Jamjest Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 @elvvis moim skromnym zdaniem rozwarcie przyszwy to kwestia estetyczna, ja bym mógł się z tym pogodzić. U Ciebie (przynajmniej na tych zdjęciach) problemem jest to, że stopa na szerokość rozsadza but - wypływa trochę po bokach podeszwy. U @White Haven tego nie widzę. Mimo że u Niego przyszwa jeszcze szerzej się rozchodzi to but i tak wydaje się lepiej dopasowany niż u Ciebie. Zamsz się trochę bardziej rozciąga niż skóra licowa (przynajmniej ja tak miałem), więc dobór kopyta w przypadkach gdy jest "na styk" w jedną lub druga stronę, jest trudniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Dyskusje dotyczące dopasowania potrafią ciągnąć się latami, bo to co jednemu nie przeszkadza, drugiego razi, a priorytety bywają skrajnie różne Ale z innej beczki! Kombinujemy tu sobie małe "conieco", no i ciekaw jestem na co Wy byście postawili Wysokie double monki. Na jakie kopyta stawiacie? Jakie skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Ale z innej beczki! Kombinujemy tu sobie małe "conieco", no i ciekaw jestem na co Wy byście postawili Wysokie double monki. Na jakie kopyta stawiacie? Jakie skóry? Czarny boxcalf na 915Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Jestem po 2 dniu rozchadzania monków 306. Na początku po zakupie pasował jak ulał. Ale teraz ciężka i krwawa ta "przyjaźń". Twarda i sztywna ta skóra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprezzat Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Jak wygląda uzupełnianie sprzedanych rozmiarów, czy jak zostały ostatnie rozmiary butów to jest szansa, że zostaną uzupełnione? Czy po prostu model zniknie z oferty.. Jeśli to zależy od modelu to interesuje mnie model 666, loafersy w kolorach granatowym i brązowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekx Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Zawsze masz https://patine.pl/mto-stworz-unikalne-yanko.html i inne warianty z https://patine.pl/category/na-zamowienie?horizontal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikimiki Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Dzień Dobry, Mam pytanie dotyczące dwóch modeli na kopycie 915, a mianowicie 272 i 433. Jedyna różnica między nimi to ilość dziurek. Czy według was jest szansa, że (przy moim wyższym podbiciu) dzięki 6 dziurkom w modelu 433 przyszwy / obłożyny będą się lepiej schodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Nie, będzie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvvis Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Chyba taki mój urok że przyszwa sie nie zejdzie . Na nogach kopyto 961 rozmiar 9/. Leżą super , nic póki co nie ciśnie i długość okej, dobrze to wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvvis Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Zdublował mi się post , to już go wykorzystam . Skoro tak układa mi się kopyto 961 na nodze ,a jego obwód to 255 mm (czyli w sumie maksimum przy rozmiarze 9/), to wszystkie brogsy i oxfordy od Yanko będą tak wyglądać na mojej stopie w rejonie przyszwy ? Chyba , że źle to rozumiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 11 godzin temu, sprezzat napisał: Jak wygląda uzupełnianie sprzedanych rozmiarów, czy jak zostały ostatnie rozmiary butów to jest szansa, że zostaną uzupełnione? Czy po prostu model zniknie z oferty.. Jeśli to zależy od modelu to interesuje mnie model 666, loafersy w kolorach granatowym i brązowym. piszesz @ na sklep@patine.pl i oni Ci to zamawiają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikimiki Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 57 minut temu, eye_lip napisał: Nie, będzie tak samo. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Elvis słabo to wyglada, jak nie schodzą się tak mocno przyszły na 961 to cały asortyment yanko chyba nie na Twoje podbicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvvis Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Szczerze to bardzo smutna informacja :/ , buty są przepiękne , i mimo ceny żona też podziela moje zdanie. To w jaką marke celować w takim razie? , jestem zupełnie świeży w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 @elvvis, a ja w tym wypadku, będąc na Twoim miejscu - nosiłbym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 9 godzin temu, elvvis napisał: Chyba taki mój urok że przyszwa sie nie zejdzie . Na nogach kopyto 961 rozmiar 9/. Leżą super , nic póki co nie ciśnie i długość okej, dobrze to wygląda ? Zejdzie się na tyle, że nie będziesz żałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 2 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2017 Ze zdjęć wnioskuję, że buty są za długie, pomijając już za małą ilość miejsca w podbiciu. Mógłbyś wskazać, gdzie kończy Ci się duży palec? IMO Yanko nie na Twoje stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvvis Napisano 2 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2017 Też bije sie dalej z myślami . Jestem aktualnie na dyżurze ,jutro zrobię kolejną przymiarkę i powiem co i jak . Może najlepiej byłoby podjechać do Brogs we Wrocławiu gdzie mają Loake i Berwicki i zobaczyć jak powinny prawidłowo leżeć buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvvis Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Zaznaczylem koniec palucha . Założył but na cienką skarpetke i mam jakby wrażenie nieznacznego luzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 @elvvis Ja się takim rozwarciem bym nie przejmował i nosił (co też robię ). Co prawda zamsz od Yanko niespecjalnie się rozciąga (i dobrze, bo buty trzymają fason), ale delikatnie pewnie się zejdą (tak jak moje ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Z poprzednich zdjęć wyglądało to gorzej, duży palec również sięga dość daleko. Wycofuję się z mojego poprzedniego postu, jeśli nie przeszkadza Ci rozwarcie przyszwy to śmiało noś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekx Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Sprawdzam nowe https://patine.pl/yanko-552-cuero.html i nie jest różowo. Numer 7.5 - dość wygodny ale za to pięta ciut luźna (nie spada ale np palca spokojnie za piętę wsunę). Buty sznurowane/zapinane brał brał bym właśnie 7.5. Numer 7 - pięta trzyma się bardzo dobrze ale ciśnie na palce (skrajne palce - przy szybszym chodzeniu bardzo odczuwalne; uginająca się skóra robi dodatkowy nacisk). Po dniu z 7 myślę, że powinienem jednak był wybrać 7.5 i ew. radzić sobie w jakiś sposób z nietrzymaniem pięty ale może jestem w błędzie i da radę dopasować do palców w 7 ? (np z użyciem https://multirenowacja.pl/rozciagacz-zmiekczacz-do-skory-butow-spray-150ml.html) Miał ktoś doświadczenia z yanko w temacie rozciągania przedniej części buta? (7 oddać raczej już się nie będzie dało do patine po jednym dniu użytkowania choć zapytam - może biorą po odjęciu kosztu dniowego "zużycia") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 20 minut temu, arekx napisał: (7 oddać raczej już się nie będzie dało do patine po jednym dniu użytkowania choć zapytam - może biorą po odjęciu kosztu dniowego "zużycia") Ty tak na serio? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekx Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Nie - patrz https://patine.pl/category/outlet (nie znam granicy jaką sobie wyznaczają). Zresztą to mały problem jak nie da się zwrócić. Problem leży w tym jak najlepiej dopasować do mojej nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 8 godzin temu, arekx napisał: Nie - patrz https://patine.pl/category/outlet (nie znam granicy jaką sobie wyznaczają). Zresztą to mały problem jak nie da się zwrócić. Problem leży w tym jak najlepiej dopasować do mojej nogi. Powtórzę - Ty tak na serio? Przecież granica jest tam wyraźnie opisana, chyba, że używanie jest dla Ciebie synonimem przymierzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi