mateo_belmondoo Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 31 minut temu, Machiavelli napisał: FIRSTACCESS Dziękuje za kod ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Cześć , kupuje ktoś z was koszule ? 2 lub 3 wychodzi taniej , chętnie się dołącze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Skąd macie link do outlet? Nie dostałem żadnego maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Dostać nie dostałem nic, ale znalazłem link przez reddita. Działa bo już zamówienie poszło http://eu.suitsupply.com/en/outlet?utm_campaign=outlet&utm_medium=email&utm_source=S-04wk03EU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 http://eu.suitsupply.com/pl/outlet.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_belmondoo Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Trzeba przyznać, że rzeczy znikały w mgnieniu oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipP Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 SUITSUPPLY OUTLET IS CURRENTLY NOT AVAILABLE IN YOUR COUNTRY Dla jakich krajów został otworzony outlet? #brexit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_belmondoo Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 2 minuty temu, FilipP napisał: SUITSUPPLY OUTLET IS CURRENTLY NOT AVAILABLE IN YOUR COUNTRY Dla jakich krajów został otworzony outlet? #brexit W Polsce działa ale ceny standardowo wyższe niż te podane w euro - 140 euro = 699 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayyed Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 4 godziny temu, FilipP napisał: SUITSUPPLY OUTLET IS CURRENTLY NOT AVAILABLE IN YOUR COUNTRY Dla jakich krajów został otworzony outlet? #brexit Spróbuj na innej przeglądarce, prawdopodobnie masz Opere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipP Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Spróbuj na innej przeglądarce, prawdopodobnie masz Opere. Niee, po prostu w uk outlet nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Ja ledwo co się załapałem na swoją rozmiarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Warto zaglądać co jakiś czas, bo oferta wcześniej była odnawiana. Inna sprawa, że po ofercie outletu widać, jaką drogę przeszło SuSu ... Np.modele LONDON trącą myszką... martwą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Jak oceniacie krawaty susu, warte zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Mam kilka krawatów SuSu z różnych kategorii cenowych (29,39 i 49 Euro) i te najdroższe w moim odczuciu są warte zakupu. Jednak cena outletowa 35 Euro za 3 krawaty wydaje się całkiem atrakcyjna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 To zależy jak trafisz. Za pełną cenę tylko jeżeli nie możesz bez danego modelu żyć. Była krótka dyskusja tutaj: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Dzięki. Na garnitury oczywiscie juz żadne sie nie załapałem, został tylko soho w kratę... I bije sie z myślami, nigdy nic nie zamawiałem z susu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Wyczerpującą odpowiedź nt. krawatów SuSu podał Aron w linku. I faktycznie jakościowo są gorsze od Poszetki i szybciej się zwężają - o ładną łezkę raczej ciężko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Ma ktoś z was może marynarki w kroju havana i hudson? W moim rozmiarze są dwie fajne kraty w tych krojach. Bardziej podoba mi się ta w kroju hudson ale do tej pory nie zamawiałem takiego modelu a głównie havany jeśli chodzi o marynarki bardziej casualowe. Z różnic widzę inną brustaszę, czy czymś jeszcze się różnią? Zastanawiam się jeszczę nad tym płaszczem http://eu.suitsupply.com/pl/c_coats/granatowy/J218.html?cgid=C_Coats&prefn1=size&prefv1=L|XL Nie zamawiałem nigdy okryć wierzchnich z susu i mam problem z rozmarem (nie ma podanej tabeli rozmiarów przy tym modelu). Zazwyczaj wpasowuję się w rozmiar 54. Jaki rozmiar lepiej zamówić jeśli chodzi o ten produkt? L? XL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Mam tylko marynarki Havana. Z relacji forumowiczów pamiętam, że rozmiarówka Havana i Hudson jest taka sama. Hudson ma nakładaną brustaszę oraz szersze klapy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Jasnoszary Lazio z lnu upolowany! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Nie ma to jak dostać zaproszenie na maila dobę po otwarciu outletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 W moim rozmiarze wymiotło wszystkie (!) marynarki i praktycznie wszystkie garnitury. Na pewno będą zwroty (za jakieś 10-14 dni), ale fakt, czar marki działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Też dostałem zaproszenie dopiero dzisiaj. Wczoraj wieczorem było w moim rozmiarze (48) od groma rzeczy (nawet kanotier) , a teraz zostały 3 garnitury i żadnej marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 33 minuty temu, KIERMAN napisał: Nie ma to jak dostać zaproszenie na maila dobę po otwarciu outletu. Witaj w klubie. Wszytko znika w oczach...Można powiedzieć że 1 tura wyprzedaży dobiegła końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Smuteczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi