tryhp3 Napisano 10 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2023 Nie ma etykiety zwrotnej. Buty zostawiam, chociaż jedna sztuka gdzieś podczas produkcji miała trochę przytarty nosek i zostało to zamaskowane jakimś mocnym specyfikiem ale dość niechlujnie. Pytanie czy ta marka po prostu się nie zwija, bo w sumie jeszcze chciałem coś dokupić, a z tego co widzę wyłączyli płatność PayPal, co by sugerowało, że dostałem po prostu factory second i takich przypadków było więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 14 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2023 A jak z rozmiarówką, brałeś swój normalny rozmiar czy pół numeru niżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 15 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2023 Chyba wszystkie buty klasyczne mam 11 UK i kopyto G. Czyli 45/46 EU (w sumie to nie wiem dlaczego u producentów jest taka rozbieżność w rozmiarówce EU). Kupiłem od nich monki 11UK/46EU na kopycie 7506C z opisów (tłumaczenie z francuskiego na angielski jest raczej niedorobione) wynika, że jest ono zaokrąglone, czyli domniemam, że coś w stronę kopyta G. Generalnie kopyto jest podobne do moich lotników Meka, chyba tych -> Półbuty lotniki - G011C1 - Meka Shoes (meka-shoes.pl) czyli jest ani za wygodne na szerszą stopę, ani dynamiki za dużo nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 8 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2023 Wyprzedaż poprzednich kolekcji w Berg&Berg: https://bergbergstore.com/collections/archive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec Czy puroego.com to marka Premium? Chyba nie ,ale wiem gdzie to wrzucić, więc ładuje tutaj. Wyprzedają kolekcje zimowa i mieli fajne krykietowe sweterki w serek, mocno już przebrane, choć coś tam kupiłem. Jeśli ktoś szuka ciekawego golfa z pojedynczym wywinięciem oraz strukturą wzoru to polecam ten: https://www.puroego.com/en/knitwear/3347-white-natural-structure-perkins-collar-pullover.html#/1996-colors-blanco_natural/847-tallas-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 26 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień W Emmanuel Berg w Klifie w Warszawie koszule poza białymi klasykami po 200 zł, z okazji tego, że sklep przenosi się z piętra na parter. Za dużo nie zostało do wyboru, ale zwłaszcza w rozmiarach 39/40/41 coś się jeszcze znajdzie, z 42 wykupiłem chyba ostatnie ładne sztuki, w tym popover z rewelacyjnej tkaniny Loro Piana. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsz Napisano 14 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień (edytowane) Paski od Sartolane w dawno niewidzianych cenach u Makarona, m. in. calówki Croco i zwykłe. Zamszowe calówki w brązach i granacie to aktualnie mój podstawowy wybór na co dzień, coś wspaniałego. https://macaronitomato.com/kategoria-produktu/akcesoria/paski-meskie/ EDIT Jednak nie Sartolane... Edytowane 19 Sierpień przez tsz Skreślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victordeleco2 Napisano 19 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień W dniu 14.08.2024 o 22:41, tsz napisał: Paski od Sartolane w dawno niewidzianych cenach u Makarona, m. in. calówki Croco i zwykłe. Zamszowe calówki w brązach i granacie to aktualnie mój podstawowy wybór na co dzień, coś wspaniałego. https://macaronitomato.com/kategoria-produktu/akcesoria/paski-meskie/ Według sklepu nie jest to sartolane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsz Napisano 19 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień Przepraszam w takim razie za wprowadzenie w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 19 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień W sumie bardzo podobny design do tego, który ma Sartolane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsz Napisano 19 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień To prawda, chociaż klamry nieco się różnią. Co zresztą o niczym nie świadczy, bo w calówkach od Sartolane widziałem przynajmniej 4 różne klamry, np. wariant ze skóry Veau Baranil ma inny kształt od pozostałych. Co ciekawe, Macaroni ma w ofercie portfele od tego producenta i nawet MTO na torby. No cóż, paski wciąż polecam - największe szanse na udany zakup zapewne u źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 19 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień Bardzo podobne paski ma Miler a on bierze z AM Leather. Czyli nic specjalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś Napisano 27 Październik Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik Cały dzień minus 22% na stronie SNS Herning https://sns-herning.com/ chyba z okazji urodzin właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi