Whitesnake Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Bardzo fajne buty! Czy one mają podeszwę typu oak bark?Dziękuję. Tak, mają podeszwę oak bark. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cergi Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Buty skrajnie dandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Buty skrajnie dandy Nie żebym miał cos przeciwko, ale w wersji dandy nie byłyby zachowawczo brązowe. . Piękne, niezwykle wygodne i klasyczne buty.Choć mistrz Januszkiewicz, po krótkich oględzinach przy okazji odbioru innych butów, postanowił je ulepszyc. Stwierdził, ze to takie uniwersalne kopyto i koniecznie trzeba je dostosować do mojej stopy. Nic nie uwierało i sam bym na to nie wpadł, ale mistrz to mistrz... wiec zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 A jakie zmiany wprowadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Oby nie było tak jak z jednym z moich samochodów ,kiedy po interwencji mistrza zostało parę części i śrubek,a mistrz stwierdził ze to nie potrzebne,a inżynierowie którzy to projektowali nie mieli pojęcia co robią. Buty świetne, oby nie trzeba było mówić ze byly świetne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Wprawdzie nie mój, ale ktoś to musi pokazać Mam podobny, ale po zobaczeniu tego nie mogę szczęki z podłogi zebrać Więcej zdjęć tutaj - http://www.wdrugiejskorze.pl/wiosna-w-niebieskim-odcieniu/#more-1248 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Nawet jeśli nie do końca nietuzinkowe, to z pewnością upragnione od dłuższego czasu. Cheaney Loafer z linii imperial. Na tym zakupie przygotowania do lata mogę uznać za zamknięte cheaney.jpg Będzie można prosić o zdjęcia frędzelków w przybliżeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Będzie można prosić o zdjęcia frędzelków w przybliżeniu? Oczywiście. Zrobię je jak tylko będę mógł. Wtedy tez szczegółowo zdam relacje ze zmian wprowadzonych przez TJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scanlon Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 Spinki z mozaiką z muszli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2015 Zatchels Skoro kolega Paparazzo umieścił ten zakup w tym dziale to ja też się odważę: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2015 To ja zripostuję - szkoda, że to dwoina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2015 Masz na myśli że to dwoina mizdrowa czyli spodnia a przez to gorszej jakości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2015 To ja zripostuję - szkoda, że to dwoina Jak to poznałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2015 Filip mam też prośbę jeśli można. Czy mógłbyś pod tym samym kątem ocenić torbę Zatchelsa której zdjęcie wrzucił Paparazzo ? Już odpowiadam skąd ta prośba. Moja żona wcześniej kupiła podobną torbę (nawet ten sam kolor oxblood) i skóra w jej torbie jest inna - dużo twardsza, na oko laika zupełnie inna. Jestem ciekaw czy Zatchels wypuszcza te same modele toreb z różnych skór. Jeśli tak to b. nie fair. Moja żona jest fanką tych toreb (na razie ma 2 i ochotę na więcej). Chciałbym jej pomóc ocenić czy nie warto poszukać innego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2015 Jeśli chodzi o tę czarną torbę, to zdecydowanie skłaniałbym się ku dwoinie (miałem sporo błamów i prezentowały się identycznie) lub mocno korygowanemu licu - na podstawie skór które miałem u siebie w warsztacie, faktura, światło. Oczywiście to jest ocena zdjęcia kolegi, nie miałem tej torby w ręku, torby paparazzo nie oceniam, bo zupełnie co innego widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2015 Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2015 To ja zripostuję - szkoda, że to dwoina Bo Ty to byś tylko Kajman i Cordovan Lepsza dwoina niż eko-smoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pafcio0 Napisano 27 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 (edytowane) Sam nabytek trudno nazwać nietuzinkowym, bowiem to "tylko" Hackett by Carmina (kopyto Forest), ale warto nadmienić cenę za jaką nabyłem te śliczności - 75 funtów w londyńskim second handzie/charity shopie. Oczywiście nówki Dla zainteresowanych - jedna z sieci charity shopów nazywa się Octavia Foundation. W jednym z ich sklepów gdzie kupiłem powyższe buty (Bute Str, nieopodal też jest ciekawy na Brompton Rd) mierzyłem leżący jak ulał, wspaniały morning coat ze sztuczkowymi spodniami, również od Hacketta. Niestety, ślub już mam za sobą, chociaż teraz trochę żałuję... (nie ślubu, tylko żakietu Edytowane 27 Maj 2015 przez pafcio0 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Ślicznie, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ernestson Napisano 1 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Przyjechała dzisiaj Będzie jeszcze musiała poczekać chwilę na miejsce dla siebie bo w domu remont. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Juki!!! Znaczy się Jupii!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Gratuluję! Dobry sprzęt. Ja przed maszyną mam jakoś opór moralny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Konkret! Będzie się działo - Gratulacje!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Nie jest łatwo wyłowić ciekawy krawat w TKMaxx, ale załączam dwa nabytki z okresu ostatnich kilku miesięcy: 1. Biella - pokazywany wczoraj w CMDNS - bawełna z lnem (30/70) 2. Fiorio Milano - 5-fold, 100% jedwab, ale z ciekawą fakturą (wygląda jak len) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Naprawdę ciekawy ten jedwabny. Faktycznie wygląda jak len. A jaki jest w dotyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi