Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Poznaniu w TK ciekawych butów niestety nie ma, ale udało mi się nabyć granatową, sportową marynarkę marki Tom Rusborg z cienkiej wełenki na półpodszewce :) Osobiście pierwszy raz spotkałem się z wełnianą marynarką o tak luźnym splocie. 

Opublikowano

W Łodzi trzy sztuki fajnej messenger bag z dobrej licówki firmy Fossil, kolor średni brąz, bardzo ładny. Cena ok. 480 zł. Po odpięciu paska otrzymujemy dość grubą aktówkę. Jest jeszcze tańsza wersja w połowie ze skóry, w połowie z płótna.

Opublikowano

Gościnnie jestem w Poznaniu, więc zajrzałem do City Center - tu też jest trochę toreb Fossila, ze cztery modele, bardzo ładne. Poza tym co nieco marynarek Barutti (rozm. głównie 50-52). Trochę fajnych koszul, nawet jakiś len.

Przy okazji taka kwestia - była jedna jedyna marynarka Barutti 46 (36R) i okazało się, że leży na mnie genialnie, zdecydowanie najlepiej dopasowany RTW jaki kiedykolwiek trafiłem. Niestety, po bliżej inspekcji okazała się uszkodzona (tak jakby coś zalało/przebarwiło spory kawałek materiału) i z bólem serca odłożyłem ;-) Mam zatem małą prośbę - jakby ktoś buszując w TKMaxxach trafił na Barutti w rozm. 46 (a sam nie potrzebował) to niech da znać na priva.

Opublikowano

W Czeladzi zgrabne czarne oxfordy Lobba za 1,5k. Spece z TK otagowali je na 9UK, ale to raczej 7UK. Odłożyłem na regale z 41.

W tym samym TK nieciekawe brązowe brogsy z Gordon & Bros podobno 9UK oraz obrzydliwe, bordowe, wykonane chyba z mieszanki zmielonego plastiku i śladowej ilości skóry brogsy od Tods'a. Rozmiar bodajże 43, cena nieznana - do rąk nie wziąłem więc nie spojrzałem na naklejkę na podeszwie.

Enjoy.

Opublikowano

W Magnolii we Wrocławiu wczoraj były dwie bawełniane, casualowe, granatowe marynarki od Hilfigera (48, 50). Gruby, aż sztywny materiał. Wyglądały mniej więcej jak na zdjęciu poniżej (z tym, że bez podszewki, bardzo ładnie odszyte). Cena 399.

tumblr_ljc8plFJXL1qcbpx2.png

Opublikowano

To akurat sie zgadza bo po zaplacie patrze na  rachunek i jest 6 krawatow wiec pytam kasjerki czy nie skasowala mnie o jeden za duzo a pozniej patrze do torby a tam 6 krawatow... Slabo z moim liczeniem cos dzisiaj ;) Za duzo irish coffee podczas brunchu...