil Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Gdyby w TK często pojawiały się jedwabne szlafroczki, urządziłabym na pewno takie polowanie jak tutaj Będę w PCC jutro, mogę wskoczyć do TK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 sprawdzał ktoś może czy we Wrocławiu nie rzucili czegoś nowego? W Renomie nadal dominują takie "marki" jak Red Tape i No Brand :/ do innych mam nie po drodze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 W Gdańsku też bida z nędzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Zakup dla kolegów z forum na kilku zdjęciach. Po dzisiejszych zakupach jestem rozpoznawalnym klientem w Czeladzi podsumowując, w tym TkMaxx nie znajdziecie już "lepszych" butów, a i na telefon mam mieć odkładane jeśli przyjdą 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kolekcjoner21 Napisano 9 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Ech... a może tak rzucić wszystko i wyjechać do Czeladzi... 1 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Zakup dla kolegów z forum na kilku zdjęciach. Po dzisiejszych zakupach jestem rozpoznawalnym klientem w Czeladzi podsumowując, w tym TkMaxx nie znajdziecie już "lepszych" butów, a i na telefon mam mieć odkładane jeśli przyjdą Krzychu, normalnie jutro zadzwonię do country managera TKMaxxa i Cię zdenuncjuję Psujesz kolegom z regionu zabawę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Zachęcony widokami z tego wątku wstąpiłem dzisiaj do TK w Bydgoszczy. O markach jak powyżej nikt tam nigdy nie słyszał a i zapach w sklepie jak w sh . p.s. Te EG bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Krzychu jakby ci coś wpadło w moim rozmiarze (Yankowe 7 - 7,5 UK) to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Zakup dla kolegów z forum na kilku zdjęciach. Po dzisiejszych zakupach jestem rozpoznawalnym klientem w Czeladzi podsumowując, w tym TkMaxx nie znajdziecie już "lepszych" butów, a i na telefon mam mieć odkładane jeśli przyjdą Cześć. Czy możesz podać producenta, rozmiar fabryczny, oraz wymiary podeszwy - maksymalną długość i szerokość (szerokość "prostopadle" do osi buta, zresztą chodzi o wymiary orientacyjne)? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 O ile Loaki mogę zrozumieć, o tyle C&J w TK Maxx to podejrzana sprawa (nawet Lobby mogę zrozumieć). To musza być seconds (TK nie zawsze znakuje secondsy). Przecież, jeśli to taka oferta, to zamiast posyłać przez TK Maxxa sami by mogli w jeden dzień za te ceny sprzedać. Taka oferta kłóci się całkowicie ze wszystkim, czego uczyliśmy się przez lata o rynku dobrego klasycznego obuwia. Dalej nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Ja uważam, że to jakaś akcja reklamowa TkMaxx. Ciągle tak uważam. Powiedzmy, że buty za 1000-1500 zł to jest jakaś kwota, natomiast porównanie cen C&J (330) i innych butów z o wiele niższej półki (loaki, barkery za 500, mokasynki noname za 200) skłania do podejrzeń. Może badanie rynku albo przygotowywanie klienta pod lepiej skalkulowane ceny. Co do butów - nie wiem, skąd je mają; być może to są egzemplarze poekspozycyjne, których takie firmy nie sprzedają "normalnie", bo nie wypada. Jednak moje monki od lobba wyglądają świeżo i dziewiczo - może ekspert by coś znalazł (zresztą każde buty mają jakiś szczegół, do którego można się przyczepić), ale ja niczego nie widzę. Może jakieś czyszczenie magazynów. Albo pomyłka systemu IT wysłał nie do tego kraju i w dodatku źle wycenił. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi