Sekret Napisano 12 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2014 Constantin, nonszalancko z tą wyeksponowaną cieńszą końcówką krawata:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2014 W końcu to piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 12 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2014 Czy ta koszula jest naprawdę taka błyszcząca jak na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2014 Czy ta koszula jest naprawdę taka błyszcząca jak na zdjęciu? Absolutnie nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokarda Napisano 15 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2014 @constantin Lustro, widzę lustro! Własnoręcznie uzyskane? Ale widzę nie tylko lustro i podoba mi się. Jedyna rzecz, która mnie dziwi, to krój spodni. Poucz mnie, proszę, na jego okoliczność Wydają mi się szerokie, a że ostatnio odświeżyłam sobie wywiad i sesję, zamieszczone kiedyś w dodatku lokalnym do "GW", dziwią mnie jeszcze bardziej, bo moim zdaniem w węższych wyglądasz korzystniej (dla porządku przypomnę, że ten piątkowy casual też mi się podoba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 @constantin Lustro, widzę lustro! Własnoręcznie uzyskane? Ale widzę nie tylko lustro i podoba mi się. Jedyna rzecz, która mnie dziwi, to krój spodni. Poucz mnie, proszę, na jego okoliczność Wydają mi się szerokie, a że ostatnio odświeżyłam sobie wywiad i sesję, zamieszczone kiedyś w dodatku lokalnym do "GW", dziwią mnie jeszcze bardziej, bo moim zdaniem w węższych wyglądasz korzystniej (dla porządku przypomnę, że ten piątkowy casual też mi się podoba). @Kokarda, rzeczywiście spodnie mają inny krój, niż te, o których wspomniałaś, ale spodnie do garnituru z reguły nosze szersze, tj. nogawka 19 cm . Mam wrażenie, że włożona dłoń do kieszeni potęguje optycznie owa szerokość Lustro, owszem sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Czy guziki do szelek doszywałeś własnym sumptem? Ciekawi mnie przyczyna naszycia ich z przodu po zewnętrznej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Czy guziki do szelek doszywałeś własnym sumptem? Ciekawi mnie przyczyna naszycia ich z przodu po zewnętrznej stronie. Przeszywałem sam na zewnętrzną stronę , przód i tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Czy kierowałeś się tym, aby spodnie nie wywijały się w pasie tak jak w przypadku przyszycia guzików wewnątrz? Ja niestety mam z tym problem przy spodniach nieprzeznaczonych pierwotnie do szelek. Zastanawiałem się nad umieszczaniem tych guzików wyżej, w kierunku krańca pasa, ale Twoje rozwiązanie też powinno temu zapobiegać. Inną kwestią jest estetyka obu rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Czy kierowałeś się tym, aby spodnie nie wywijały się w pasie tak jak w przypadku przyszycia guzików wewnątrz? Ja niestety mam z tym problem przy spodniach nieprzeznaczonych pierwotnie do szelek. Zastanawiałem się nad umieszczaniem tych guzików wyżej, w kierunku krańca pasa, ale Twoje rozwiązanie też powinno temu zapobiegać. Inną kwestią jest estetyka obu rozwiązań. Przyznam, że kierowałem się tylko fanaberią, większość spodni "szelkowych" ma wszyte guziki od wewnątrz ( przód) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Przepraszam, że nie do końca na temat, ale w jaki sposób te spodnie się wywijają? Właśnie zamierzam przerobić parę albo dwie i nieco mnie zmartwiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Materiał powyżej guzika wywija się na lewą stronę. Ja również podniosłem przez to guziki i efekt udało się ograniczyć. Słowem należy wszyć guziki tak wysoko jak to tylko możliwe. Mówimy oczywiście o guzikach wszytych wewnątrz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Myślę, że to w dużej mierze zależy od budowy noszącego i kroju spodni. Jeśli ich stan nie jest należnie wysoki, szelki ciągną spodnie ku górze, a brzuch do przodu Stąd wolny (nie naprężony) kawałek materiału wywija się tam, gdzie ma miejsce Ja podobny efekt mam w spodniach z cieńszych tkanin (np.S130) . W niektórych wyprułem szlufki i próbowałem usztywnić pas, jednak nie rozwiązało to problemu kompleksowo. Teraz spróbuję z wyższym wszyciem guzików, a w ostateczności umieszczę je na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Wszycie wyżej czy na zewnątrz guzików nie zapobiega wywijaniu pasa, tylko pomaga go prostować w trakcie wstawania. Pod koniec dnia i tak jest pognieciony. To chyba jedyna rzecz jakiej nie próbowałem, ale trzeba by chyba schudnąć żeby pozbyć sie tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Dziękuję za odpowiedzi, panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Jak pożytecznie rozwinął się wątek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 21 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Prawdopodobnie ostatnie dni lata, więc trzeba korzystać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 21 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Moja próba z granatową koszulą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 25 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2014 W pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 27 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Dziś wieczorem we Wro. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Podczas nieoczekiwanego zwiedzania budowy buci zamsz trochę dostał w kość... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Ładny zestaw. Białe spodnie, beżowa marynarka to to co sam lubię przy złotawym świetle ostatnich słonecznych dni lata/pierwszych dni jesieni. Zdjęcia oddają to w pełni. Mogę zapytać o producenta koszuli? Stawiam na E. Berg lub Osovski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 29 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2014 A ja na Bytom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 29 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2014 A ja na Bytom. Bingo! Całkiem przyjemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 29 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Z której kolekcji jest ta koszula? Z tego co widzę w sklepie internetowym to nie z aktualnej. Czy to w takim razie tegoroczna wiosna-lato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi