Ernestson Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 U mnie też tak czasem słychać ale spotkałem się z teoriami, że czapsy to raczej to w czym jeżdżą kowboje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 Dzień dobry Panowie, mam nadzieje, że kobiety na Waszym forum są również mile widziane. Kołnierzyk koszuli nie wygląda na przewidziany do zapinania na ostatni guzik i noszenia z krawatem. maciato: Fajny krawat! Czy do tak jasnej marynarki nie byłyby lepsze rękawiczki w kolorze innym niż czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 Kolory przekłamane; rękawiczki są zielone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sambor Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 Ciekawe rękawiczki - napisz coś o nich więcej. U mnie też tak czasem słychać ale spotkałem się z teoriami, że czapsy to raczej to w czym jeżdżą kowboje. Rękwiczki z pekari a sztylpy vel czapsy w bagażniku : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Panowie, ale mam reputacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Z weekendowych obrad. Marynarka: Harris Tweed upolowany w TK Maxx Swetr: Jakaś sieciówka, nie pamiętam. Krawat: Sklep z krawatami w jednej z florenckich uliczek. Poszetka: Patrz wyżej. Koszula: Ralph Lauren, bardzo miła w dotyku i mięsista bawełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Panowie, ale mam reputacje! To pewnie za ten wspólny krawat z @Kewinem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 13 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Jesienne klimaty i trochę dodatków Edit: Marynarka, spodnie, koszula - Zaremba Buty - Shoepassion Krawat - Embassy of Elegance Poszetka - Poszetka.com Rękawiczki - Jamroziński Spinki - Exoxe 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Zielone Shopeassion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Zielone Shopeassion? Zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 (edytowane) 34,4 L / 100km ? Edytowane 13 Październik 2015 przez Ernestson Ej, gdzie z tym zielonym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 chwilowe spalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 34,4 L / 100km ? A kto bogatemu zabroni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Bez przesady Panowie. Jak słusznie zauważył Hargin, to spalanie chwilowe. Średnie jest trochę mniejsze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Twardy82 Napisano 14 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Marynarka: SS Krawat: SS Poszetka: poszetka.com Kardigan: Mango Koszula: Lantier 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Twardy82 super zestawienie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Dziękuję, ostatnio bardzo polubiłem takie zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Jak z jakością swetrów z Mango? Zestaw bardzo na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Jak z jakością swetrów z Mango? Zestaw bardzo na plus Ciężko powiedzieć cokolwiek po 4 założeniach. Wrażenia - bez rewelacji, kilka odstających nitek. Jest bardzo cienki. Ma to pewną zaletę - idealnie nadaje się pod marynarkę Kupiłem go ze względu na trzy argumenty: 1. nietypowy, ładny kolor; 2. skład 90% wełna 10% jedwab; 3. cenę 99 PLN (mango outlet) EDIT: P.S. Nie spodziewam się, żeby przetrwał więcej niż jeden sezon (ale takie były założenia przy zakupie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vuko Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Mój sweter z mango 90% wełna 10% jedwab bardzo mocno się mechaci, nie uświadczyłem tego chociażby w swetrze 100% wełna z HM, który to prany i noszony był znacznie częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cergi Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Też mam jeden sweter z Mango (100% wełna), do niczego to się nie nadaje. Zakup na sezon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 "niestety" jak większość asortymentu Mango - nic, na co warto wydać nawet tak niewielkie pienądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 15 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 15 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Płaszcz:Charles Tyrwhitt Sweter: Christian Berg Koszula: Charles Tyrwhitt Krawat: Embassy of Elegance Spodnie: Charles Tyrwhitt Buty: Yanko 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 fajnie wygląda to na dwóch ujęciach, ale czy płaszcz nie zlewa się ze spodniami? podobne odcienie to są chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi