Legresti Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 Cześć wszystkim. Mam na imię Grzegorz, aktualnie studiuję w Łodzi. Na forum natrafiłem szukając informacji o męskiej elegancji, którą zacząłem się interesować po lekturze książki Michała Kędziory "Rzeczowo o modzie męskiej". Jestem na początku drogi, już i tak pełnej potknięć, prowadzącej do zmiany mojego stylu ubierania się, więc na pewno będę miał w niedalekiej przyszłości parę pytań do Użytkowników, może z biegiem czasu będę też mógł sam coś wnieść do tutejszej społeczności ;). Chcę jeszcze dodać, że po kilkuletniej absencji na jakimkolwiek forum dobrze jest znów trafić w takie miejsce... jednak wymiana myśli na tak powszechnym Facebooku czy szukanie tam informacji to zupełnie inna sprawa ;). 1 Cytuj
Nawrot Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 Cześć wszystkim, Mam na imię Rafał, forum zacząłem czytać przy okazji wymiany całej garderoby (zmiana gabarytów o ponad 30kg w dół), a że do tego jeszcze stuknęła 30-stka, to uznałem, że trzeba coś zmienić w swoim wyglądzie również w sferze ubrań. Na co dzień pracuję w branży IT, nie obowiązuje mnie dress code, chęć zmian nie jest narzucona przez pracę Przez ostatnie tygodnie przejrzałem i oczytałem się forum, tak naprawdę z każdej działki skubnąłem trochę wiedzy, teraz najtrudniejsza sprawa, czyli wdrożenie zmian w życie. Pozdrawiam 1 Cytuj
GMALE Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2018 Cześć wszystkim! Mając już po dziurki w nosie podglądania postów tutaj i brak możliwości komentowania postanowiłem dołączyć! Jestem Grzesiek i modą interesuje się od czasów licealnych. Trzy lata temu założyłem bloga (www.gmale.pl), którego główną stylistyką jest casual Liczę na solidną porcję wiedzy i inspiracji. I sam takowe postaram się dostarczać G. Cytuj
krzysztof32 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 Witam wszystkich! Mam nadzieję, że spędzę tu czas miło na dyskusjach ważnych i mniej ważnych Cytuj
Activator Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 Cześć, Mam na imię Michał. Ciesze się, że mogę dołączyć do forumowej społeczności Pozdrawiam Cytuj
coyote Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2018 Dzień dobry wszystkim. Mam na imię Marcin. Czytam forum od dawna i postanowiłem w końcu przedstawić się. Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów, a w szczególności wielbicieli dobrych butów. Cytuj
gsair Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 Witam wszystkich bardzo sedecznie, Grzegorz sie klania, nowy na forum, glodny wiedzy oraz rad bardziej doswiadczonych kolegow (oraz Pan). Obecnie na emigracji (Irlandia). Pozdrawiam G. Cytuj
XDDX Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 Cześć! Forum przeglądam od dwóch lat. Dzięki wam uniknąłem (mam nadzieję) wielu błędów lub jak powiedzieliby inni powieliłem schematy. Pierwsze buty po lekturze forum to oczywiście Yanko, pierwsza marynarka i garnitur: Suitsupply. Nie żałuję oczywiście tych wyborów ale...teraz być może dokonałbym bardziej "angielskich" i "włoskich". Z fascynacją obserwuję rosnącą świadomość kolegów rosnące budżety zakupowe. Mam też szereg ulubionych postaci forum i chciałbym przykładowo serdecznie pozdrowić Zająca Poziomkę Mariusz Cytuj
Chaosu Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2018 Dobry wieczór. Jestem nowy w temacie męskiej elegancji. W związku ze zbliżającymi się okrągłymi urodzinami postanowiłem pożegnać się z młodzieżowym wizerunkiem (jest to oczywiście wielomiesięczny proces). Cieszę się że jest taka społeczność od której można się wiele dowiedzieć i nauczyć. Filip Cytuj
Tabciogaraj Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2018 Witam wszystkich ;) Obserwuje to forum od dłuższego czasu i wiem, że sporo mogę jeszcze się tutaj nauczyć :D Cytuj
Łukasz85 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Dobry wieczór, Forum przeglądam od stycznia. Wcześniej korzystałem głównie z anglojęzycznych kanałów poświęconych modzie męskiej: Gentleman's Gazette, The Hanger Project, Gent's Lounge. Jestem pod wrażeniem jakości porad udzielanych na forum bwb. Dzięki Wam zwróciłem uwagę na kilka ciekawych marek (m.in. Yanko, Loake, Poszetka.com, Miler Menswear, Zack Roman, Dignito). Poza tym, prezentowane przez Was stylizacje w działach CMDNS oraz JBMDNS są dla mnie ogromną inspiracją. Pozdrawiam, Łukasz Cytuj
soooki99 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Dzień dobry, ok 2 lata zacząłem się interesować klasyczną męska elegancją, a najbardziej obuwiem, którego w tym czasie stałem się fanatykiem i o nim czytam zdecydowanie najwięcej Forum (niestety!) trafiłem dopiero kilka miesięcy temu lecz mega doceniam obecną tu wiedzę oraz doświadczenie, dzięki czemu wiem, że mogę się wiele nauczyć. Z tematów niezwiązanych z motywem przewodnim forum moje zainteresowania to: muzyka a zwłaszcza rockowa (lub trochę głośniejsza), sport, zdrowy styl życia oraz trochę ogólnie mówiąc ekonomia (bardziej z perspektywy rozwoju firm i produktów) Pozdrawiam! Cytuj
gregoris Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Witam Już chwilę tutaj jestem, ale lepiej późno się przywitać niż wcale Pozdrawiam serdecznie wszystkich Forumowiczów. Cytuj
m_wujek Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Dzień dobryForum czytuję od dłuższego czasu, niedawno się zarejestrowałem a teraz pora się ujawnić. Pozdrawiam wszystkich Sent from my SM-A510F using Tapatalk Cytuj
roni77 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 Dzień dobry wszystkim. Cytuj
Szymi Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 Witam wszystkich. Męską elegancją interesuję się od 3 lat, forum przeglądam od dawna ale dopiero teraz zdecydowalem się na rejestrację. Oprócz tematyki forum, do swoich zainteresowań zaliczam triathlon oraz jazdę offroad, zawodowo zaś zajmuję się doradztwem dla instytucji finansowych. Cytuj
tol Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 Witam Wszystkich, forum przeglądam już od jakiegoś czasu, dowiedziałem się tu wielu ciekawych rzeczy... a że ślub za pasem tym bardziej będę potrzebował fachowych porad Pozdrawiam, Tomek Cytuj
DamianB. Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Dzień dobry Wszystkim, Forum to prawdziwa kopalnia wiedzy i inspiracji. Przeglądam je od dłuższego czasu. Bardzo wiele się już od Was nauczyłem. Mam nadzieje, że będę uczył się w dalszym ciągu dobrego klasycznego stylu który tu prezentujecie. Pozdrawiam serdecznie Damian. Cytuj
Merrill Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2018 Witam Kolegów i Koleżanki, cieszę się, że mogłem trafić na to forum które jest dla mnie dużą dawką wiedzy i praktycznych porad. Dziękuję za inspirację i podpowiedzi a przede wszystkim za pogłębienie świadomości kulturalnej i estetycznej w kwestii klasycznej mody. Marcin Cytuj
Hand Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2018 Dobry wieczór wszystkim, Jako że to forum jest jedną z największych kopalni wiedzy dotyczących stylu i smaku z przyjemnością po jego lekturzę parę dni z rzędu uznałem, że chciałyby stać się jego częścią. Tym bardziej, że teraz jestem na początku swojej drogi w kreowaniu własnego stylu w sposób w pełni świadomy. I oto jestem - mam nadzieję, że na długi czas i wiele przygód razem przed nami. Pozdrawiam serdecznie, Patryk 1 1 Cytuj
kapsel Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Cześć, jakiś czas temu postanowiłem przyłożyć się bardziej do kwestii ubioru. Dotychczas moją główną inspiracją był Flusser. Tu na forum widzę można się sporo dowiedzieć. Pozdrawiam serdecznie wszystkich Forumowiczów. Cytuj
elcaso Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 Cześć wszystkim! Jakiś czas już przeglądam forum, ale myślę, że najwyższy czas się zarejestrować. Męską elegancją zainteresowałem się głębiej odkąd miałem okazję uszyć sobie garnitur na miarę i tak sobie już od roku zgłębiam te tajniki Pozdrawiam wszystkich! Cytuj
proust Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Dzień dobry, Od jakiegoś czasu spędzam na forum długie godziny. Dołączając do grona użytkowników chciałem przy okazji podziękować wszystkim, którzy bezinteresownie dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem. Serdecznie pozdrawiam, proust 1 Cytuj
Sławomir Zielona Góra Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Dzień dobry, w związku z rejestracją na forum chciałbym Was serdecznie przywitać. Serdecznie pozdrawiam wszystkich. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi