qwertasdf Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 może Jack Nicholson? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Wrzucę coś od siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 25 Styczeń 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Szarości 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Niedzielny spacer z rodzinką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 1 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2015 Piękna, tłusta skóra na trzewikach Yanko. W ogóle trzewiki to chyba jedyny typ obuwia, który dobrze wygląda w czerni w stylizacjach casualowych. Taki but jest również bardzo uniwersalny. Natomiast razi mnie okrutnie obecność poszetki. Dokoptowana na siłę. Koszula jeansowa, brustasze z patkami, skórzane zapięcie - za dużo się dzieje. Tak, jakby zawsze musiała być. Otóż nie musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2015 Trzewiki dominują na tym zdjęciu... Fajny zestaw casualowy. Oby więcej takich na ulicach. Brawo za odwagę z poszetką bo wciągnięta trochę na siłę, ale kto pomysłowemu zabroni? Wysłane z Tapatalk przez A1457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 1 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2015 Dzięki Remy, poszetka dopełnia większość moich zestawień z marynarką, niezależnie od jej budowy czy kroju. Ta ma cztery kieszenie i wszystkie nakładane, a jednak uważam, R50, że poszetka przełamuje szary blok. Byłoby po prostu zbyt ciemno mimo jasnej koszuli. Choć może czarne rękawiczki z licowej skóry by też wyglądały ciekawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Piękna, tłusta skóra na trzewikach Yanko. W ogóle trzewiki to chyba jedyny typ obuwia, który dobrze wygląda w czerni w stylizacjach casualowych. Taki but jest również bardzo uniwersalny. Dodałbym jeszcze czarne podwójne monki, też Yanko. I chciałbym jeszcze napisać, że zdjęcia z całą sylwetką wyglądają o wiele lepiej. Brawo za decyzję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 3 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 Dzięki kamilp. Decyzja nie była prosta, pierwsza manualna stałka z przeszłością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 5 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Dzisiaj nieco casualu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 7 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Spacer w mieście. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 8 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Zimowe śniadanie. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Muszka, czy bez krawata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Ładne spinki. Gdzie takie znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Muszka była, ale spodobała się mojemu synkowi i chyba nie dotrwała do tego zdjęcia. Nie wiem dokładnie, w którym momencie było zrobione. Spinki, to pamiątka po jednej z uczelni. Zakładam je kiedy spotykam się ze znajomymi z tamtego środowiska. Wolę spinki, niż spartanina w butonierce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Michigan State? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Michigan State? Dokładnie tak. MSU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Świetne zestawienie. A pod mankietem Longines Hydroconquest? Jeżeli tak to tylko zegarek zmieniłbym bym na bardziej pasujący do takiego zestawu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Świetne zestawienie. A pod mankietem Longines Hydroconquest? Jeżeli tak to tylko zegarek zmieniłbym bym na bardziej pasujący do takiego zestawu Dziękuję. Tak, to Longines, wydawał mi się najmniej rzucający się w oczy, a mimo to go zidentyfikowałeś. Niesamowite oko i znajomość rzeczy - tak po samej koronce. Jaki zegarek bardziej pasowałby do tego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Wg mnie coś bardziej casualowego, eleganckiego, raczej na pasku. Nie wiem czy twój jest na bransie, gumie czy pasku bo tego nie widać ale bez względu na to, z uwagi na typ zegarka i wygląd ( diver z charakterystycznym bezelem ) jest on raczej sportowy. Z tym, że nie bierz tego tak do końca. To tylko moje zdanie i dlatego mam najczęsiej kilka/kilkanaście zegarków na różne okazje i do różnego stroju ale tak naprawdę w końcu każdy nosi to co mu pasuje czy też to co ma. Nie każdy ma przecież więcej niż jeden zegarek więc siłą rzeczy musi pasować do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Prawdziwa zima przyszła na Lubelszczyznę, ale podołałem i jest ciepło. Budrysówka, granatowe dżinsy, brązowe trzewiki. Koszula od Lamberta- bardzo dobra bawełna, jestem zadowolony. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Ja myślę że do takiego zestawu zegarek na bransie też może być. Do garnituru zakładam (albo przynajmniej się staram) zegarek na skórzanym pasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Komentowałem oczywiście wpis Prokiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Wg mnie coś bardziej casualowego, eleganckiego, raczej na pasku. Nie wiem czy twój jest na bransie, gumie czy pasku bo tego nie widać ale bez względu na to, z uwagi na typ zegarka i wygląd ( diver z charakterystycznym bezelem ) jest on raczej sportowy. Z tym, że nie bierz tego tak do końca. To tylko moje zdanie i dlatego mam najczęsiej kilka/kilkanaście zegarków na różne okazje i do różnego stroju ale tak naprawdę w końcu każdy nosi to co mu pasuje czy też to co ma. Nie każdy ma przecież więcej niż jeden zegarek więc siłą rzeczy musi pasować do wszystkiego Zegarek jest na bransolecie, ma starą tarczę z cyframi na każdym indeksie i datą na 3 - ta wersja bardziej mi się podoba. Bardzo go lubię. To jest moim zdaniem najładniejszy z tańszych diverów. Omega jednak trochę krzyczy ceną, a nie wszędzie jest to dobrze odbierane . Wybrałem go celowo, bo cały zestaw miał charakter lekki i raczej sportowy. Właściwie wszystko co widać na zdjęciu to SuitSupply po przeróbkach, do tego jeansy w kolorze ciemniejszego motywu kamizelki (moje pierwsze od 15 lat) i balmorale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi