Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Aktualnie martwi mnie stan mojego ulubionego portfela.

Witaj, chciałbym Cię ostrzec! Po przeczytaniu tego forum stan Twojego portfela może się bardzo pogorszyć. :D, mój portfel bardzo cierpi juz od dwóch lat jak zacząłęm tutaj bywać.

Opublikowano

Witam.

To doskonałe miejsce dla wszystkich, którzy chcą mieć coś wspólnego z klasyczną elegancją - także dla tych względnie początkujących, jak niżej podpisany.

Pozdrawiam

matias

Opublikowano

Witam , dość długo przeglądam już forum , sporo czytałem dowiedziałem się sporo ciekawych informacji. Żeby czerpać wszystkie uroki korzystania z forum postanowiłem się zarejestrować .

A więc witam serdecznie.

Edit:

Pisząc z auta ipad nie zawsze poprawia pisownię :-)

Opublikowano

Witam , dość długo przeglądam już forum , sporo czytałem dowiedziałem się sporo ciekawych informacji. Żeby czerpać wszystkie uroki korzystania z forum postanowiłem się zarejestrować .

A więc witam serdecznie.

Edit:

Pisząc z auta ipad nie zawsze poprawia pisownię :-)

Jak piszesz z innego miejsca to poprawia? Może trzeba samochód reklamować.

Opublikowano

Witam,

forum odkryłem i przeglądam od niedawna, ale ze względu na interesującą tematykę szybko podjąłem decyzję o zarejestrowaniu się. Podejrzewam, że ze względu na małą wiedzę w temacie wypowiadał będę się rzadko, za to może raz na jakiś czas spytam o radę, a już na pewno wiele przydatnej wiedzy wyniosę z samej lektury.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i do przeczytania!

Opublikowano

Witam,

Forum czytuję już od pewnego czasu, natomiast dopiero niedawno postanowiłem się zarejestrować. Mam nadzieję że po lepszym zapoznaniu się z tematem będę w stanie z czasem coś wnieść do dyskusji, póki co staram się doedukować ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam szanowne grono. Trafiłem na te forum przypadkowo.. i tak samo przypadkowo czasem coś poczytam, jest to zależne od mojego nastroju. Z czasem jednak natrafiam na ciekawe tematy i coraz bardziej mi się TU podoba, oczywiście nie wszystko ale jednak więcej niż mniej :) (kwestia dojrzałości)