Hargin Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 (edytowane) kolega Markus zamiast podbić, to powiedział "sprawdzam" i okazało się, że WoDzU zablokował na moje oko to te buty https://www.zalando.pl/gordon-and-bros-william-botki-sznurowane-brazowy-gb612d002-o12.html <~ ups, nie trafiłem WoDzU możesz sie odegrać BTW. zestaw bardzo przeciętny, nawet jak na debiut Edytowane 12 Kwiecień 2015 przez Hargin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Nie widać dokładnie, jaki to kolor zamszu, dlatego strzeliłbym bezpiecznie w jeansy. Buty brązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Markus Nie obraź się: masz niezbyt potężną budowę i nie za szerokie ramiona przy których głowa wydaje się być duża. Powiększasz ją jeszcze bardziej okularami "na muchę", a proporcje sylwetki zaburzasz dodatkowo długawym płaszczem. Bransoleta zegarka to rzecz, którą można skrócić i dopasować do nadgarstka. Zegarek zostaje pod mankietem koszuli. Wybrałeś bezpieczne kolory, przyjdzie czas, że zaczniesz z nimi eksperymentować. Faktycznie spodnie-buty wygląda trochę młdo ale to są detale, na które zaczniesz wkrótce zwracać uwagę. Ogólnie OK - zwróć tylko uwagę na to aby poprawiać sylwetkę, a nie ją zniekształcać. Co do samego pozowania, przechylanie głowy o kilkanaście stopni, wyginanie sylwetki i podkładanie języka pod górną wargę aby ją optycznie powiększyć są zarezerwowane dla kobiet. Mężczyzna stoi prosto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 ok, dzięki za konstruktywną krytykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 14 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Próba z lnem… na wakacje. Podstawa to Fedora - bez panamy nie ma wakacji Buty: Zakup na wakacje w TkMax - nie wiem co to Spodnie: Len z Benevento Koszula: Len z OLGA Krawat: Len z SuitSupply Sweter: Bytom - o skład lepiej nie pytać Zegarek: Gerlach dodatki: różnie 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dulstein Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 @Whitesnake Bardzo fajny zestaw Jak jakościowo wypadają lniane krawaty z SuitSupply ? Warte swojej ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Genialny zestaw (nie zapunktuję, bo wyczerpałem już dzienny limit punktów reputacji) Napisz koniecznie coś więcej o koszuli. Szukam bezskutecznie do miesiąca lnianych koszul w klasycznym kroju (są jedynie ultra casualowe). Spodnie fajnie wyszły - chyba się skuszę. Panama - z Panamy, czy "replika" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Dziękuję! Genialny zestaw (nie zapunktuję, bo wyczerpałem już dzienny limit punktów reputacji) Napisz koniecznie coś więcej o koszuli. Szukam bezskutecznie do miesiąca lnianych koszul w klasycznym kroju (są jedynie ultra casualowe). Spodnie fajnie wyszły - chyba się skuszę. Panama - z Panamy, czy "replika" ? Koszula to MTM z www.camiceriaolga.it Z lnianej jestem bardzo zadowolony. Cenowo też wychodzi atrakcyjnie. Zamawiałem jeszcze białą bawełnianą, ale przekombinowałem, jakoś nie doszliśmy do porozumienia w korespondencji i nie bardzo mi odpowiada. Ogólnie jednak, jeszcze z pewnością do nich wrócę. Panama z Ekwadoru, jak to panama . @Whitesnake Bardzo fajny zestaw Jak jakościowo wypadają lniane krawaty z SuitSupply ? Warte swojej ceny ? Krawaty z SuSu są bardzo fajne! Tylko te klasyczne są do niczego, im większy casual, tym lepiej wypadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Dziękuję! Koszula to MTM z http://www.camiceriaolga.it Z lnianej jestem bardzo zadowolony. Cenowo też wychodzi atrakcyjnie. Zamawiałem jeszcze białą bawełnianą, ale przekombinowałem, jakoś nie doszliśmy do porozumienia w korespondencji i nie bardzo mi odpowiada. Ogólnie jednak, jeszcze z pewnością do nich wrócę. Panama z Ekwadoru, jak to Panama . Wysyłkę realizowali zgodnie z cennikiem ze strony (25€)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Wysyłkę realizowali zgodnie z cennikiem ze strony (25€)? Tak, tyle płaciłem za przesyłkę kurierem dwóch koszul. Z tego co pamiętam, dwie koszule to minimalna ilość. Na pocieszenie dodam, że zamówienie, z ustaleniem wszystkich szczegółów i produkcją, realizują szybciej niż Bytom wysyłkę z magazynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Co mam dziś casualowego na sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Zatem ja mocno casualowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Zatem ja mocno casualowo Ostatnie zdjęcie prosi się jedynie o brązowe buty , dwa wcześniejsze szybko bym wykasował. Szczególnie podoba mi się koszula! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Faktycznie, nawet się nie zastanowiłem dłużej nad butami. Pasek był pierwszy i tak wyszło Wesoła kamizelka musi być jako substytut ulicznej radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Dziś również odpoczynek od garnituru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Dziś również odpoczynek od garnituru Lubisz produkty Laurena, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 19 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Dwa zdjęcia z mojego Instagramu, wybaczcie więc filtry 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Lubisz produkty Laurena, prawda? Kiedyś myślałem, że Tommy i Lauren to czyste uosobienie elegancji i sporo mi z tego okresu "zdobyczy" zostało Dziś już wiem, że nie są specjalnie warte swojej ceny (mówię o rynku polskim), ale wciąż je lubię, zwłaszcza za wygodę i ładne kolory Zresztą trochę dojrzałem i obecnie te marki kojarzą mi się bardziej z golfem i polo niż z klasyczną elegancją 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 W ramach wiosennych porządków wątek oczyszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Przydałby się na jednym z blogów jakiś grubszy tekst na temat łączenia:jasna marynarka-ciemna koszula, ciemna koszula-jasny krawat itp. Uważam to za wyjątkowo trudne połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Przydałby się na jednym z blogów jakiś grubszy tekst na temat łączenia:jasna marynarka-ciemna koszula, ciemna koszula-jasny krawat itp. Uważam to za wyjątkowo trudne połączenie.Może dlatego że ciemna koszula to w ogóle słaby pomysł jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 23 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Może dlatego że ciemna koszula to w ogóle słaby pomysł jest. Słaby, choć nie beznadziejny. Mam jedną koszulę z ciemnego chambray'u i powiem Ci, że nie mogę odnaleźć dla niej miejsca w zestawieniach formalnych, z marynarką. W casualu "da się" ją pozytywnie zestawić, ale to i tak trudny i niewdzięczny temat, bo wygląd zestawu stworzonego z takiej koszuli tak czy inaczej nie nadrobi stworzonych wcześniej problemów z dobrym doborem reszty elementów. Próby można podejmować, starać się i walczyć, ale...zwykle koszula jasna "i tak" wyglądałaby w danym zestawieniu lepiej niż wersja ciemna. Co nie zmienia faktu, że się da, pytanie tylko czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Słaby, choć nie beznadziejny. Mam jedną koszulę z ciemnego chambray'u i powiem Ci, że nie mogę odnaleźć dla niej miejsca w zestawieniach formalnych, z marynarką. W casualu "da się" ją pozytywnie zestawić, (...) pytanie tylko czy warto. Dokładnie! Do ciemnej koszuli dodać jeansy, chukka boots i kufel zimnego piwa Wtedy to ma jeszcze sens. Jest na luzie. Jednak od kombinowania z jasny krawatem i jasną marynarką jestem daleko... Chyba, że ktoś chce wyglądać jak ten gość (wygląda tak dobrze, jak jego gra aktorska ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Chyba, że ktoś chce wyglądać jak ten gość (wygląda tak dobrze, jak jego gra aktorska ) a kto to jest? nie oglądam seriali więc nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi