Rodezjan Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 Mój post na ten temat wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 Mam od nich 3 garnitury, marynarkę i płaszcz. Odesłałem jedną marynarkę, 2 rozmiary jednego garnituru i jeden płaszcz. Wychodzi na to, że zwróciłem prawie połowę tego, co miałem w domu. Za to z zachowanych jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 ... ciekaw jestem ile osób po otrzymaniu swojego wymarzonego garnituru stwierdziło, że jednak jest za duży/ za mały/ źle leży. Mam wrażenie, że wszyscy o tej marce już słyszeli, ale naprawdę nie wiele miało do czynienia. Za każdym razem stwierdzam, że coś jest nie tak. Każdy zakup z SS ląduje u krawcowej. Zastrzeżenia najczęściej dotyczą długości rękawów, lub obszerności spodni. Spodnie muszą i tak u niej wylądować, bo oryginalnie nie są skracane i mają ze 30 cm zapasu. Nie ma co się bać przeróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Jaka jest najkorzystniejsza forma płatności przy założeniu, że garnitur może być do zwrotu ? Ja niestety naciąłem się nieco i płacąc kartą kredytową mBanku miesiąc temu, a otrzymując zwrot wpłaconych środków wczoraj straciłem ok 90 zł na przewalutowaniu (przy kwocie 259 Euro). Mój błąd, że nie zrobiłem wymiany tylko zwrot, ale tak na przyszłość zastanawiam się jak najmniejszym kosztem przeprowadzić zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Konto walutowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Dla SS dobre rozwiązanie, bo obsługują DotPay. Gorzej, jak sklepy akceptują tylko wpłaty przez karty kredytowe lub PayPal (tu nie umiem dodać konta, aby rozliczało się w walucie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolti Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Gorzej, jak sklepy akceptują tylko wpłaty przez karty kredytowe lub PayPal (tu nie umiem dodać konta, aby rozliczało się w walucie). PayPal nie ma możliwość dodania konta w walucie, tylko karty. I polecam podpięcie tych z Alior Kantor po otwarciu rachunku w danej walucie. Nie, nie jestem przedstawicielem Aliora, tylko sam tak korzystam Na razie nie znalazłem tańszego i wygodniejszego sposobu płacenia w zagranicznych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Czy w marynarkach od SS (Washington) jest zostawiony materiał aby poluźnić je w talii? Jeśli tak to +- ile mogę się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 PayPal nie ma możliwość dodania konta w walucie, tylko karty. I polecam podpięcie tych z Alior Kantor po otwarciu rachunku w danej walucie. Nie, nie jestem przedstawicielem Aliora, tylko sam tak korzystam Na razie nie znalazłem tańszego i wygodniejszego sposobu płacenia w zagranicznych sklepach. Zwykłą debetową można bezpośrednio podpiąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Można, ja tak mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prober Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Mam pytanie dotyczące rozmiarówki. Ile cm powinna być marynarka szersza w klatce piersiowej i w pasie? Czy 4 cm różnicy miedzy wymiarem marynarki, a obwodem ciała to wystarczająco duzo czy może 6 lub 8 cm? Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś z posiadających marynarki spróbował to określić na swoim przykładzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Lubię jak obwody marynarki są o ok. 8 cm większe niż moje ale zapewne część kolegów woli marynarki "na styk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Czy to pytanie ma związek ze SuitSupply? Ja w każdym razie raczej na styk, ale to może zależeć od kształtu klatki (czy centymetry robi "szerokość", czy "cyce" (za przeproszeniem)). No i od miejsca wszycia rękawa - im wyżej (wyższa pacha), tym większa będzie szerokość. Pomiar w klatce też jest obarczony niedokładnościami. Ja w każdym razie wspomagam się pomiarem szerokości marynarki w talii (czyli w najwęższym miejsu), bo taki pomiar jest bardziej obiektywny. Konkluzja - najlepiej przymierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 SUitSupply uruchomiło outlet internetowy. Nie działa on dla Polski. Żeby zobaczyć co oferuje, należy otworzyć standardową stronę i zmienić kraj wysyłki np na Holandię. Następnie w nowej karcie otworzyć: http://eu.suitsupply.com/en/outlet.html Hasło to BETHEFIRST 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Garnitury nawet za 149 euro. Ciekawe czy dla Polski również otworzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Super, warto będzie chyba pokombinować z przesyłką przez jakiegoś pośrednika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Właśnie, jak ktoś już znajdzie odpowiedni kanał przerzutowy to niech się podzieli z kolegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Akurat nie mogę ze smarfona otworzyć ale jeżeli na liście są Niemcy ... to mogę pomoc pod warunkiem że w minimum kilku byście się skrzykli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Są i niemcy Z moich wyborów zostało po 1 sztuce... Muszę się upewnić jeszcze co do rozmiaru spodni, ale wstępnie jestem chętny na 2 garnitury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Będzie 5 mogę montować sprawę Edyta: jeżeli faktycznie byłoby zainteresowanie to jutro zakładamy nowy wątek zamówienia grupowego. Pogadam jeszcze dokładnie z "rezydentem" i jutro dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_belmondoo Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Panowie jestem chętny na zamówienie grupowe - jest jeden model, na który ostrzę sobie zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Jeszcze się zastanawiam, ale też może byłbym zainteresowany. O ile ogarniemy temat do połowy lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Dobrą wiadomością jest to, że Outlet zdaje się być aktualizowany na bieżąco - dzisiaj pojawiło się kilka nowości w garniturach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Ja też będę chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Ja też będę chętny Chętnie się podłączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi