Skocz do zawartości

Promocje w markach premium

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma etykiety zwrotnej. Buty zostawiam, chociaż jedna sztuka gdzieś podczas produkcji miała trochę przytarty nosek i zostało to zamaskowane jakimś mocnym specyfikiem ale dość niechlujnie. 

Pytanie czy ta marka po prostu się nie zwija, bo w sumie jeszcze chciałem coś dokupić, a z tego co widzę wyłączyli płatność PayPal, co by sugerowało, że dostałem po prostu factory second i takich przypadków było więcej.

Chyba wszystkie buty klasyczne mam 11 UK i kopyto G. Czyli 45/46 EU (w sumie to nie wiem dlaczego u producentów jest taka rozbieżność w rozmiarówce EU).

Kupiłem od nich monki 11UK/46EU na kopycie 7506C z opisów (tłumaczenie z francuskiego na angielski jest raczej niedorobione) wynika, że jest ono zaokrąglone, czyli domniemam, że coś w stronę kopyta G. Generalnie kopyto jest podobne do moich lotników Meka, chyba tych -> Półbuty lotniki - G011C1 - Meka Shoes (meka-shoes.pl) czyli jest ani za wygodne na szerszą stopę, ani dynamiki za dużo nie ma.

• 1 month later...
  • 2 months later...

Czy puroego.com to marka Premium? Chyba nie 

,ale wiem gdzie to wrzucić, więc ładuje tutaj. Wyprzedają kolekcje zimowa i mieli fajne krykietowe sweterki w serek, mocno już przebrane, choć coś tam kupiłem. Jeśli ktoś szuka ciekawego golfa z pojedynczym wywinięciem oraz strukturą wzoru to polecam ten:

white-natural-structure-perkins-collar-pullover.jpg.98f931fde0d9a6ab4f75e5f653a4f265.jpg

https://www.puroego.com/en/knitwear/3347-white-natural-structure-perkins-collar-pullover.html#/1996-colors-blanco_natural/847-tallas-m

• 1 month later...

W Emmanuel Berg w Klifie w Warszawie koszule poza białymi klasykami po 200 zł, z okazji tego, że sklep przenosi się z piętra na parter. Za dużo nie zostało do wyboru, ale zwłaszcza w rozmiarach 39/40/41 coś się jeszcze znajdzie, z 42 wykupiłem chyba ostatnie ładne sztuki, w tym popover z rewelacyjnej tkaniny Loro Piana.
0165736dc7837f07d3af2e3cc9ba66cf.jpg

• Like 3

• 3 months later...

Paski od Sartolane w dawno niewidzianych cenach u Makarona, m. in. calówki Croco i zwykłe. Zamszowe calówki w brązach i granacie to aktualnie mój podstawowy wybór na co dzień, coś wspaniałego.

https://macaronitomato.com/kategoria-produktu/akcesoria/paski-meskie/

EDIT Jednak nie Sartolane...

Edytowane przez tsz
Skreślenie

W dniu 14.08.2024 o 22:41, tsz napisał:

Paski od Sartolane w dawno niewidzianych cenach u Makarona, m. in. calówki Croco i zwykłe. Zamszowe calówki w brązach i granacie to aktualnie mój podstawowy wybór na co dzień, coś wspaniałego.

https://macaronitomato.com/kategoria-produktu/akcesoria/paski-meskie/

Według sklepu nie jest to sartolane. 

To prawda, chociaż klamry nieco się różnią. Co zresztą o niczym nie świadczy, bo w calówkach od Sartolane widziałem przynajmniej 4 różne klamry, np. wariant ze skóry Veau Baranil ma inny kształt od pozostałych. 

Co ciekawe, Macaroni ma w ofercie portfele od tego producenta i nawet MTO na torby.

No cóż, paski wciąż polecam - największe szanse na udany zakup zapewne u źródła.

• 2 months later...