The-Bigwig Napisano 28 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Kurde. Nawet marynarkę w jodelke mi podwędził... nie no. wzorowałem się. Ale fakt faktem wszystkie te rzeczy miałem w szafie... Edit. Kur...nawet koszulę ma w prażek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 zestaw bardzo fajny i bardzo preppy ;D napisz do niego zeby sam cos wymyslil a nie sciaga ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2012 Zdaje się, że uderzyłeś we wrażliwą nutę Piotrka. Oświeć mnie coś Daj mu trochę czasu, jutro sobota, więc jest duża szansa że zajrzy na forum.Pewnie że zajrzy , Bartek do mnie pije jak wcześniej w tym temacie viewtopic.php?f=1&t=2471&start=0 A moja jodełka czeka na drugą miarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 Static, bardzo ładne buty, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 Że pozwolę sobie odpowiedzieć: http://www.ffmoda.com/pl/products/%C5%9 ... s22416263/ Buty z Tesco za jakieś 80zł. Też mierzyłem i się zastanawiałem, jednak jakość materiału dosyć podła wg mnie. Chociaż z drugiej strony to za sam wygląd można dać taką kwotę W dwóch wersjach, z czarnym i granatowym zamszem, czy może bardziej "zamszem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 Bardzo ładny projekt. W opisie zewnątrz jest skóra, w środku nie, więc dla mnie niestety odpada, ostatni raz buty z tekstylnym wnętrzem nosiłem w dzieciństwie i źle wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Ja ja ja! Więcej na Blogu, jakby ktoś zechciał zarzucić okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Static - teraz to już zestaw popisowy Wróżę kolejne "PutThisOn" Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 No, a kamizelka - miodzio, marka-gdzie-za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Dzięki koledzy! H&M, w Galerii, 75 złociszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Static, z ciekawosci, bo nigdy nie moglem zrozumiec fenomenu kamizelek puchowych - nie marzną/nie jest chłodno w ręce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlf Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 @static87, zdecydowanie zestaw, który najbardziej mi się podoba, a czytam Twojego bloga od początku! Kamizelka rewelacja. Nie myślałeś o usunięciu tego loga z tyłu pod szyją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Static, z ciekawosci, bo nigdy nie moglem zrozumiec fenomenu kamizelek puchowych - nie marzną/nie jest chłodno w ręce? Powiem Ci tak. W kwestii ciepłoty moim zdaniem dobrze dogrzane ramiona (sweter jak u mnie np) nie marzną jak tors. Z resztą analogicznie masz z nogami, które zazwyczaj masz przykryte jedną warstwą cienkiego materiału. Nogi tak jak i ręce. W środku mięśnie. Przeszkadzać może jedynie sam fakt trzymania na sobie czegoś bez rękawów, psychika tutaj działa "cuda" bo zwykle rękawy są wypełnione podszewką tak jak tors. @static87, zdecydowanie zestaw, który najbardziej mi się podoba, a czytam Twojego bloga od początku! Kamizelka rewelacja. Nie myślałeś o usunięciu tego loga z tyłu pod szyją? Dzięki! Za opinię i za to, że mnie czytasz, to bardzo cieszy myślałem o tym. To naszywka maksymalnie daje po oczach...Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Static, z ciekawosci, bo nigdy nie moglem zrozumiec fenomenu kamizelek puchowych - nie marzną/nie jest chłodno w ręce? W ręce, to nie ma mocnych, na pewno jest chłodno , natomiast kamizelka jak jest z wełny i/lub kaszmiru, tweedu itd. to wydaje mi się, że nieźle chroni przed chłodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Bezrękawnik/kamizelka ma to do siebie że rąk nie chroni, ale ręce mają stosunkowo małą powierzchnię i nie ma tam ważnych organów wymagających dużego przepływu krwi, a jedynie mięśnie, więc ucieczka ciepła przez ręce, do tego w swetrze i czymś pod swetrem, raczej zbyt wielka nie jest. Kamizelka osłania za to np nerki, co jest bardzo pozytywnym jej aspektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 B.B. pragnę zwrócić uwagę jako kształcący się lekarz, że dłonie są jednym z największych eksporterów ciepła z organizmu Swoją drogą mięśnie jako doskonale ukrwiony organ łatwo ulegają wychłodzeniom (patrz przysłowiowe łapanie wilka od siedzenia zadkiem na podłodze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 Pewnie masz rację, ale dłoni to żadna kurtka nie zakrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 12 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2013 @static87, zdecydowanie zestaw, który najbardziej mi się podoba, a czytam Twojego bloga od początku! Kamizelka rewelacja. Nie myślałeś o usunięciu tego loga z tyłu pod szyją? @static87: Też jestem fanem, podobają mi się chyba wszystkie Twoje stylizacje (so far) Co do kamizelek - ostatnio pojawiało się ich sporo na forum i blogach, więc sam zastanawiałem się nad kupnem, ale akurat nie wpadło mi w ręce nic odpowiedniego. Niemniej jednak sądzę, że kamizelka + rękawiczki + czapka to zestaw świetny na niższe temperatury (ale nie oczywiście -30). Tak długo, jak nie pada/nie ma zamieci śnieżnej, powinno być okej . Poza tym, to świetny pomysł dla kogoś, kto jeździ samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 12 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2013 @static87: Też jestem fanem, podobają mi się chyba wszystkie Twoje stylizacje (so far) Oby tak pozostało dzięki! Niedługo wracam do swojej typowej częstotliwości dodawania postów. Ostatnio trapił mnie brak czasu. Teraz powinno się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 U mnie jak zwykle lżejszy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weppers Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Według mnie wzór muchy i swetra lekko się gryzą, poza tym jest super, podobają mi się te mankiety Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 @Styleman - fryzura dużo daje, w końcu nie wyglądasz jak dziadek A co do zestawu to bez sweterka byłoby zdecydowanie lepiej, kiepski wzó. Lepiej jakiś kardigan @ NastyKanasta minimum kindersztuby a powściągnąłbyś się od uwag dotyczących fryzury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 18 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Jak dla mnie ten sweterek mocno gryzie się z kurtką. Kurtka to jak dla mnie wzór najnowszego trendu, gdzie zwykle są rękawy ze skóry, a tors z innego materiału, przeciwieństwo "klasycznego" swetra. Który ma imo brzydki kolor. Mucha piękna, na prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 To nie jest kurtka,tylko ocieplana marynarka, i nie jest to sweter tylko kamizelka.nie mająca jednego koloru,tylko drobniejszy wzór norweski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Mam wrażenie, że albo piszecie nie pamiętając, że to zestaw Stylemana, albo się czepiacie . Dla mnie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi