mikolaj Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów Na forum trafiłem szukając garnituru na ślub... a właściwie szukając alternatywy dla porażającego stylu mody ślubnej w Polsce. Lubię stonowaną klasykę. Może czasem z jakimś ekstrawaganckim akcentem. Nie mam jeszcze doświadczenia z tytułową odzieżą szytą na miarę, ale mam nadzieję, że to się niebawem zmieni. Do tej pory tylko czytałem forum, ale może też uda mi się wnieść coś do jego treści. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Na Miarę Napisano 22 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2011 Witam wszystkich. Czas się ujawnić i uaktywnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RiyaButler Napisano 29 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2011 Hello my friends, Just joined the gang. Hope to have excellent time here. luv Riya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2011 A fellow member from Stilmagazin? Ich hoffe, dass Sie Ihren Aufenthalt hier genießen. Allerdings sind die meisten Fäden in polnischer Sprache. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
In_Nomine Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Witam, Ze względu na drogę zawodową i sposób na życie, który sobie wybrałem, garnitur jest dla mnie codziennością. O pożyteczności tego typu forum nikogo przekonywać nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Ojojoj, zły moment sobie kolega wybrał na dołączenie do grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
In_Nomine Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Śledzę ową dysputę . O pryncypiach można dyskutować długo. Nie kupuję rzeczy w SH, ale stylizacje kolegi Vislava odbieram zawsze w sposób bardzo pozytywny. Wnoszą sporo kolorytu. Mam na tyle sztywny DC, że na Jego zestawienia patrzę z nieukrywaną sympatią. Zaznaczam, iż jest tylko moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emac Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Czołem kamraci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shebreshin Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Witam wszystkich. Czytam forum od dłuższego czasu i dzisiaj, przy lampce wina postanowiłem dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Witamy. Lampka wina dla kurażu to dobry pomysł przed wstąpieniem w to zacne grono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 taaak, zwłaszcza obecnie. można się nawet pokusić o setkę wódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ander Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Witam wszystkich ! Już dłuższy czas czytam forum i nadeszła pora na aktywny udział. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lugh Napisano 21 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Ja również witam jako nowy użytkownik i totalny laik Podczytuję was od jakiegoś czasu, w końcu przyszła pora się zalogować. Choć przyznam się, że do klasycznego bespoke nadal mi daleko, to jednak mam nadzieję, że to forum pomoże choć trochę poszerzyć wiedzę na temat męskiej elegancji. Tej klasycznej, a może nie tylko Szczególne pozdrowienia dla "łodziaków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aSiaSi Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Obawiam się, że Kyle ma rację, zamieszczając moją pracę w internecie stałaby się od razu dobrem powszechnym. Nie chodzi o to, "że się wstydzę", poświęciłem pół roku na jej napisanie i nie mam zamiaru oddać mój dorobek osobom o których nic nie wiem a tym bardziej nie mam pojęcia jak zostanie wykorzystany. Zamieszczam w wątku o literaturze bibliografię pracy. Może kogoś zainteresuje jakaś pozycja.Witam, interesuję się kilkoma pozycjami z Pana bibliografii. Czy może Pan skontaktować się ze mną na polu prywatnym. Mój adres helada0%wp.pl W miejsce % proszę wpisać małpę Pozdrawiam Adam Ś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 Dzien dobry wszystkim . Forum przegladam od jakiegos czasu i w koncu postanowilem sie zalogowac . Moja przygoda z "meska elegancja" rozpoczela sie juz dawno temu , pozniej trafilem na blog Pana Macaroni Tomato i tak sie jakos potoczylo . Niestety moje male miasto nie ma zbyt wiele wpolnego z tym tematem wiec jestem zmuszony kupowac rzeczy poza jego granicami nad czym ubolewam jak i nad tym ze narazie nie jestem jeszcze w stanie fundowac sobie ubran szytych na miare . Ale , " Co sie odwlecze ... " i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphta Napisano 3 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2011 Witam wszystkich. Standardowo - forum czytam od dłuższego czasu, wreszcie postanowiłem dołączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Witam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahlax Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Witam wszystkich. Forum czytam od dłuższego czasu i w końcu postanowiłem się dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Witamy serdecznie nowych użytkowników i zapraszamy do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peelos Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Panowie Zalogowałem się tutaj, gdyż od ponad roku jestem zmuszony (ku mojej radości) przywdziewać gajer, a forum wydaje się być dobrym "radcą" w sprawach wyglądu. Dodatkowo w przeciągu dwóch miesięcy będę próbował przyzwoicie prezentować się na własnym ślubie. Także moja rejestracja dość pragmatyczna. Pozdr, Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 6 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Oby aktywność nie skończyła się po ślubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Witam wszystkich. Dotychczas tylko czytałem, od teraz postaram się aktywniej uczestniczyć w życiu forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Ja również witam wszystkich świeżych rekrutów na naszym ubraniowym poligonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yukon Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Witam, wszystkich Zarejestrowany już jestem jakiś czas, sporo czytałem; teraz (o zgrozo) zamierzam zadawać pytania Forum moim zdaniem świetne, pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 7 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 No proszę... jednak się komuś forum podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi