Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spodziewałem się gorszego produktu (-tów, bo kupiłem dwie różne). Dzisiaj jestem trochę zabiegany (nadal służbowo przy komputerze) ale mam na swój użytek teczkę BREE i postaram się o szerszy foto-opis z porównaniem obydwu.
Ogólnie jednak biorąc pod uwagę cenę, warto. Zwłaszcza, że można pokusić się o pewien element "customizacji".

Co do terminu: Zamówienie było z 16 kwietnia. Zmieścili się w czasie.

Weź pod uwagę, że nie na chwilę obecną nie mam pojęcia jak zachowają się szycia, elementy metalowe itp. Na ocenę tego potrzeba trochę czasu.

Opublikowano

Dzięki Filip :-)

...post-977-0-80884200-1430909312_thumb.jpg

Ooo, Junior!  8-)

Napisałbym, że zazdroszczę, ale ja na szczęście nie muszę:

post-977-0-53302300-1430909381_thumb.jpg

post-977-0-36261400-1430909383_thumb.jpg

Kyle - najlepsze przed tobą. Tak wygląda to maleństwo po roku katowania; głównie w tylnej kieszeni spodni - zachwyt nie mija  :-P

Dzięki Filip! ;-)

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

dawno temu ktoś proponował na forum spotkanie przy fajce, realizacja pomysłu byłaby cenna ;)

od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zaprezentowania mojej skromnej kolekcji fajek i odświeżenia tematu "fajka dla dżentelmena"... Kiedyś to zrobię (jak uda mi się dokonać zjednoczenia kolekcji, która w tej chwili jest rozsiana na osi Warszawa-Berlin-Paryż) :D

Póki co podlinkuję tylko bardzo ciekawy artykuł: http://www.wsj.com/articles/SB123509294170728733

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Whitesnake - pokaż się w tych butach gdziekolwiek, to poczujesz ich nietuzinkowość przez pryzmat spojrzeń  :shock:

Fantastyczna sprawa. 

Bardzo fajne buty! Czy one mają podeszwę typu oak bark? 

Najprawdopodobniej tak i to nie od byle kogo J&FJ Baker&Co

• Oceniam pozytywnie 2