mir Napisano 27 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2017 Bąsłar.... Mirek z tej strony, oglądam Wasze forum już dość długo, bo kilka lat, zawsze kiedy potrzebuje wyprostowania gustu i podpowiedzi, wchodzę czytam i oglądam Zawodowy technol, przeciwnik nijakości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alithei Napisano 2 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2017 Witam. Z tej strony Eryk. Z tematem męskiej elegancji spotkałem się już lata temu, lecz teraz postanowiłem się w nim zanurzyc totalnie i nie wrócić, hehe Przystępuje do partii Wolność, dodatkowo czuję że już czas na zmiany w swoim stylu ubioru oraz w życiu - dlatego skierowałem się w stronę tego niesamowitego tematu Duzo czytałem i zaznajomiłem się z wieloma zasadami, rzeczami i.t.p. lecz jeśli ktoś napisałby mi na priw i polecił w co powinienem się wyposażyć na aktualny okres letni, który mamy w naszej Polsce - byłbym wdzięczny, z chęcią zapoznam się z Waszymi sugestiami. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2017 Dzień dobry, Paweł z Warszawy, lat 36. Podglądam Państwa od jakiegoś czasu, w końcu zdecydowałem się na rejestrację. Od jakiegoś czasu czułem potrzebę zmian w moim ubiorze i powoli zaczynam te zmiany wprowadzać. Obszerne koszule, znoszone dżinsy i eksploatowane do granic możliwości buty idą do kosza. Ukłony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2017 Witamy Ekscelencjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artski Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Witam wszystkich, Obserwuję forum i czerpię inspiracje od jakiegoś czasu ale w końcu się zarejestrowałem. Pozdrawiam Artski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielMagic Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Witam serdecznie. Od dłuższego czasu obserwuję forum, zamierzam być bardziej aktywny dlatego też w końcu się zarejestrowałem Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagubiony Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2017 Cześć, nazywam się Kuba, zarejestrowałem się na forum w związku z nadchodzącym ślubem i weselem. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2017 7 godzin temu, Zagubiony napisał: Cześć, nazywam się Kuba, zarejestrowałem się na forum w związku z nadchodzącym ślubem i weselem. Pozdrawiam Cześć. Ksiądz wymagał ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagubiony Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2017 Własna, nieprzymuszona wola, choć wcale by mnie to nie zdziwiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remii Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Cześć, nazywam się Marcin, mam 21 lat. Na forum zarejestrowałem się ponieważ jestem w trakcie zmiany stylu ubierania się. Forum przeglądam od jakiegoś czasu, szukając cennych rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 czołem Marcinie wertuj, pozyskuj inspiracje - zmieniaj styl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACyrial Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 Witam wszystkich. Mam na imię Anastazy i praca wymaga ode mnie, bym miał nienaganny styl. Z waszego forum czerpię garściami cenne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vhs Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2017 Witam Wszystkich bardzo serdecznie, Zarejestrowałem się na forum gdyż interesuje się męską elegancką i chciałbym się czegoś więcej dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian_S94 Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 Witam wszystkich, Mam na imię Adrian i mam 23 lata. Pochodzę z Kutna, a obecnie jako student wojskowy przebywam w Dęblinie. Tematy męskiej elegancji zgłębiam już od pewnego czasu, jako że w poszukiwaniu informacji coraz częściej trafiłem na to forum, postanowiłem założyć konto aby poszerzyć wasze grono i móc zadać kilka pytań najlepszym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastrząb Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Dzień dobry, Podczas poszukiwań informacji związanych z męską elegancją coraz częściej trafiałem na forum - okazało się prawdziwą kopalnią wiedzy. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokoloko Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 Hej wszystkim, Ostatnio zacząłem się interesować modą męską i stąd też znalazłem to forum, na którym - mam nadzieję, wiele się dowiem! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szantung Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2017 Dzień dobry, Radek, Zgierz, woj. łódzkie. Na forum od jakiegoś czasu, trochę zajęło mi znalezienie tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 Witam wszystkich, Forum 'odkryłem' szukając dobrej jakości butów. Trochę już poczytałem więc teraz pora na pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 19 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2017 Dzień Dobry, Na forum jestem od dawna (jako czytający), ale w końcu postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszy Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2017 Cześć wszystkim, Z tej strony Mateusz, forum przeglądam już od dłuższego czasu, czas najwyższy więc się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 22 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2017 Forum przeglądam już jakiś czas i nadszedł czas, żeby się przywitać - witam wszystkich zatem. Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2017 Cześć Jarek Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malwes Napisano 25 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2017 I ja się przywitam. Pojawiłam się dość dawno, jeszcze na forum "bespoke", uwielbiając czytać o modzie i o rzeczach dobrej jakości. Potem trochę rodzinnych spraw odciągnęło mnie od internetu. Teraz jestem znów Po pierwsze dlatego, że lubię dobre ubrania i potrzebuję ładnie wyglądać w każdej z moich prac - a dzielę życię na połowę bardzo biznesową (finanse) i drugą, bardzo artystyczną (fotografia i retusz HighEnd). Ale też dlatego, że mam męża i dwóch synów Jeden z nich jest już nastolatkiem i po pierwsze jeszcze mi rośnie więc często zmieniamy garderobę, a po drugie już jest w wieku, w którym wolę go widzieć w czymś męskim a nie dziecięcym (on sam też :)) no i też myślę, że co mu wpoję na temat elegancji teraz, to zostanie na przyszłość. Lubię to forum też dlatego, że mogę korzystać z Waszych doświadczeń nie tylko dla rodziny ale i dla siebie - m.in. zaczęłam nosić koszule Osovski A mąż właśnie kupił pierwsze Chippewa Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 26 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2017 Pora i na moje, spóźnione przywitanie. Nazywam się Kamil i pracuję naukowo (biologia medyczna) na zmianę w Polsce, USA i czasami we Włoszech. Moje zainteresowanie modą zaczęło się niecałe 2 lata temu od pewnego nieprzyjemnego "wypadku". Otóż w branży naukowej 95% czasu spędzamy w bardzo luźnym ubiorze (buty sportowe, jeansy i t-shirt) bo mimo, że jest to praca umysłowa to eksperymenty trzeba fizycznie wykonać, bardzo często w niesprzyjających warunkach (cieplarki, chłodnie, mnóstwo chemikaliów itp.) stąd wygodny ubiór to podstawa. Nieprzyjemny wypadek o którym pisałem to konieczność prezentacji wyników na międzynarodowej konferencji. Zdażylo się to tuż po moim przylocie do USA, dokąd nie wziąłem nawet starego garnituru ani półbutów. Skleciłem coś na szybko z trzewików, niewytartych jeansów i "lepszej" koszuli, ale czułem się słabo ubrany jak na tę okazję. Postanowiłem, że coś zmienię i zacząłem oglądać blogi modowe ze szczególnym uwielbieniem wątków typu "podstawowe 10 części garderoby" i jak z nich ułożyć jak najwięcej kombinacji ubioru. Zacząłem powoli kompletować nową szafę z naciskiem na jakość oraz uniwersalność kolejnych części. Dochodzi to tego jeszcze moje uwielbienie do marek z historią oraz wysokiej jakości ubrań. Po 2 latach od tamtego "wypadku" za kilka dni lecę na tę samą konferencję i już planuję co będę miał na sobie w kolejne dni, aby zrobić dobre wrażenie na osobach z którymi być może będę kiedyś współpracował. Ze spraw około-modowych interesuję się też perfumami, zegarkami oraz polowaniem ciekawostek w sklepach typu TK Maxx Pozdrawiam. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabari Napisano 26 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2017 Bardzo ciekawa historia Kamil. Ja mam na imię Jacek i zacząłem interesować się modą męską odkąd zmieniłem pracę w której obowiązuje inny dress code. Jestem programistą i przerzuciłem się z aplikacji dla klientów indywidualnych na systemy klasy enterprise, gdzie są trochę większe spółki i więcej ustaleń face to face. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi