Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
58 minut temu, Dziaku napisał:

Nie, po prostu w okienku z rabatem procentowym wyswietlała by się obniżka w momencie, gdybyś korzystał z dodatkowej promocji np dodatkowe -20% od przecen. A ten krawat faktycznie miał taką cenę regularną. Inna sprawa, że nie potrwało to za długo :)

Jak to nie potrwało?

Dalej jest, 1.10.2017 o godzinie 19.36 tak, że skreślona jest cena 179.00 a na czerwono 69.99.

Dwa dni temu nie było w ogóle tej 179, była tylko jedna, regularna = 69.99.

W ciągu tego czasu krawat nagle podrożał o 110zł, i obniżono jego cenę promocyjnie o 110zł.

Opublikowano

Miałem na myśli to, że ceny regularne w Vistuli nie trwają zbyt długo.

Co do tego o czym mówisz, to może był jakiś błąd na stronie, że nie pokazywało ceny regularnej. Ale jeszcze się nie spotkałem z tym, żeby Vistula podnosiła ceny żeby zrobić promocję.

Opublikowano

Fakt, żeby handlować spodniami 30 cm dołem (i je nosić) to trzeba mieć cojones (a na te z kolei tabela rozmiarowa przewiduje stosunkowo mało miejsca...).

Koledze gratuluję wytrwałości w reklamowaniu strojów rekonstrukcyjnych.

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 1
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
4 godziny temu, Nowoanglik napisał:

Skąd jest wysyłka? Jeśli ze Stanów, to w tym momencie kończy się "bardzo atrakcyjna cena", ze względu na celników :).

Opublikowano

Nie wiem, ale przesyłka to tylko $12, co jest rewelacja. A jeśli chodzi o celnikach i VAT, to loteria i nasze ryzyko. Ale cena jest tak dobra, że nawet jak dodajesz ok. 40 proc., to nie tragedia.

Jak na razie, dostałem ok. 6 przesyłek od Massdrop i nie musiałem ani razu zapłacić cło. Sam jestem zdziwiony i nie wiem, jakim cudem. Więc nie traktuj tego jako gwarancja. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Nowoanglik napisał:

Nie wiem, ale przesyłka to tylko $12, co jest rewelacja. A jeśli chodzi o celnikach i VAT, to loteria i nasze ryzyko. Ale cena jest tak dobra, że nawet jak dodajesz ok. 40 proc., to nie tragedia.

Jak na razie, dostałem ok. 6 przesyłek od Massdrop i nie musiałem ani razu zapłacić cło. Sam jestem zdziwiony i nie wiem, jakim cudem. Więc nie traktuj tego jako gwarancja. 

To faktycznie znakomite warunki. Jak jest z rozmiarówką AE?

Opublikowano

Amerykańska, więc angielska plus jeden pełny rozmiar (chyba że angielskie rozmiar jest trochę lużny, wtedy o pół rozmiaru wyżej). Np. 10,5 UK = 11.5 US. Dużo oczywiście zależy od kopyta, sam nie znam AE. Ale te Chukka mają być "true to size", chociaż niektórzy mowią, że trochę wąskie. Normalna amerykańska szerokość to D (angielski F). Wąskie to A, B lub C. Szerokie to E, EE, lub EEE (najszersza).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
12 godzin temu, artisan napisał:

Podziękowania ze strony mojej żony, właśnie zakupiła sobie 4 koszule po 10 funtów za sztukę. W tej cenie rewelacja biorąc pod uwagę zwłaszcza polską ofertę.

Moja się przerzuciła na Hawes & Curtis od momentu jak Tyrwhitt wycofał damskie koszule z oferty.