eye_lip Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Cześć koledzy, cześć Andrzeju - kopę lat, jak nie na kmziz to tu pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej1968 Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Cześć Filip. Z całym szacunkiem dla niektórych, ale tamtego Forum już nie daje się czytać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Cześć Filip. Z całym szacunkiem dla niektórych, ale tamtego Forum już nie daje się czytać. Pozdrawiam. To samo niektórzy forumowicze z KMZiZ twierdzą o Tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kremik13 Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Dzień dobry wszystkim forumowiczom. Obecnie uczęszczam do jednego z wielkopolskich liceów i kilka miesięcy temu odkryłem prawdziwe piękno klasycznej mody męskiej, która zdecydowanie się wyróżnia w dzisiejszym morzu dresów, butów New Balance i tym podobnych rzeczy noszonych przez moich rówieśników. Jestem pasjonatem biegania, kalisteniki oraz perfum. Forum przeglądam już od jakiegoś czasu i doszedłem do wniosku że czas najwyższy się zarejestrować więc niezmiernie mi miło dołączyć do grona forumowiczów. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego, stylowego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marxik Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Kto by pomyślał że tak wielką siłę może mieć społeczność internetowa na takiego antyspołecznego typa jak ja. Jeszcze rok temu wydanie 300pln na "buty" było wyzwaniem a teraz 1000 pln jest akceptowalne. W każdym razie dziękując forumowiczom witam serdecznie i pozdrawiam. Marek z Marek .... k. Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peronymous Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Witam serdecznie.Mam na imię Piotr i jestem czytelnikiem forum od jakiegoś czasu, ale rejestruję się dopiero dziś. Gratuluję świetnie rozwijającej się społeczności i mam nadzieję miłej współpracy ze mną. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Marek z Marek .... k. Warszawy Rezydenci z Marek pozdrawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tahin Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Cześć, jestem na etapie kompletowania swojego pierwszego porządnego zestawu i to forum służy nieocenioną pomocą za którą dziękuję, bez was byłbym jak dziecko we mgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tekbar Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Nadszedł ten czas kiedy wreszcie zdecydowałem się dołączyć do grona zarejestrowanych użytkowników forum. Cieszę się z tego powodu i myślę, że teraz będę tu zaglądał jeszcze częściej. Cześć wszystkim BwB! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy11114 Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Witam!Na forum zarejestrowałem się i zaczynam poszukiwania stroju eleganckiego - garnituru. Może ktoś z forumowiczów mi w tym pomoże Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ania832 Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Chciałam się też przywitać jest ktoś z okolic kielce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CZesiu Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 hejka wszytskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbie1991 Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Witam Serdecznie, Od jakiegoś czasu śledzę. Dzięki forum zdecydowałem się na zakup butów w shoepassion i tu zaczęły schody ze względu na jakoś wykonania ale to w odpowiednim temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pymar Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Dobry wieczór. Na imię mam Marek, od jakiegoś czasu śledzę to forum (i nie tylko to) i wciąż się uczę ..... klasycznej męskiej elegancji Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madel Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Dzień dobry. Marcin, Przed czterdziestką. Mało wiem, ale może szybko się nauczę. Pozdrowienia dla forowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kt88y60 Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Dobry wieczór.. Wypada się przywitać, Forum czytam od dawna ,głównie zainteresowany tematem butów GYW. Ale jak uda Wam się wcisnąć mnie kiedyś w garnitur na miarę to będę dozgonnie wdzięczny.. Z butów bliżej mi do Red Wing,Frye,Chippewa, motocyklowych -jak Gold Top ,Sendra itp, ale dwie pary Loake'ów (Shoemakers i 1880 ) i pierwsze Yanko z SC również zawitały pod strzechę PS:Aldeny Indy też mieszczą się w mojej definicji "fajnego,tudzież bardzo fajnego" obuwia.. nawet bardzo.. Tak czy inaczej ,będę dalej uważnie śledził wątki Forum i nabierał stopniowo wiedzy. pozdrawiam także znajomych z innych forów.. Michał (Warszawa-Żoliborz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Cześć Michale, miło Cię widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Cześć! Liczymy na jakieś fajne zdjęcia Twojego autorstwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Cześć! Mam na imię Paweł i po dłuższym okresie czytania forum stwierdziłem, że warto się zarejestrować. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Dobry wieczór. Mam na imię Artur na razie czytam, oglądam i podziwiam. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eth Napisano 18 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 dzień dobry, na forum zarejestrowany od ponad 2 lat, wcześniej jeszcze sporo czasu bez rejestracji. Jestem już po zakupie swoich pierwszych yanko (tak, dołożyłem),i SuSu. Codziennie doceniam również wiedzę i klasę forumowiczów w codziennym komponowaniu zestawów. miłego poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackuzzi89 Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Dzień dobry Panom, witałem się już co prawda w temacie SuitSupply (mój pierwszy post), ale widzę, że jest taka sekcja, więc przywitam się i tutaj. Na imię mam Jacek, wczoraj po raz kolejny kończyłem 18 lat Tematyką męskiej elegancji zainteresowałem się po przeczytaniu uroczego dzieła "Gentleman. Mam zasady" pana Granville'a Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kranf Niest Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Cześć! Klasyczną męską elegancją interesuję się już od jakiegoś czasu, a zbliżający się ślub skłania do przekucia tej nowej wiedzy w praktykę Pozdrawiam, Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Cześć, Po okresie anonimowego przeglądania forum przyszedł czas na dołączenie do jego społeczności i pierwszy post w jednym z tematów. Pozdrawiam wszystkich, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi