Zbyt Napisano 21 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2022 Powrót do szkoły. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 21 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2022 Zdecydowanie za szybko w tym roku zrobiło się zbyt zimno na taki zestaw. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 21 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2022 Spodnie siwienie komponują się z kolorem mostu Piłsudskiego widzianego od Podgórza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 25 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2022 Dziś: 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 30 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2022 Jesień i najczęściej używany przeze mnie typ krawata - knit 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matt_falley Napisano 3 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2022 Kolorowe wnętrze introwertyka. Dziś nowość: WitLeather - wełna w butelkowozielonym kolorze, rondo 6.5 cm, bawełniany potnik. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 4 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2022 Kurtka i spodnie Macaroni Tomato 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 15 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2022 Kurtka to mój projekt, wykonanie lokalnej krawcowej. Na pewno jest kilka niedociągnięć, ale ja jestem bardzo zadowolony. Idealna na taki ciepły październik. 16 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 19 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2022 W dniu 15.10.2022 o 16:23, Karol G. napisał: Kurtka to mój projekt, wykonanie lokalnej krawcowej. Na pewno jest kilka niedociągnięć, ale ja jestem bardzo zadowolony. Idealna na taki ciepły październik. Niczego jej nie brakuje: funkcjonalne kieszenie, świetna długość, jeśli w rękawach są dwa guziki do regulacji to doskonale, jeśli jeden to też da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 4 Listopad 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2022 Moja biurowa klasyka z zielonym przełamaniem. 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 23 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2022 Nic się tu nie dzieje, coś wypada wrzucić. Tak, mam rozpięty hidden button down Krawat jak widać nieistniejącego już brandu z początku drugiej dekady obecnego stulecia 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 23 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomekB Napisano 28 Listopad 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2022 Jaram się nowym nabytkiem z black friday - Valstarino. OCBD Proper Cloth (niebieski university stripe), spodnie S. Piasecki z whipcordu H&S, chukka Sanders Monaco. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 4 Grudzień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2022 Niedziela w pracy. Na luzie,ale jakoś nawet schludnie wyszło. Barbour i cała reszta CT. 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 27 Grudzień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2022 Dziś bez krawata, więc wrzucam tutaj. 17 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 22 Styczeń 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2023 21 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. m.so Napisano 24 Styczeń 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 Pierwszy wpis w tym wątku. 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 24 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 I od razu w niewłaściwym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 28 Styczeń 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2023 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remii Napisano 29 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2023 @Wodzu Co to za marynarka? Świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 29 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2023 @Remii, dzięki! To bespoke, Dawid Kukliński. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 4 Luty 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2023 Ponownie szara flanela. Pod płaszcz przy ujemnych temperaturach super, ale do pracy w biurze w ciągu dnia trochę za ciepła. Niemniej lubię i często noszę. 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj Paśnikowski Napisano 5 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2023 Dzisiaj koszula we wzór. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 6 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2023 Niedziela w galerii niehandlowej. Kaszmirowe polo z długim rękawem Barbanera P.P.P. , spodnie S. Piasecki flanela Minnis, Valstarino, chukka Sanders Monaco 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Servetch Napisano 6 Marzec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2023 Fuerteventura, wiosenne wakacje. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi