Skocz do zawartości

Producenci, marki butów: Herring Shoes

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć,

czy uważacie, że model Fencote za 1400 zł to dobry interes (mam zniżkę i zastanawiam się czy warto skorzystać)? Kto produkuje te buty dla Herringa? Pytam, bo to byłyby i tak moje najdroższe buty i bardzo mocno zastanawiam się, czy to rzeczywiście okazja (te circa 250 zł zniżki).

Poradzicie?

https://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?shoeid=3239&brandid=6

Edit: 
nie doczytałem - już widzę, że to robota spod szyldu Cheaney - to chyba dobra rekomendacja?

Opublikowano

@Karol G.

Sprawdź kod HSB3518, daje 35% zniżki ale tylko do końca lutego czyli do dzisiaj. Jednak wiem że Herring w przeszłości różnicował kody dla różnych grup użytkowników i nie wszystkim może działać.

Jeśli Ci nie zadziała to mogę Ci te buty zamówić, wyjdzie 0,65 * 350 GBP = 227,5 GBP, przy obecnym kursie bank policzy pewnie ok. 4,95 GBP/PLN i wyjdzie jakieś 1130 zł. Optymalnie jakbyś był z Warszawy, ale to nie warunek. Po szczegóły na priv.

Opublikowano

Mam dokładnie te buty i jestem bardzo zadowolony. Jednak uważaj, bo spektatory są piękne, ale bardzo specyficzne i mało praktyczne. Nie pasują do większości okazji, są mocno luzackie i trochę popisowe. Żeby dobrze je nosić, trzeba być bardzo pewny siebie.

Opublikowano
2 hours ago, mds said:

@Karol G.

Sprawdź kod HSB3518, daje 35% zniżki ale tylko do końca lutego czyli do dzisiaj. Jednak wiem że Herring w przeszłości różnicował kody dla różnych grup użytkowników i nie wszystkim może działać.

Jeśli Ci nie zadziała to mogę Ci te buty zamówić, wyjdzie 0,65 * 350 GBP = 227,5 GBP, przy obecnym kursie bank policzy pewnie ok. 4,95 GBP/PLN i wyjdzie jakieś 1130 zł. Optymalnie jakbyś był z Warszawy, ale to nie warunek. Po szczegóły na priv.

Fajny kod, ale jednak jak już przeszedłem do zamówienia po zalogowaniu, to niestety zniknął ;/ Pewnie bym skorzystał z Twojej oferty, ale zamierzam zakupic 2 pary bo dwa różne rozmiary i odesłać niepasujące. W tym wypadku to za dużo kombinowania by było.

A nie ma jakiegoś kodu jak kiedyś był' tweet10' dający 10%?

Opublikowano
2 hours ago, mds said:

@Karol G.

Fajny kod, ale jednak jak już przeszedłem do zamówienia po zalogowaniu, to niestety zniknął ;/ Pewnie bym skorzystał z Twojej oferty, ale zamierzam zakupic 2 pary bo dwa różne rozmiary i odesłać niepasujące. W tym wypadku to za dużo kombinowania by było.

A nie ma jakiegoś kodu jak kiedyś był' tweet10' dający 10%?

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
4 minuty temu, sidiromek napisał:

Witam, posiadam crownhill uk9/43,5. tęgość raczej F, są troszke za wąskie.

Chciałbym kupic Herringi , tęgość G. Czy rozmiarówka jest taka sama? Tzn. uk9 też powinieniem zamawiać?

Przecena w Herring

Pytanie nie jest precyzyjne. Dla Herringa buty robią różne marki korzystając ze swoich kopyt. W zależności od modelu są to np Loake, Berwick czy Carlos Santos. Podaj o jaki model chodzi- może ktoś będzie wiedział jak wypada rozmiarówka. Ja niestety mam mgliste pojęcie o Crownhill, mam jeden model obuwia tej firmy.

Opublikowano
W dniu 22.01.2019 o 12:02, adamW napisał:

Pytanie nie jest precyzyjne. Dla Herringa buty robią różne marki korzystając ze swoich kopyt. W zależności od modelu są to np Loake, Berwick czy Carlos Santos. Podaj o jaki model chodzi- może ktoś będzie wiedział jak wypada rozmiarówka. Ja niestety mam mgliste pojęcie o Crownhill, mam jeden model obuwia tej firmy.

Berwick robi buty dla Herringa? A to ciekawostka :) 

Opublikowano
Godzinę temu, TheMakowski napisał:

No tak! :) Oznaczenie kopyta u Herringa - 8 odpowiada Berwickiwemu H08. Interesująca sprawa, tym bardziej ze podobne buty można kupić taniej w sklepie klasycznebuty.pl

Sa tez inne np na kopycie H0156 (jesli dobrze pamietam to jest nazwa najpopularniejszego chyba kopyta m.in. z modelu 3010).

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Pytanko do posiadaczy boat shoes od Herringa - jak rozmiarówka? Jaki rozmiar powinienem wziąc na stopę 28cm długości? W wizytowych Berwicka noszę 8.5-9uk, brać ten sam rozmiar, zejść niżej? 

herring_fowey_in_tan_1.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
23 godziny temu, Krzysiek_W napisał:

Jestem wciąż zaskoczony tym sklepem: w czwartek o 11 zamówiłem buty, w piątek o 13 odebrałem paczkę... To tak się da, pomiędzy dwoma niesąsiadujacymi ze sobą krajami? :shock:

Pokaż lepiej co wjechało :)