Hargin Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Dzień Dobry wszystkim w kolejnym, lepszym Nowym Roku! Jako, że temat służy do przedstawiania się, ale nie chciałbym aby mój post przyjmował formę reklamę, XXXXXXXXXXXXXXXl Do zobaczenia w kolejnych tematach! Edyt.: MOD reklama Rok 2016.. rokiem nowych plag egipskich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarab Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2016 OGÓLNYM standardem są za duże garnitury, koszule z krótkim rękawem i brudne koszmarki na nogach i co? To, że świata nie zmienisz. Choć będę Ci kibicował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad Kuna Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2016 Szanowni Panowie,nazywam się Konrad, jednak preferuję zwracanie się do mnie poprzez pseudonim artystyczny - Kuna. Pochodzę z Dolnego Śląska, ale studia (historia wojskowości, filologia germańska z filologią rosyjską) rzuciły mnie do wyjątkowego miasta - Poznania. Zajmuję się rekonstrukcją historyczną: Strzelca najemego z XVw. oraz starszego ułana - sanitariusza z Szwadronu Łączności nr7 na lata 1937-1939.Jak łatwo się domyśleć mój styl był ubiegłowiekowo-wojskowy, a wnętrze szafy skrywało milion interpretacji koloru khaki. Ewentualnie jeden czarny garnitur, który zawierał w sobie bardzo brzydki termin z materiałoznawstwa na literę p...Na wakacjach przestałem się okłamywać, że nie ocenia się ludzi po okładce i tak zacząłem czytać blogi, książki oraz trafiłem na to forum. Jako historyk chciałbym wzbogacić forum informacjami jak to drzewiej (1925-1945) bywało.Również w stylizacjach współczesnych będę odwoływał się do okresu międzywojennego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Zajmuję się rekonstrukcją historyczną: Strzelca najemego z XVw. @beny23 Coś dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Szanowni Panowie, nazywam się Konrad, jednak preferuję zwracanie się do mnie poprzez pseudonim artystyczny - Kuna. Pochodzę z Dolnego Śląska, ale studia (historia wojskowości, filologia germańska z filologią rosyjską) rzuciły mnie do wyjątkowego miasta - Poznania. Zajmuję się rekonstrukcją historyczną: Strzelca najemego z XVw. oraz starszego ułana - sanitariusza z Szwadronu Łączności nr7 na lata 1937-1939. Jak łatwo się domyśleć mój styl był ubiegłowiekowo-wojskowy, a wnętrze szafy skrywało milion interpretacji koloru khaki. Ewentualnie jeden czarny garnitur, który zawierał w sobie bardzo brzydki termin z materiałoznawstwa na literę p... Na wakacjach przestałem się okłamywać, że nie ocenia się ludzi po okładce i tak zacząłem czytać blogi, książki oraz trafiłem na to forum. Jako historyk chciałbym wzbogacić forum informacjami jak to drzewiej (1925-1945) bywało.Również w stylizacjach współczesnych będę odwoływał się do okresu międzywojennego. Serdecznie witamy! Również interesuje się tego rodzaju tematyką, więc czuję że się zaprzyjaźnimy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko.osw Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Dzień dobry Mam na imię Maciej. Na forum sprowadziło mnie, jak wielu Panów wcześniej, poszukiwanie wiedzy na temat tego jak wyglądać w dniu własnego ślubu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wjts80 Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Dzień dobry wszystkim. Wojtek z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Jako stały bywalec ale nie gospodarz odpowiadam: Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Cześć, Jacek z Katowic. Szukam własnego stylu, powoli sie kształtuje, ale nie w absurdalnych cenach (np. 1000zl za buty) Nonkonformista, szkoda ze tu tylko o jednym rodzaju mody męskiej rozmawiacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 nie w absurdalnych cenach (np. 1000zl za buty).Witamy na pokładzie. Zgubiłeś jedno zero. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Haha wiem, ale ja tak szybko demoluję obuwie ze cokolwiek więcej niż 500 zł raczej mija się z celem, ale to nie temat na tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Też tak kiedyś myślałem. Spróbuj, a zmienisz zdanie . Witamy na forum. Nie zniechęć się szybko, a nie pożałujesz . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 40-ka na karku i chyba najwyżzszy czas dorosnąć (zacznę od zmiany garderoby, w czym pomoże mi to forum) pozdrowienia z blokowisk W-wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejl Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Dzień dobry, to mój pierwszy post na forum, które czytam od dawna i już wiele się z niego nauczyłem. Mam nadzieję na więcej! Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
casual Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Dobry wieczór jakiś czas temu postanowiłem na zmienienie swojego stylu ubierania na bardziej elegancki .Niestety moi znajomi nie podzielają mojej pasji, więc nie mam za bardzo z kim podyskutować na interesujące mnie tematy.Dlatego zdecydowałem się na dołączenie do tego Forum,mam nadzieję,że poszerzę tutaj swoją wiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Dzień dobry Wszystkim!Jestem studentem stomatologii na Uniwersytecie w Białymstoku. Wraz z rozpoczęciem studiów zacząłem poszukiwanie własnego stylu oraz inspiracji. Pierwsze kroki stawiałem poprzez blogi m.in. Mr. Vintage czy Szarmant, a następnie przez obecne forum, które jest kopalnią cennych dla mnie informacji. Poza czasem spędzonym na przeglądaniu forum moimi zainteresowaniami są: sztuki walki, stare aparaty Polaroid, dobra książka oraz wycieczki po górach.Miłego dnia i pozdrawiam serdecznieKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emarcins Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Czytam od dawna, zarejestrowałem się 3 lata temu a to dopiero mój pierwszy post. Witam wszystkich. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Dobry wieczór,przeglądam to forum od pewnego czasu i uznałem, że warto byłoby mieć tu konto. Jestem licealistą z Łodzi, od niedawna zainteresowanym klasyczną elegancją. Moje hobby to filozofia polityki i historia, aczkolwiek w obu tematach posiadam wiedzę raczej fragmentaryczną. Nie będę zapewne zbyt aktywnym użytkownikiem, ponieważ nie czuję się osobą wystarczająco kompetentną by prowadzić dyskusje na temat ubioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maximus81 Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Witam serdecznie. Mam na imię Łukasz pochodzę spod Wrocławia. Cieszę się, że jest tylu fascynatów męskiego stylu, ponieważ od dłuższego czasu czytam forum, i dzięki Wam udało mi się wiele nauczyć oraz zmienić w swojej garderobie, i nie tylko. Do tej pory myślałem, że wypracowałem swój styl - ale z każdym tematem "swój styl" topniał. Począwszy od pasty do butów, skończywszy na garniturze! Mam nadzieję, że jeszcze wiele przede mną - i przygoda z dobrym ubiorem się zaczyna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMM Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Szanowni, "przedstawiciel" Pomorza niniejszym informuje o swojej rejestracji. Na forum szukam głównie inspiracji, z czasem może coś więcej. Wszystkiego dobrego, AMM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo Pigeone Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Witam wszystkich, zamierzam zmienić w tym roku zmienić swój styl na bardziej elegancki. Liczę na ciekawe dyskusje, inspiracje i cenne wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leppard Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Witam Wszystkich Forumowiczów! Dziś zarejestrowałem się na tym Forum - to trzecie, po forum zegarkowym i perfumowym. Będę czerpał "pełnymi garściami" najlepsze rady Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceOfWales Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Witajcie Drodzy,miło mi dołączyć do grona forumowiczów. Będę chciał tutaj poszerzyć swoją wiedzę na temat dobrego stylu i ubrań.Mam nadzieję, że mi w tym pomożecie.Pozdrawiam, Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonfre Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Witam wszystkichwpadłem w poszukiwaniu informacji o krawiectwie, zmykam przeglądać stosowne wątki Mam nadzieję powymieniać się doświadczeniami.Fryderyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 A już był taki moment w którym wydawało się, że ludzie zaczynają łapać o co chodzi z tym "witam" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi