eye_lip Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Rzemieślnik wykonał dobrą robotę wg koncepcji klienta: pierwsze obuwnicze bespoke = all in one. Sorry, wyszła taka świąteczna choinka na bogato Mocno przesadzasz. Buty są spójne stylistycznie i nie mam na myśli stylistyki świątecznej. Myślę, że Twoje caponki od TJa wzbudziłyby podobne zainteresowanie przechodniów Cytuj
Üxküll Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Mocno przesadzasz. Buty są spójne stylistycznie i nie mam na myśli stylistyki świątecznej. Myślę, że Twoje caponki od TJa wzbudziłyby podobne zainteresowanie przechodniów Wg mojej wiedzy brogsy z potrójnym przeszyciem nie są spójne stylistycznie. Nieklasyczny kolor zielony w męskim obuwiu skojarzył mi się z choinką. Na początku wszyscy się zachwycali na tym forum klasycznymi, czarnymi wiedenkami o wysmuklonym kształcie jako złotym środku pierwszego wyboru, ale takie podstawowe wzory dawno się już opatrzyły, więc różne wytwory wyobraźni zbierają aktualnie słowa podziwu i uznania. Tak jak wyżej napisałem, rzemieślniczo są starannie wykonane, a z czym je zgrać, aby nie tylko buty skupiały uwagę, to już nie mój problem. 1 Cytuj
4inHand Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Wg mojej wiedzy brogsy z potrójnym przeszyciem nie są spójne stylistycznie. Nieklasyczny kolor zielony w męskim obuwiu skojarzył mi się z choinką. Na początku wszyscy się zachwycali na tym forum klasycznymi, czarnymi wiedenkami o wysmuklonym kształcie jako złotym środku pierwszego wyboru, ale takie podstawowe wzory dawno się już opatrzyły, więc różne wytwory wyobraźni zbierają aktualnie słowa podziwu i uznania. Tak jak powiedziałem, rzemieślniczo są starannie wykonane. Odróżnijmy podziw od odrobiny otwartości i tolerancji Cytuj
Üxküll Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Odróżnijmy podziw od odrobiny otwartości i tolerancji Ktoś musi na tym forum od czasu do czasu wzniecić jakiś pożar, aby dyskusja nie była jałowa. 2 Cytuj
pol606 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Też tęsknicie za AG :> 4 Cytuj
kamil Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 I za to Cię lubimy, Przemek! Ktoś musi na tym forum od czasu do czasu wzniecić jakiś pożar, aby dyskusja nie była jałowa. 3 Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 I tym postem odcinamy się już od jałowych dyskusji Cytuj
Wincenty Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 "a z czym je zgrać, aby nie tylko buty skupiały uwagę, to już nie mój problem. " Przy okazji innego wątku pokażę z jakim zestawem widzę zielony kolor i jasne szycie. To jest właśnie wg mnie clue męskiej elegancji, czy chodzi o bogato zdobiony krawat, bransoletki lub spinki. Przemyślane, oryginalne i dopasowane zestawienie. 1 Cytuj
Parmigiano Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Podoba się? http://www.manolo.se/artiklar/artikel/20151008/bespokeskor-fran-jan-kielman-del-ii-resultatet Cytuj
Whitesnake Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Podoba się? http://www.manolo.se/artiklar/artikel/20151008/bespokeskor-fran-jan-kielman-del-ii-resultatet Podoba! Właściciel też bardzo zadowolony. Cytuj
spiryt Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 Moje już miesiàc temu uszyte a nie mam czasu pojechać odebrac. Prawi o nich zapomniałem Cytuj
Whitesnake Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 Moje już miesiàc temu uszyte a nie mam czasu pojechać odebrac. Prawi o nich zapomniałem To może zorganizujemy odbiór grupowy . Cytuj
Hargin Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 @Whitesnake: takie propozycje to lepiej na PW, bo nie wiadomo co moderacja sobie pomyśli Cytuj
damiance Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 To może zorganizujemy odbiór grupowy . to się nazywa "odbiór komisyjny" Cytuj
spiryt Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 Ale one pasujà na jedna stopè jak u Kopciuszka Cytuj
Hargin Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 Ale one pasujà na jedna stopè jak u Kopciuszka Pamiętajmy, że przed Kopciuszkiem pantofelek mierzyło całe towarzystwo obecne na balu Cytuj
Whitesnake Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 Ale one pasujà na jedna stopè jak u Kopciuszka Zawsze możemy sie umówić, ze każdy odbiera i przymierza swoje Cytuj
spiryt Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 Niby można chociż z drugiej strony Kopciuszek jest tylko jeden. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 A książę jak znajdzie kopciuszka to mu się oświadczy i będą żyli długo, i szczęśliwie - nie pojechał ktoś trochę za daleko ? 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Czysty biznes, wejść do rodziny Kielmanów Cytuj
tombar Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Czy któryś z kolegów czuje się księżniczką ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wincenty Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 Po 3 latach intensywnego użytkowania buty poszły do spa i właśnie je odebrałem. Została wymieniona podeszwa i wkładka wewnątrz. 14 Cytuj
Milten Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 Niestety przez wygaśnięcie zdjęć nie miałem okazji podziwiać je prosto z pracowni, jednak po spa wyglądają jak nowe, a jeśli przesadzam, to najwyżej kilka razy wkładane. Piękne buty! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi