Siata Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 55 minut temu, 123 napisał: Czy w SuSu jest możliwość zdekompletowania garnitury ? Po 3 wymianach znalazłem marynarkę która leży doskonale, jednak spodnie są zbyt obszerne w udach. Z mniejszego rozmiaru pasowały lepiej. https://eu.suitsupply.com/de/separates?q1=separates lub ewentualnie "custom made", tutaj panuje pelna dowolnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 W dniu 2018-01-09 o 10:13, wimon napisał: W nocy ruszył outlet w Stanach! Czyżby powtórka z lata? Nawet jest jedna marynarka na która od dawna poluję a nie ma jej w normalnej sprzedaży ... Rozumiem, że rozmiar 40 US = 50 UK (tak mi wynika z porównania rozmiarów)? Przy okazji zmienili sposób podawania długości rękawów (przynajmniej przy niektórych modelach) i wg mnie na polskiej stronie są błędne długości (obecnie wg rysunku rozmiar jest aż od karku) a długość podawana jest od wszycia rękawa ... na wersji US jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Sam bym coś kupił, ale jak to zrobić? Są firmy zajmujące się pośrednictwem w takich zakupach, tzn. udostępniają tymczasowy adres, na który przychodzi towar, a potem przesyłają do Polski. Ale nie jestem pewny, czy można im tak beztrosko powierzyć towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Ta firma wygląda mi na wiarygodną. Z opinii wyczytałem, że oszukują na wadze przesyłki, co oznacza, że tę przesyłkę rzeczywiście nadają. Można trafić i na takie, które wyglądają jakby po odebraniu towaru miały zapaść się pod ziemię http://kurierus.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabza00 Napisano 17 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 Wygląda na to, że w tym roku też nie będzie outletu w EU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Czy ktoś z Was zamawiał jeans'y SuSu? Przykładowo: https://eu.suitsupply.com/en/trousers/blue-selvedge-jeans/B78905.html Jak rozmiarówka w stosunku do spodni garniturowych? Biodrówki, czy raczej wyższy stan? Subiektywnie, warto, czy nie warto za takie pieniądze? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Zamawiałem niedostępne już jeansy Miles w cenie 179 euro, wykonane z raw denimu przez firmę Baldwin. Krój klasyczny, ale shrink to fit; przyszedł worek na kartofle i miałem poważne obawy, że może i shrink będzie, ale fit raczej nie. Ostatecznie oddałem; to był mój jedyny zawód związany z zamówieniami w SS (łącznie około ośmiu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonzai Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Jak to jest z rozmiarami garniturów Suit Supply? Czy rozmiar podany na metce jest wymiarem samego garnituru, czy też osoby na którą jest przeznaczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Są to wymiary garnituru, ale może się zdarzyć lekka niedokładność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzikowsky Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 Szanowni, które model z poniższych w waszej opinii będzie najbardziej uniwersalny (codzienny użytek do chinosów lub najprostszych jeansów)? Rozważam następujące modele: 1)https://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-granatowy-gładki/C847.html 2)https://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-marynarka-granatowy-gładki/C4760.html?cgid=Jackets&prefn1=closureID&prefv1=singlebreasted&prefn2=colorID&prefv2=blue&prefn3=fit&prefv3=Havana Jest jeszcze jeden, ale niestety cena odrobinę wyższa 3)https://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-granatowy-gładki/C839H.html?cgid=Jackets&prefn1=colorID&prefv1=blue&prefn2=fit&prefv2=Havana Z góry dziękuje za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skatej Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 W dniu 24.01.2018 o 23:50, Radzikowsky napisał: Szanowni, które model z poniższych w waszej opinii będzie najbardziej uniwersalny (codzienny użytek do chinosów lub najprostszych jeansów)? Rozważam następujące modele: 2)https://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-marynarka-granatowy-gładki/C4760.html?cgid=Jackets&prefn1=closureID&prefv1=singlebreasted&prefn2=colorID&prefv2=blue&prefn3=fit&prefv3=Havana Z góry dziękuje za pomoc! Mam marynarkę wskazaną przez Ciebie pod numerem 2. Wybrałem kolor light brown. Śmiało mogę polecić - tkanina miękka, dobrze się układa. Noszę ją do jeansów. Miałem to szczęście, że rozmiar 98 pasował na mnie z 'wieszaka'. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Mam marynarkę wskazaną przez Ciebie pod numerem 2. Wybrałem kolor light brown. Śmiało mogę polecić - tkanina miękka, dobrze się układa. Noszę ją do jeansów. Miałem to szczęście, że rozmiar 98 pasował na mnie z 'wieszaka'. Pozdrawiam Na pewno brałeś Travellera? Pytam, bo teraz nie ma takiego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 SuSu uruchomiło właśnie przedsprzedaż pierwszych rzeczy z kolekcji wiosna-lato. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 6 minut temu, W.N. napisał: SuSu uruchomiło właśnie przedsprzedaż pierwszych rzeczy z kolekcji wiosna-lato. ale sporo rzeczy już jest przebranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Przecież uzupełnią. nie raz. Inna sprawa, że nic ciekawego jak dla mnie póki co. Parę rzeczy jest restockowyanych z poprzedniego sezonu. Widzę też parcie na bordowe/czerwone marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Powtarzają chyba te modele, co szybko się wyprzedały w zeszłym sezonie. Jak te płaszcze przeciwdeszczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Nie wiem czy macie takie same odczucia ale jest coraz, coraz gorzej na susu .Krótko pisząc dramat. Wieje tandetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Czyli z outletu raczej nici... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 3 godziny temu, 50groszy napisał: Nie wiem czy macie takie same odczucia ale jest coraz, coraz gorzej na susu .Krótko pisząc dramat. Wieje tandetą. Mam podobne wrażenia, spodobał mi się tylko jeden garnitur za 3,2k ale nie wydałbym tyle na garniaka w SuSu. Liczę, że jeszcze w następnych rzutach będzie lepiej bo narazie to bardzo słabo wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skatej Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 (edytowane) Do usunięcia Edytowane 28 Styczeń 2018 przez skatej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skatej Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 W dniu 26.01.2018 o 15:07, michau napisał: W dniu 26.01.2018 o 10:39, skatej napisał: Mam marynarkę wskazaną przez Ciebie pod numerem 2. Wybrałem kolor light brown. Śmiało mogę polecić - tkanina miękka, dobrze się układa. Noszę ją do jeansów. Miałem to szczęście, że rozmiar 98 pasował na mnie z 'wieszaka'. Pozdrawiam Na pewno brałeś Travellera? Pytam, bo teraz nie ma takiego koloru. Masz rację, mam ten model: https://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-jasnobrązowy-gładki/C1071.html?q=C1071 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braavos Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 W przedsprzedazy wszystko jakby... drozsze? To normalne przed wejsciem regularnej kolekcji czy SuSu podnosi ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2018 16 godzin temu, braavos napisał: W przedsprzedazy wszystko jakby... drozsze? To normalne przed wejsciem regularnej kolekcji czy SuSu podnosi ceny? SuSu ma stałe ceny, niezależnie czy to przedsprzedaż czy już oferta stała. Oczywiście istnieje szansa, że zdecydowali się na zmianę polityki ale o wiele większa jest, że po prostu na niektóre produkty podnieśli ceny. To się dzieje, jak widać, w miarę regularnie, pół roku temu cena najtańszych płaszczy skoczyła z 1200 zł na 1400 zł czy Napoli z 1200 zł na 1300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2018 SuSu zazwyczaj w przedsprzedażach pokazuje produkty z droższych linii. Inną sprawą jest to, że kurs po jakim przeliczają ceny na złotówki jest skandaliczny. Z tego powodu przestałem kupować u nich z dostawą do Polski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrula10 Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Panowie, sądzicie, że może nas jeszcze zaskoczyć zimowy outlecik czy już po herbacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi