swordfishtrombone Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Nie żebym chciał odwracać uwagę od problemu kolegi, ale nie mogę się powstrzymać: Widzieliście, że w linii Jort są bokserki z krótszą prawą bądź lewą nogawką (dla mężczyzn o poglądach prawicowych bądź lewicowych, że tak to ujmę)? Co myślicie o takim rozwiązaniu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 @D_ave Spójrz na model Napoli. Wydaje mi się, że jest dostepny z tej samej tkaniny, z której dostępny był York. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D_ave Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Dzięki Aron, chodzi pewnie o ten: http://eu.suitsupply.com/pl/suits/napoli-granatowy-g%C5%82adki/P2778.html tylko dlaczego jest o 400zł droższy od tego samego garnitury, z tego samego materiału tylko, że w kolorze niebieskim? Najprawdopodobniej zamówię ze 4 garnitury w rozmiarach oscylujących w okolicach 50. Czy model Lazio nadaje się na ślub, czy Napoli jest bardziej elegancji? http://eu.suitsupply.com/pl/suits/lazio-granatowy-g%C5%82adki/P4869.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 IMO bardziej Napoli, jest też ciemnijeszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugaslongas Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 To raczej element strategii marketingowej niż sensowny element. Ja w tym widzę pewną ideową kontynuację tego cynicznego seksizmu z ostatniej ich kampanii reklamowej przełożoną ma projekt bielizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Też myślę, że to żarcik obliczony na efekt marketingowy, podobnie jak ten kombinezon na garnitur à la Churchill. Ciekawe, ile sztuk sprzedali. A strategia najwyraźniej odniosła skutek, skoro o niej mówimy (i to nie na rynku afrykańskim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 A może jedna nogawka nie jest dłuższa tylko jedna krótsza i to wersja na rynek azjatycki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 A ja jestem własnie po przymiarkach dwóch rozmiarów Washington i niestety, chyba będe musiał poszukac innego modelu. Rozmiar 24 za ciasny, rozmiar 25 znowu bardzo dziwnie lezy natomiast pośrednich nie ma. Najdziwniej zachowują się ramiona, strasznie sie marszczą. Na zdjęciach rozmiar 24, 25 wygląda jeszcze gorzej (3 i 4 zdjęcie) . Jaki model polecacie, aby nie był wykonany z tak leistego materiału jak Washington, gdyż to chyba jeden z powodów dla których tak widoczne jest złe układanie się ramion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kojak Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Czy orientuje się ktoś kiedy pojawi się pełna rozmiarówka granatowego granituru Lazio? Interesuje mnie rozmiar 48. Pisałem maila do serwisu ale nie mam jeszcze odpowiedzi. Nie ukrywam, że zależy mi na czasie i nie wiem czy jest sens czekać czy trzeba rozglądać się za czymś innym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiareks Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Outlet jest otwarty! Czy ktoś zna kod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 FIRSTACCESS 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_belmondoo Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 31 minut temu, Machiavelli napisał: FIRSTACCESS Dziękuje za kod ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Cześć , kupuje ktoś z was koszule ? 2 lub 3 wychodzi taniej , chętnie się dołącze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Skąd macie link do outlet? Nie dostałem żadnego maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Dostać nie dostałem nic, ale znalazłem link przez reddita. Działa bo już zamówienie poszło http://eu.suitsupply.com/en/outlet?utm_campaign=outlet&utm_medium=email&utm_source=S-04wk03EU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 http://eu.suitsupply.com/pl/outlet.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_belmondoo Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Trzeba przyznać, że rzeczy znikały w mgnieniu oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipP Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 SUITSUPPLY OUTLET IS CURRENTLY NOT AVAILABLE IN YOUR COUNTRY Dla jakich krajów został otworzony outlet? #brexit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_belmondoo Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 2 minuty temu, FilipP napisał: SUITSUPPLY OUTLET IS CURRENTLY NOT AVAILABLE IN YOUR COUNTRY Dla jakich krajów został otworzony outlet? #brexit W Polsce działa ale ceny standardowo wyższe niż te podane w euro - 140 euro = 699 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayyed Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 4 godziny temu, FilipP napisał: SUITSUPPLY OUTLET IS CURRENTLY NOT AVAILABLE IN YOUR COUNTRY Dla jakich krajów został otworzony outlet? #brexit Spróbuj na innej przeglądarce, prawdopodobnie masz Opere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipP Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Spróbuj na innej przeglądarce, prawdopodobnie masz Opere. Niee, po prostu w uk outlet nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Ja ledwo co się załapałem na swoją rozmiarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Warto zaglądać co jakiś czas, bo oferta wcześniej była odnawiana. Inna sprawa, że po ofercie outletu widać, jaką drogę przeszło SuSu ... Np.modele LONDON trącą myszką... martwą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Jak oceniacie krawaty susu, warte zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Mam kilka krawatów SuSu z różnych kategorii cenowych (29,39 i 49 Euro) i te najdroższe w moim odczuciu są warte zakupu. Jednak cena outletowa 35 Euro za 3 krawaty wydaje się całkiem atrakcyjna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi