hinderyt Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 58 minut temu, Dziaku napisał: Nie, po prostu w okienku z rabatem procentowym wyswietlała by się obniżka w momencie, gdybyś korzystał z dodatkowej promocji np dodatkowe -20% od przecen. A ten krawat faktycznie miał taką cenę regularną. Inna sprawa, że nie potrwało to za długo Jak to nie potrwało? Dalej jest, 1.10.2017 o godzinie 19.36 tak, że skreślona jest cena 179.00 a na czerwono 69.99. Dwa dni temu nie było w ogóle tej 179, była tylko jedna, regularna = 69.99. W ciągu tego czasu krawat nagle podrożał o 110zł, i obniżono jego cenę promocyjnie o 110zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Miałem na myśli to, że ceny regularne w Vistuli nie trwają zbyt długo. Co do tego o czym mówisz, to może był jakiś błąd na stronie, że nie pokazywało ceny regularnej. Ale jeszcze się nie spotkałem z tym, żeby Vistula podnosiła ceny żeby zrobić promocję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hinderyt Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Przepraszam, to jednak błąd na stronie. Kurier przywiózł paczkę, krawat ma metkę z ceną 179.00 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 5 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2017 Tylko że Vistula to raczej nie dział premium 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WlodekZ Napisano 6 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2017 13 godzin temu, artisan napisał: Tylko że Vistula to raczej nie dział premium 😉 Dla wielu polaków to jednak synonim klasy premium Szczególnie, że nasze zarobki nie są zbyt wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 Simon James Cathcart – spodnie flanelowe, chinosy i polo w stylu retro z rabatem 40 proc. http://www.simonjamescathcart.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 5 godzin temu, Nowoanglik napisał: Simon James Cathcart – spodnie flanelowe, chinosy i polo w stylu retro z rabatem 40 proc. http://www.simonjamescathcart.com Jak na dzisiejsze standardy to już nie retro a raczej cosmo , szczególnie spodnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2017 Fakt, żeby handlować spodniami 30 cm dołem (i je nosić) to trzeba mieć cojones (a na te z kolei tabela rozmiarowa przewiduje stosunkowo mało miejsca...). Koledze gratuluję wytrwałości w reklamowaniu strojów rekonstrukcyjnych. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2017 Ładna kurtka od Private White w przecenie w Quality Shop (ostatni rozmiar L dostępny): https://www.quality-shop.com/eu/sale/private-white-v-c-twin-track-2-0-tan-wax są też swetry John Smedley, niestety mocno przebrana rozmiarówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2017 @lubo69 Rekonstruktorzy w akcji! (Chyba nie mam cojones, bo zamierzam własne chinosy odrobinę zawęzić.) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikimiki Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 Malfordoflondon.com z kodem sale60 - można znaleźć ciekawe ubrania w bardzo korzystnych cenach (np.garnitury Hardy Amies za 160 funtów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Bardzo atrakcyjna cena (też niskie koszty przesyłki) na dobre buty Chukka z Allen Edmonds dla Massdrop. Uwaga, factory seconds. https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-allen-edmonds-chukka-boot-factory-seconds?1=1&utm_placement=8&referer=VZ3S7J&mode=guest_open&utm_campaign=Automated Daily Promotional 2017-12-18&utm_source=SparkPost&utm_medium=email&utm_term=Daily Promotional&utm_content=1513585738472.778800056405263778408921 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 4 godziny temu, Nowoanglik napisał: Bardzo atrakcyjna cena (też niskie koszty przesyłki) na dobre buty Chukka z Allen Edmonds dla Massdrop. Uwaga, factory seconds. https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-allen-edmonds-chukka-boot-factory-seconds?1=1&utm_placement=8&referer=VZ3S7J&mode=guest_open&utm_campaign=Automated Daily Promotional 2017-12-18&utm_source=SparkPost&utm_medium=email&utm_term=Daily Promotional&utm_content=1513585738472.778800056405263778408921 Skąd jest wysyłka? Jeśli ze Stanów, to w tym momencie kończy się "bardzo atrakcyjna cena", ze względu na celników :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Nie wiem, ale przesyłka to tylko $12, co jest rewelacja. A jeśli chodzi o celnikach i VAT, to loteria i nasze ryzyko. Ale cena jest tak dobra, że nawet jak dodajesz ok. 40 proc., to nie tragedia. Jak na razie, dostałem ok. 6 przesyłek od Massdrop i nie musiałem ani razu zapłacić cło. Sam jestem zdziwiony i nie wiem, jakim cudem. Więc nie traktuj tego jako gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 1 godzinę temu, Nowoanglik napisał: Nie wiem, ale przesyłka to tylko $12, co jest rewelacja. A jeśli chodzi o celnikach i VAT, to loteria i nasze ryzyko. Ale cena jest tak dobra, że nawet jak dodajesz ok. 40 proc., to nie tragedia. Jak na razie, dostałem ok. 6 przesyłek od Massdrop i nie musiałem ani razu zapłacić cło. Sam jestem zdziwiony i nie wiem, jakim cudem. Więc nie traktuj tego jako gwarancja. To faktycznie znakomite warunki. Jak jest z rozmiarówką AE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Amerykańska, więc angielska plus jeden pełny rozmiar (chyba że angielskie rozmiar jest trochę lużny, wtedy o pół rozmiaru wyżej). Np. 10,5 UK = 11.5 US. Dużo oczywiście zależy od kopyta, sam nie znam AE. Ale te Chukka mają być "true to size", chociaż niektórzy mowią, że trochę wąskie. Normalna amerykańska szerokość to D (angielski F). Wąskie to A, B lub C. Szerokie to E, EE, lub EEE (najszersza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2018 Spore obniżki do 25% na jfitzpatrickfootwear.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiarus Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 TM Lewin Suits now up to 60% of 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiarus Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2018 FACONNABLE Ogólnie - Sale 40% Tu garnitury tańsze o ponad 200€ Free shiping & returns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiarus Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Turnbull & Asser Renomowana firma - wyprzedaż >60% np: koszule upust 125€ krawaty upust 85€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 W dniu 10.01.2018 o 10:44, wiarus napisał: TM Lewin Suits now up to 60% of Podziękowania ze strony mojej żony, właśnie zakupiła sobie 4 koszule po 10 funtów za sztukę. W tej cenie rewelacja biorąc pod uwagę zwłaszcza polską ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diminished Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Klasycznebuty.pl Promocja na wiele modeli obuwia, Berwicki ok. 100zł taniej, widziałem czarne oxfordy CS za bodajże 950zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaniDani Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 12 godzin temu, artisan napisał: Podziękowania ze strony mojej żony, właśnie zakupiła sobie 4 koszule po 10 funtów za sztukę. W tej cenie rewelacja biorąc pod uwagę zwłaszcza polską ofertę. Moja się przerzuciła na Hawes & Curtis od momentu jak Tyrwhitt wycofał damskie koszule z oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Michael Jondral ma promocję do -50%. Kupiłem nawet dwie pary butów w super cenie. https://en.michaeljondral.com/collections/winter-sale Amerykański SuitSupply otworzyło Outlet. Kod: FINALSALE https://us.suitsupply.com/en_US/outlet?utm_campaign=jan2018&utm_medium=post&utm_source=dappered Polecam szczególnie spodnie i dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi