Whitesnake Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2015 Buty skrajnie dandy Nie żebym miał cos przeciwko, ale w wersji dandy nie byłyby zachowawczo brązowe. . Piękne, niezwykle wygodne i klasyczne buty.Choć mistrz Januszkiewicz, po krótkich oględzinach przy okazji odbioru innych butów, postanowił je ulepszyc. Stwierdził, ze to takie uniwersalne kopyto i koniecznie trzeba je dostosować do mojej stopy. Nic nie uwierało i sam bym na to nie wpadł, ale mistrz to mistrz... wiec zostały. Cytuj
Styleman Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Oby nie było tak jak z jednym z moich samochodów ,kiedy po interwencji mistrza zostało parę części i śrubek,a mistrz stwierdził ze to nie potrzebne,a inżynierowie którzy to projektowali nie mieli pojęcia co robią. Buty świetne, oby nie trzeba było mówić ze byly świetne. 3 Cytuj
Koval Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Wprawdzie nie mój, ale ktoś to musi pokazać Mam podobny, ale po zobaczeniu tego nie mogę szczęki z podłogi zebrać Więcej zdjęć tutaj - http://www.wdrugiejskorze.pl/wiosna-w-niebieskim-odcieniu/#more-1248 1 Cytuj
emense Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Nawet jeśli nie do końca nietuzinkowe, to z pewnością upragnione od dłuższego czasu. Cheaney Loafer z linii imperial. Na tym zakupie przygotowania do lata mogę uznać za zamknięte cheaney.jpg Będzie można prosić o zdjęcia frędzelków w przybliżeniu? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Będzie można prosić o zdjęcia frędzelków w przybliżeniu? Oczywiście. Zrobię je jak tylko będę mógł. Wtedy tez szczegółowo zdam relacje ze zmian wprowadzonych przez TJ. Cytuj
artisan Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Zatchels Skoro kolega Paparazzo umieścił ten zakup w tym dziale to ja też się odważę: 3 Cytuj
eye_lip Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 To ja zripostuję - szkoda, że to dwoina Cytuj
artisan Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Masz na myśli że to dwoina mizdrowa czyli spodnia a przez to gorszej jakości ? Cytuj
el-biczel Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 To ja zripostuję - szkoda, że to dwoina Jak to poznałeś? Cytuj
artisan Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Filip mam też prośbę jeśli można. Czy mógłbyś pod tym samym kątem ocenić torbę Zatchelsa której zdjęcie wrzucił Paparazzo ? Już odpowiadam skąd ta prośba. Moja żona wcześniej kupiła podobną torbę (nawet ten sam kolor oxblood) i skóra w jej torbie jest inna - dużo twardsza, na oko laika zupełnie inna. Jestem ciekaw czy Zatchels wypuszcza te same modele toreb z różnych skór. Jeśli tak to b. nie fair. Moja żona jest fanką tych toreb (na razie ma 2 i ochotę na więcej). Chciałbym jej pomóc ocenić czy nie warto poszukać innego producenta. Cytuj
eye_lip Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Jeśli chodzi o tę czarną torbę, to zdecydowanie skłaniałbym się ku dwoinie (miałem sporo błamów i prezentowały się identycznie) lub mocno korygowanemu licu - na podstawie skór które miałem u siebie w warsztacie, faktura, światło. Oczywiście to jest ocena zdjęcia kolegi, nie miałem tej torby w ręku, torby paparazzo nie oceniam, bo zupełnie co innego widać. Cytuj
paparazzo Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 To ja zripostuję - szkoda, że to dwoina Bo Ty to byś tylko Kajman i Cordovan Lepsza dwoina niż eko-smoła. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pafcio0 Opublikowano 27 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Sam nabytek trudno nazwać nietuzinkowym, bowiem to "tylko" Hackett by Carmina (kopyto Forest), ale warto nadmienić cenę za jaką nabyłem te śliczności - 75 funtów w londyńskim second handzie/charity shopie. Oczywiście nówki Dla zainteresowanych - jedna z sieci charity shopów nazywa się Octavia Foundation. W jednym z ich sklepów gdzie kupiłem powyższe buty (Bute Str, nieopodal też jest ciekawy na Brompton Rd) mierzyłem leżący jak ulał, wspaniały morning coat ze sztuczkowymi spodniami, również od Hacketta. Niestety, ślub już mam za sobą, chociaż teraz trochę żałuję... (nie ślubu, tylko żakietu Edytowane 27 Maja 2015 przez pafcio0 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ernestson Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Przyjechała dzisiaj Będzie jeszcze musiała poczekać chwilę na miejsce dla siebie bo w domu remont. 15 Cytuj
maciato Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Juki!!! Znaczy się Jupii!!! 1 Cytuj
Skalpel Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Gratuluję! Dobry sprzęt. Ja przed maszyną mam jakoś opór moralny 1 Cytuj
Koval Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Konkret! Będzie się działo - Gratulacje!!! 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 Nie jest łatwo wyłowić ciekawy krawat w TKMaxx, ale załączam dwa nabytki z okresu ostatnich kilku miesięcy: 1. Biella - pokazywany wczoraj w CMDNS - bawełna z lnem (30/70) 2. Fiorio Milano - 5-fold, 100% jedwab, ale z ciekawą fakturą (wygląda jak len) 5 Cytuj
Jan M. Krawczyk Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 Naprawdę ciekawy ten jedwabny. Faktycznie wygląda jak len. A jaki jest w dotyku? Cytuj
pafcio0 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 Naprawdę ciekawy ten jedwabny. Faktycznie wygląda jak len. A jaki jest w dotyku? Jak bawełna 4 Cytuj
Hargin Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 @JMK - pafcio0 chyba niezamierzenie wyręczył mnie w odpowiedzi porównanie do bawełny dość udane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi