petrolhead Napisano 10 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2012 Witam Wertuję forum od kilku godzin i jest tu tyle ciekawych treści, że postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 10 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2012 Bardzo nam miło, tylko, błagam, nie witajcie! Witać może tylko gospodarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 10 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2012 Święte słowa. Mną też to częstokroć leciutko szarpie. Ostatnio powszechnie ulubione faux pas, ale przez to nie mniej dokuczliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mik Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Dobry wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kidA Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 Dobry wieczór, Z przyjemnością przyłączam się do grona użytkowników niniejszego forum. kidA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isak.borg Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 Dobry wieczór, po przejrzeniu treści forum, które zaowocowało złożeniem pierwszych zamówień bespoke, postanowiłem się ujawnić. Pozdrawiam z Gdańska I.Borg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 Coś więcej o zamówieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 Coś więcej o zamówieniu? Koniecznie. Tym bardziej że mało tu mamy przykładów trójmiejskiego krawiectwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marynarka. Handlowa. Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Witam Panów! Doskonała doskonałość! ukłony, AW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faniczekolady Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Witam. Trafiłem tu bo chciałbym się nauczyć nie niszczyć swoich skórzanych rzeczy. Aktualnie martwi mnie stan mojego ulubionego portfela. Mam przeczucie,że znajdę rady na tym forum. Sto lat szczęścia w nowym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Witam. Aktualnie martwi mnie stan mojego ulubionego portfela. Witaj, chciałbym Cię ostrzec! Po przeczytaniu tego forum stan Twojego portfela może się bardzo pogorszyć. , mój portfel bardzo cierpi juz od dwóch lat jak zacząłęm tutaj bywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Jest bardziej 'fit' - a to przecież zdrowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matias Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 Witam. To doskonałe miejsce dla wszystkich, którzy chcą mieć coś wspólnego z klasyczną elegancją - także dla tych względnie początkujących, jak niżej podpisany. Pozdrawiam matias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 Witam , dość długo przeglądam już forum , sporo czytałem dowiedziałem się sporo ciekawych informacji. Żeby czerpać wszystkie uroki korzystania z forum postanowiłem się zarejestrować . A więc witam serdecznie. Edit: Pisząc z auta ipad nie zawsze poprawia pisownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 Również witamy Arku. Jednak wolałbym, żebyś jendak koRZystał a nie koŻystał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Witam , dość długo przeglądam już forum , sporo czytałem dowiedziałem się sporo ciekawych informacji. Żeby czerpać wszystkie uroki korzystania z forum postanowiłem się zarejestrować . A więc witam serdecznie. Edit: Pisząc z auta ipad nie zawsze poprawia pisownię Jak piszesz z innego miejsca to poprawia? Może trzeba samochód reklamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Nie zawsze widać jak się prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZoltaR Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Witam, forum odkryłem i przeglądam od niedawna, ale ze względu na interesującą tematykę szybko podjąłem decyzję o zarejestrowaniu się. Podejrzewam, że ze względu na małą wiedzę w temacie wypowiadał będę się rzadko, za to może raz na jakiś czas spytam o radę, a już na pewno wiele przydatnej wiedzy wyniosę z samej lektury. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i do przeczytania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em3r Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Witam, Forum czytuję już od pewnego czasu, natomiast dopiero niedawno postanowiłem się zarejestrować. Mam nadzieję że po lepszym zapoznaniu się z tematem będę w stanie z czasem coś wnieść do dyskusji, póki co staram się doedukować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xlol Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Witam wszystkich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egonszef Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Witam szanowne grono. Trafiłem na te forum przypadkowo.. i tak samo przypadkowo czasem coś poczytam, jest to zależne od mojego nastroju. Z czasem jednak natrafiam na ciekawe tematy i coraz bardziej mi się TU podoba, oczywiście nie wszystko ale jednak więcej niż mniej (kwestia dojrzałości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_ Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Witał nie będę, dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr K.O. Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi