eye_lip Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Rzemieślnik wykonał dobrą robotę wg koncepcji klienta: pierwsze obuwnicze bespoke = all in one. Sorry, wyszła taka świąteczna choinka na bogato Mocno przesadzasz. Buty są spójne stylistycznie i nie mam na myśli stylistyki świątecznej. Myślę, że Twoje caponki od TJa wzbudziłyby podobne zainteresowanie przechodniów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Mocno przesadzasz. Buty są spójne stylistycznie i nie mam na myśli stylistyki świątecznej. Myślę, że Twoje caponki od TJa wzbudziłyby podobne zainteresowanie przechodniów Wg mojej wiedzy brogsy z potrójnym przeszyciem nie są spójne stylistycznie. Nieklasyczny kolor zielony w męskim obuwiu skojarzył mi się z choinką. Na początku wszyscy się zachwycali na tym forum klasycznymi, czarnymi wiedenkami o wysmuklonym kształcie jako złotym środku pierwszego wyboru, ale takie podstawowe wzory dawno się już opatrzyły, więc różne wytwory wyobraźni zbierają aktualnie słowa podziwu i uznania. Tak jak wyżej napisałem, rzemieślniczo są starannie wykonane, a z czym je zgrać, aby nie tylko buty skupiały uwagę, to już nie mój problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Wg mojej wiedzy brogsy z potrójnym przeszyciem nie są spójne stylistycznie. Nieklasyczny kolor zielony w męskim obuwiu skojarzył mi się z choinką. Na początku wszyscy się zachwycali na tym forum klasycznymi, czarnymi wiedenkami o wysmuklonym kształcie jako złotym środku pierwszego wyboru, ale takie podstawowe wzory dawno się już opatrzyły, więc różne wytwory wyobraźni zbierają aktualnie słowa podziwu i uznania. Tak jak powiedziałem, rzemieślniczo są starannie wykonane. Odróżnijmy podziw od odrobiny otwartości i tolerancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Odróżnijmy podziw od odrobiny otwartości i tolerancji Ktoś musi na tym forum od czasu do czasu wzniecić jakiś pożar, aby dyskusja nie była jałowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Też tęsknicie za AG :> 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Apage Satanas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 I za to Cię lubimy, Przemek! Ktoś musi na tym forum od czasu do czasu wzniecić jakiś pożar, aby dyskusja nie była jałowa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 I tym postem odcinamy się już od jałowych dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 6 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 "a z czym je zgrać, aby nie tylko buty skupiały uwagę, to już nie mój problem. " Przy okazji innego wątku pokażę z jakim zestawem widzę zielony kolor i jasne szycie. To jest właśnie wg mnie clue męskiej elegancji, czy chodzi o bogato zdobiony krawat, bransoletki lub spinki. Przemyślane, oryginalne i dopasowane zestawienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Podoba się? http://www.manolo.se/artiklar/artikel/20151008/bespokeskor-fran-jan-kielman-del-ii-resultatet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Podoba się? http://www.manolo.se/artiklar/artikel/20151008/bespokeskor-fran-jan-kielman-del-ii-resultatet Podoba! Właściciel też bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Moje już miesiàc temu uszyte a nie mam czasu pojechać odebrac. Prawi o nich zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Moje już miesiàc temu uszyte a nie mam czasu pojechać odebrac. Prawi o nich zapomniałem To może zorganizujemy odbiór grupowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 @Whitesnake: takie propozycje to lepiej na PW, bo nie wiadomo co moderacja sobie pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 To może zorganizujemy odbiór grupowy . to się nazywa "odbiór komisyjny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Ale one pasujà na jedna stopè jak u Kopciuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Ale one pasujà na jedna stopè jak u Kopciuszka Pamiętajmy, że przed Kopciuszkiem pantofelek mierzyło całe towarzystwo obecne na balu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Ale one pasujà na jedna stopè jak u Kopciuszka Zawsze możemy sie umówić, ze każdy odbiera i przymierza swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Niby można chociż z drugiej strony Kopciuszek jest tylko jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 A książę jak znajdzie kopciuszka to mu się oświadczy i będą żyli długo, i szczęśliwie - nie pojechał ktoś trochę za daleko ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Czysty biznes, wejść do rodziny Kielmanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Czy któryś z kolegów czuje się księżniczką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wincenty Napisano 12 Lipiec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 Po 3 latach intensywnego użytkowania buty poszły do spa i właśnie je odebrałem. Została wymieniona podeszwa i wkładka wewnątrz. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 12 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 Niestety przez wygaśnięcie zdjęć nie miałem okazji podziwiać je prosto z pracowni, jednak po spa wyglądają jak nowe, a jeśli przesadzam, to najwyżej kilka razy wkładane. Piękne buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi