Whitesnake Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 Dla mnie wszystkie (Napoli, Washington, Lazio, Siena) były za szerokie, jak nie w udach to w kostkach. Spodnie standardowo lądują u krawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 Polecam Soho. Przy mojej szczupłej sylwetce, spodnie leżą jak ulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 15 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2014 Soho, Havana, Copenhagen - w tych modelach spodni dopasowanych w pasie nie wcisnę na uda - to znaczy raz się uda a raz się nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 15 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2014 A spodnie w Napoli i Lazio czymś się różnią? Czym szersze w udach, tym lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Nie wiem, ale co do Lazio to wypowiem się jak przybędzie za 3-4 dni bo sam jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Każdy krój ma opisane wymiary. Wystarczy przy wyświetlonym garniturze wybrać 'Size Advisor' a później 'product dimensions'. Można sobie wtedy porównać wymiary np Napoli do Lazio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Wymiary dostępne na stronie nie obejmują długości nogawki, jej szerokości w udzie i w łydce, a jedynie szerokość w pasie i na dolne nogawki, więc niestety bez sprawdzenia ciężko coś więcej powiedzieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Czy Wy też w garniturach SS macie tak "dostojny" skład podszewki w rękawach (Sleeve Linning: 43,7% Polyester)? LAZIO BLUE PLAIN P3963 http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-blue-plain/P3963.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Z duza doza smutku i rozczarowania wlasnie zauwazylem w swoim rekawie taka sama niespodzianke. Moj model to york navy blue plain rowniez za 300 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Lepiej szybko usuńcie swoje posty, bo jeszcze niektórzy użytkownicy forum nam na zawał zejdą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Było podobnie w spodniach York. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Nawet niezłe firmy włoskie (Corneliani np.) potrafią dać podszewkę z poliestru w rękawach. Mnie się to też nie podoba, ale przewiewność rękawów nie jest chyba krytyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Czy Wy też w garniturach SS macie tak "dostojny" skład podszewki w rękawach (Sleeve Linning: 43,7% Polyester)? LAZIO BLUE PLAIN P3963 http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-blue-plain/P3963.html SSLazio_sklad.jpg Mam ten sam model, faktycznie rękaw jest z mieszkanki poliestru/wiskozy, ale będę twardo bronić tego modelu - jest świetny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2014 Nowy krój, Mercer, trzy guziki: http://eu.suitsupply.com/en/suits?prefn1=styleFit&prefv1=Contemporary-Mercer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2014 Mam ten sam model, faktycznie rękaw jest z mieszkanki poliestru/wiskozy, ale będę twardo bronić tego modelu - jest świetny 20141204_120649_Android.jpg To, co masz na sobie to jest naprawde ten model? http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-blue-plain/P3963.html Przeciez to wyglada jak zupelnie inna marynarka 0_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 To, co masz na sobie to jest naprawde ten model? http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-blue-plain/P3963.html Przeciez to wyglada jak zupelnie inna marynarka 0_0 Ona rzeczywiście tak wygląda w świetle dziennym. Ja jednak robię jego zwrot (Lazio mi średnio leży) na rzecz urzekającej jodełki (Havana jest dla mnie idealna): http://eu.suitsupply.com/en/suits/havana-blue-plain/P3979.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 To, co masz na sobie to jest naprawde ten model? http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-blue-plain/P3963.html Przeciez to wyglada jak zupelnie inna marynarka 0_0 Tak, to ten model. Od kilku dni zbieram się do jakiegoś lepszego zdjęcia, ale na razie nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 Marynarka za EUR 300 ma coś z poliestru... No skandal, rozbój w biały dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrejos Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Miał ktoś do czynienia, albo nawet zakupił krawaty wykonane metodą 7-fold od Suit Supply ? Chodzi mi dokładniej o kwestie użytego jedwabiu, czy w jakimś stopniu się błyszczy, czy jest całkiem matowy i będzie pasował do zdecydowanie mniej formalnych połączeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Musisz wkleić link do konkretnego krawata. Miałem ostatnio okazję obejrzeć ofertę SS w salonie stacjonarnym i rozrzut na skali formalności jest ogromny. Niektóre zdjęcia kompletnie nie oddają ich charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrejos Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Musisz wkleić link do konkretnego krawata. Miałem ostatnio okazję obejrzeć ofertę SS w salonie stacjonarnym i rozrzut na skali formalności jest ogromny. Niektóre zdjęcia kompletnie nie oddają ich charakteru. Chodzi mi o te dwa krawaty: http://eu.suitsupply.com/en/tiessub/brown-7-fold-tie/D142178.html?start=4&q=7-fold http://eu.suitsupply.com/en/tiessub/navy-7-fold-tie/D142177.html?start=2&q=7-fold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2015 Nie widziałem tego 7-folda, albo mi umknął, albo to jakaś nowość. Z ciekawości go zamówię. Bardzo lubię wszystkie nieformalne krawaty z SS. Ze względu na wzrost, mam problem z długością krawatów i grubsze, tzn szantugi czy wykonane z wełny, częściowo rozwiązują mi problem z wielkością węzła. Nie oceniam zbyt wysoko jakości ich standardowych krawatów. Zbliżone do Charles Tyrwhitt tylko czasem ciekawsze. Ogólnie, nic specjalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 Podpowie ktoś, jak w SS zrobić zwrot a właściwie wymianę na inny rozmiar ? Wchodzę na swoje zamówienie, ale nie widzę tam żadnego odnośnika to zwrotu/wymiany. Choć tak się zastanawiam, jak to rozegrać, w sytuacji kiedy w rozmiarze 110 marynarka jest jednak o rozmiar za duża, a spodnie o rozmiar za małe. Model to Napoli P378118. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 Powinieneś widzieć coś takiego: Jeśli nie widzisz, to albo upłynął termin zwrotu, albo pojawił się błąd, wtedy napisz do nich maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 No właśnie takiego komunikatu nie mam.Zamówienie 2 grudnia, przesyłka wysłana 4 grudnia, dotarła do mnie 9, z tego co widziałem na stronie od momentu dostarczenia mam 30 dni na zwrot lub wymianę, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi