Koval Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 A nie prościej (i bardziej ekonomicznie) skorzystać z opcji zwrotu?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 No tak; kto bogatemu zabroni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Są już preordery całej nowej kolekcji. Jednak jest nieźle, choć wkradło się trochę dziwnych pomysłów. Szybkie obserwacje tego, co mi się rzuciło w oczy: piękny granatowy garnitur wełniano-lniany z nowej bodaj linii York (piszą, że krojony ciut z angielska i w sumie jest w tym trochę prawdy), w końcu zwykła jasnoszara Havana z wełny (z fajną fakturą, coś jak fil a fil) trochę rzeczy o dziwnie "podniszczonej" fakturze (może jak nieobrobiony len); wygląda to trochę jak kontynuacja mody na wełnę casentino, choć pozbawiona jej uroku kilka kamizelek z bawełny i lnu za 69 euro, ale brak tej, którą upodobał sobie brzydallo jasny lniany płaszcz i lniane swetry cienka bluza z kapturem założona do krawata i pod marynarkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 A czy ktos przypadkiem mial do czynienia z ta marynarka? http://eu.suitsupply.com/en/jackets/washington-blue-plain/C551.html?start=19&cgid=Jackets&prefn1=collection&prefv1=Spring%2FSummer Rozwazam dosc powaznie zakup, ale trudno mi znalezc jakiekolwiek jej zdjecia zrobione niekoniecznie w fachowym studio, przy oswietleniu 20 lumenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheilon Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Niestety nie miałem z tym konkretnym modelem, ale z reguły są ciemniejsze niż na zdjęciach. Mam od nich granatowy płaszcz, a także blue plain La spalla i oba wyszły dość znacznie ciemniejsze niż na zdjęciach producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 LINK, LINK, LINK, LINK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leopolis Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Bardzo ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 12 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2014 LINK, LINK, LINK, LINK. Afgan, szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Ja natomiast serdecznie musze odradzic welniane spodnie z SS. Po pierwsze, DUZO za dlugie i bez poszycia, a w dodatku po kilku wlozeniach nie jestem w stanie utrzymac w nich kantki i po meisiacu noszenia wygladaja jak spodnie dresowe ;/ 400zl w bloto. Dla porownania mam spodnie szyte przez A. Kucie (tez welna) i tych nie musialem prasowac ani razu, a kantka i elegancki kroj dalej sie trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 :-P ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 A może spodnie są ok, ale nogi zbyt krótkie ? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 To tak jakbyś napisał: nie polecam butów od Johna Lobba, są zdecydowanie za duże. Wielu producentów sprzedaje spodnie niepodwinięte, zakłada się że klient od razu zleca skrócenie na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Bez jakiego poszycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Skrocenie to akurat jest detal w porownaniu do reszty posta, ale luz. Kazdy widzi to, co chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Ale co widzi, jak chce? Nie napisałeś, że po pierwsze spodnie Suit Supply są DUZO za długie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Welna, welnie nie rowna. No i zdefiniuj miesiac noszenia, bo to dla niektorych jest 2-4 a dla innych 10-15 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erni Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Tydzień temu, tuż przed złożeniem zamówienia na garnitur w SS, w zakładce Personal data wprowadziłem swoje wymiary i doradca zasugerował mi rozmiar 46 - taki też zamówiłem. Garnitur przyszedł, okazał się za duży. Z ciekawości sprawdziłem ponownie "wirtualnego doradcę" i ku mojemu zdziwieniu teraz podpowiada rozmiar 44 Czy ktoś jeszcze zwrócił uwagę na zmiany w SIZE ADVISOR na stronie SS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Ja zaufałem SA i wybrałem rozmiar 46, tak jak wskazał... rezulataty poniżej, myślę, że nie jest źle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Dobry krawiec z m.in. rękawami sobie poradzi. a możesz "wypunktować" wszystkie wady ? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejzojeden Napisano 10 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Tydzień temu, tuż przed złożeniem zamówienia na garnitur w SS, w zakładce Personal data wprowadziłem swoje wymiary i doradca zasugerował mi rozmiar 46 - taki też zamówiłem. Garnitur przyszedł, okazał się za duży. Z ciekawości sprawdziłem ponownie "wirtualnego doradcę" i ku mojemu zdziwieniu teraz podpowiada rozmiar 44 Czy ktoś jeszcze zwrócił uwagę na zmiany w SIZE ADVISOR na stronie SS? Tak ja zauważyłem. Doradca jakiś czas temu proponował 46 teraz 44 dla sienny jaki konkretnie garnitur zamówiłeś? mnie interesuje http://eu.suitsupply.com/en/suits/sienna-grey-plain/P3460.html?start=1&cgid=Suits&prefn1=collection&prefn2=lineID&prefv2=Suit%20Up&srule=PriceAsc&prefv1=Spring%2FSummer) moje wymiary 176, klatka 95 up w 84 lw 88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rim Napisano 12 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2014 Witam Czy któryś z panów jest może w posiadaniu informacji, jaki jest stosunek wełny do lnu w tej marynarce? http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-blue-plain/C755.html?start=5&cgid=Jackets&prefn1=fit&prefv1=Havana Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Wklejam pożyteczną informację otrzymaną z customer service SS. Modele uszeregowane w kolejności od najbardziej wytaliowanego do najobszerniejszego: Copenhagen, Washington, Havana, Soho, Lazio, La Spalla, Jort, Madison, Napoli, Sienna, York Modele Copenhagen i Havana charakteryzują się krótkimi marynarkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drake Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Tak się składa, że akurat mam dokładnie tą samą marynarkę z SS co powyżej. Proszę oto zdjęcie metki: http://imgur.com/harEyIn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Panowie czy ktoś z was brał lnianą marynarkę/garnitur z Suit Supply (chodzi mi o czysty len)? Jak się ma jakość ich lnu w porównaniu np.: do Vistuli albo Bytomia? Korci mnie ta lniana, granatowa marynarka, ale ponad tysiąc złotych to dość dużo na tle oferty polskich firm (z tych które mam to jak do tej pory najdroższa była wełniana marynarka z Bytomia za 350 zł) i nie wiem czy warto aż tyle dodatkowo inwestować http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-blue-plain/C542.html?start=25&cgid=Jackets&prefn1=collection&prefv1=Spring%2FSummer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Mam lniany garnitur z SS. Materiał i wykończenie sa dużo wyższej jakości niz w polskim RTW. Na pytanie czy warto, to juz niestety każdy musi sobie odpowiedziec. Ja bym dopłacil, choćby za sam krój. Szczegolnie pasuje mi styl Washington. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi