michau Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Mam marynarkę wskazaną przez Ciebie pod numerem 2. Wybrałem kolor light brown. Śmiało mogę polecić - tkanina miękka, dobrze się układa. Noszę ją do jeansów. Miałem to szczęście, że rozmiar 98 pasował na mnie z 'wieszaka'. Pozdrawiam Na pewno brałeś Travellera? Pytam, bo teraz nie ma takiego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 SuSu uruchomiło właśnie przedsprzedaż pierwszych rzeczy z kolekcji wiosna-lato. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 6 minut temu, W.N. napisał: SuSu uruchomiło właśnie przedsprzedaż pierwszych rzeczy z kolekcji wiosna-lato. ale sporo rzeczy już jest przebranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Przecież uzupełnią. nie raz. Inna sprawa, że nic ciekawego jak dla mnie póki co. Parę rzeczy jest restockowyanych z poprzedniego sezonu. Widzę też parcie na bordowe/czerwone marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Powtarzają chyba te modele, co szybko się wyprzedały w zeszłym sezonie. Jak te płaszcze przeciwdeszczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Nie wiem czy macie takie same odczucia ale jest coraz, coraz gorzej na susu .Krótko pisząc dramat. Wieje tandetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Czyli z outletu raczej nici... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 3 godziny temu, 50groszy napisał: Nie wiem czy macie takie same odczucia ale jest coraz, coraz gorzej na susu .Krótko pisząc dramat. Wieje tandetą. Mam podobne wrażenia, spodobał mi się tylko jeden garnitur za 3,2k ale nie wydałbym tyle na garniaka w SuSu. Liczę, że jeszcze w następnych rzutach będzie lepiej bo narazie to bardzo słabo wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skatej Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 (edytowane) Do usunięcia Edytowane 28 Styczeń 2018 przez skatej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skatej Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 W dniu 26.01.2018 o 15:07, michau napisał: W dniu 26.01.2018 o 10:39, skatej napisał: Mam marynarkę wskazaną przez Ciebie pod numerem 2. Wybrałem kolor light brown. Śmiało mogę polecić - tkanina miękka, dobrze się układa. Noszę ją do jeansów. Miałem to szczęście, że rozmiar 98 pasował na mnie z 'wieszaka'. Pozdrawiam Na pewno brałeś Travellera? Pytam, bo teraz nie ma takiego koloru. Masz rację, mam ten model: https://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-jasnobrązowy-gładki/C1071.html?q=C1071 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braavos Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 W przedsprzedazy wszystko jakby... drozsze? To normalne przed wejsciem regularnej kolekcji czy SuSu podnosi ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2018 16 godzin temu, braavos napisał: W przedsprzedazy wszystko jakby... drozsze? To normalne przed wejsciem regularnej kolekcji czy SuSu podnosi ceny? SuSu ma stałe ceny, niezależnie czy to przedsprzedaż czy już oferta stała. Oczywiście istnieje szansa, że zdecydowali się na zmianę polityki ale o wiele większa jest, że po prostu na niektóre produkty podnieśli ceny. To się dzieje, jak widać, w miarę regularnie, pół roku temu cena najtańszych płaszczy skoczyła z 1200 zł na 1400 zł czy Napoli z 1200 zł na 1300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2018 SuSu zazwyczaj w przedsprzedażach pokazuje produkty z droższych linii. Inną sprawą jest to, że kurs po jakim przeliczają ceny na złotówki jest skandaliczny. Z tego powodu przestałem kupować u nich z dostawą do Polski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrula10 Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Panowie, sądzicie, że może nas jeszcze zaskoczyć zimowy outlecik czy już po herbacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Myślę, że nie ma co liczyć na outlet. Nie po to startują działania promocyjne nowej kolekcji żeby teraz odciągać od niej uwagę przeszłymi ubraniami w niższych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Mam pytanie czy ktoś z was przerabiał temat (nie wiem czy to w ogóle możliwe, czy jest tam jakiś zapas materiału) poszerzenia w talii (minimalnie) marynarki SuSu Lazio (komplet od garnituru Lazio)? Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Tak, ok. 2 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 dzięki @zixart, to dla mnie dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Czy miał ktoś tak, że po zarejestrowaniu zwrotu kurier się nie pojawił? Dodam, że mam zarejestrowane dwa zwroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 8 minut temu, hawk napisał: Czy miał ktoś tak, że po zarejestrowaniu zwrotu kurier się nie pojawił? Dodam, że mam zarejestrowane dwa zwroty. na ups wplazłeś? tam to trzeba zrobić a nie na susu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 50groszy@ dziękuję za pomoc. Nie wiedziałem, że trzeba bez pośrednio zamówić odbiór, zrobiłem to tylko na panelu klienta w susu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejzojeden Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 Panowie, zastanawiam się nad trenczem z nowej oferty. Szybkie pytanie, mam garnitur sienna 46 i marynarkę havana 46, trencz brać rozmiarze 46 czy 48? Jakie macie doświadczenia, może zamówić od razu 2 rozmiary? Polecicie coś innego w podobnej cenie? https://eu.suitsupply.com/pl/pre_order_coats/jasnobrązowy-trencz/J600.html?cgid=pre_order_coats Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 @ejzojeden 46 będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.kornat Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 SuSu zazwyczaj w przedsprzedażach pokazuje produkty z droższych linii. Inną sprawą jest to, że kurs po jakim przeliczają ceny na złotówki jest skandaliczny. Z tego powodu przestałem kupować u nich z dostawą do Polski. Servetch jaki masz patent na kupno z pominięciem dostawy do Polski? Wiem, ze można zamawiać na adresy niemieckie. Są firmy które pośredniczą w takich zakupach ale to są koszty w granicach 60-70 zł za taka usługę. Przy kupnie jednej marynarki z podstawowej linii oszczędność jest niewielka. Może ktoś jest na forum z miejscowości przygranicznej? Zgorzelec itp?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 Kupuję z odbiorem osobistym w sklepie na lotnisku w Amsterdamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi