andrzej k. Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 329 pln to chyba nie problem - proponuję kupić , używać , uprać i dopiero oceniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Podejrzewałem pracownika, a to klient okazał się cwaniakiem: http://pieniadze.gazeta.pl/Gospodarka/1,125292,14801241,TK_Maxx_wyjasnia__skad_kurtka_z_Lidla__oszukal_klient_.html#BoxSlotII3img 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 A tymczasem w Łodzi skarpety Pantherella, cienka wełna (z domieszką), stonowane kolory, rozmiar 39-42 (według mnie raczej 40-43). Dwupak w cenie 40 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 28 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2013 ...w TK Maxx w Bielsku-Białej, kaszmirowe swetry Ballantyne w kolorze 'jasny niebieslki' za 399 pln - rozmiary S, M, L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 31 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 (Łódź) świetne wełniane podkolanówki Wolsey, różne rozmiary ale jeden kolor (beż), 13 zł. Duńskie rękawiczki Randers, różne skóry (jest chyba nawet pekari, ale głowy nie dam) i kolory, ceny 99-139 zł. Świetna marynarka Daks London, rozmiar 50 - ostrzę sobie na nią zęby, ale to zakup na inny sezon (len z wełną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 ...w TK Maxx w Bielsku-Białej, kaszmirowe swetry Ballantyne w kolorze 'jasny niebieslki' za 399 pln - rozmiary S, M, L. Jest również jedna sztuka beżowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 (Łódź) świetne wełniane podkolanówki Wolsey, różne rozmiary ale jeden kolor (beż), 13 zł. Duńskie rękawiczki Randers, różne skóry (jest chyba nawet pekari, ale głowy nie dam) i kolory, ceny 99-139 zł. Świetna marynarka Daks London, rozmiar 50 - ostrzę sobie na nią zęby, ale to zakup na inny sezon (len z wełną). Te rękawiczki Randers Handsker faktycznie są z pekari. To ten model: http://haethaenstat.blogspot.com/2013/09/peccary-gloves-from-randers-handsker.html (z tą różnicą, że w TK Maxx są z wełniano-bawełnianą podszewką). Niestety nie są produkcji duńskiej, tylko dalekowschodniej albo wschodnio-europejskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 31 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Ciekawostka - na metce producent pisze, że niezależnie od miejsca produkcji (Dania czy fabryki partnerskie na świecie) dostajemy ten sam towar, a jednak cena wersji duńskiej jest wyraźnie wyższa (zarówno w Randers jak i w TKMaxx). Polecałbym jednak przejrzeć ofertę tych rękawiczek z pekari, bo chyba są tam i te nie-duńskie i oryginalne duńskie (różnią się metką wewnątrz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Ja dziś upolowałem w TK Maxx album Steve McQueen wydawnictwa Taschen. Zdjęcia przepiękne. Cena 29 złotych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Jest również jedna sztuka beżowa. No proszę... to dorzucę wisieńkę / wisieńki w postaci boots'ów Loake z serii Design: model Style Callaghan - rewelacyjne! ...ale, jest jedno ale: lilipucie rozmiary: 3 szt. = 41,5 oraz 1 szt. = 42 W cenie 399 pln. ...gdyby był mój rozmiar nawet bym się nie zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 W TK Maxx BlueCIty widziałem wczoraj czarne loafersy Bass za chyba 199,-. Niestety, rozmiar 47. Jak ktoś ma płetwy zamiast stóp, to nieźle trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 No proszę... to dorzucę wisieńkę / wisieńki w postaci boots'ów Loake z serii Design: model Style Callaghan - rewelacyjne! ...ale, jest jedno ale: lilipucie rozmiary: 3 szt. = 41,5 oraz 1 szt. = 42 W cenie 399 pln. ...gdyby był mój rozmiar nawet bym się nie zastanawiał. Nie warto tyle płacić za Loaki tej linii; moim zdaniem max 250, choć sam i za tyle bym nie wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Kurcze. Mój rozmiar, a we Wrocku nigdy nic ciekawego w tym rozmiarze nie mogę znaleźć. W TK Maxx BlueCIty widziałem wczoraj czarne loafersy Bass za chyba 199,-. Niestety, rozmiar 47. Jak ktoś ma płetwy zamiast stóp, to nieźle trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Panowie, a jakieś szpiegowskie wieści z TKMaxx w Poznańskiej Malcie? Zastanawiam się, czy jest sens jechać specjalnie po to, aby tam zajrzeć. Interesują mnie szczególnie rękawiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Kurcze. Mój rozmiar, a we Wrocku nigdy nic ciekawego w tym rozmiarze nie mogę znaleźć. Mogę jutro czeknąć i ewentualnie cyknąć fotę albo podesłać link do modelu. Na moje oko to był model Logan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Nie warto tyle płacić za Loaki tej linii; moim zdaniem max 250, choć sam i za tyle bym nie wziął. ...szczerze mówiąc, gdyby były za 250 pln to uważam, iż byłaby to rewelacyjna okazja. Nie wiem jak wyglądają - namacalnie - Loake'i z najwyższej linii (mam na myśli jakość wykonania), niemniej jednak w w/w uważam, iż jest naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Mam kupione w TKMaxx właśnie za 399 zł zamszowe chukka Loake Design. Nomen omen, design jest trochę pozaklasyczny, ale można przeżyć. Jeśli przyjmiemy założenie mosze, to implikuje ono, że można kupić za powiedzmy 300 zł inne buty trochę lepsze od Loake Design; gdyby tak było, dylemat wszystkich świeżaków pytających nas o buty w budżecie 300 zł zostałby rozwiązany Moje chukka na pewno nie są warte ceny wyjściowej, jakakolwiek była. 400 zł to uważam okazja do przyjęcia; 250 zł byłoby okazją niebagatelną. Nie widziałem do tej pory butów (ani sobie takich nie wyobrażam) w cenie wyjściowej 250 zł które byłyby lepsze jakościowo od Loake Design; na wyprzedaży owszem. Chodzę w tych chukka od roku bez zastrzeżeń, podeszwa mogłaby być trwalsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Ja dziś upolowałem w TK Maxx album Steve McQueen wydawnictwa Taschen. Zdjęcia przepiękne. Cena 29 złotych. Claxton, McQueen.jpg Na początku roku kupiłem w empiku za kilkukrotnie wyższą cenę. Trochę mnie to już zaczyna drażnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Na początku roku kupiłem w empiku za kilkukrotnie wyższą cenę. Trochę mnie to już zaczyna drażnić. Drażni Cię Empik? nie rób tam zakupów, większość książek ma tam zawyżone ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 W Krakowie (Bonarka) Jest teraz spory wybór marynarek Corneliani. Nie wiem czy jeszcze są ale były garnitury GF Ferre w M1 za coś koło 300zł. Mi się udało parę ciekawych rzeczy w tym sklepie kupić. Spodnie Moschino za 30zł, marynarkę Trussardi za niecałe 200zł, poszetkę Armani za parę złotych, kilka solidnych krawatów za małe pieniądze. Nigdy nie wiadomo co się tam trafi, choć faktycznie trzeba lubić ten sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Panowie, w warszawskim Blue City namierzyłem chukka Loake. Model zrobiony z takiej skóry, jak tu: http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=7&shoeid=206 (w ogóle wydaje mi się, że to ten model) Rozmiar 44,5 niestety. Cena 400. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Linia 1880? Za tyle warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 23 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2013 TKMaxx Marki (k/Warszawy) - poszetki jedwabne Jefferson Bridge - kolory jednolite: burgund, błękit, biel, fuksja, niebieski - rulonik, cena 39 pln, stoisko świąteczno-prezentowe przy męskich akcesoriach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Drobna poprawka, Loaki, które widziałem, w TK Maxx w Blue City to linia Shoemakers. Dodam, że znalazłem tam jeszcze jedną parę chukka tego producenta w rozmiarze 42. Czarne na gumowej podeszwie. Cena taka sama, jak brązowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BillParish Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 TKMaxx Domy Centrum w Warszawie - jest pare akcesoriów Savile Row Co. (dokładają co jakiś czas) m.in. zestawy jedwabnych poszetek po 3 sztuki po 70 zł za zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi