pablocito Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 Tym razem marynarka na pewno nie za krótka... być może nawet dla niektórych za długa?... SuSu / Profuomo / Bytom / jakieś jeansy / BerwickDługość marynarki dobra, ale guzik trochę za wysoko moim zdaniem. Spodnie znowu podciągnąłeś, czy to ich realna długość? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 Guzik jak to w SuSu. Raz Long ma guzik niżej, a raz tak samo ja Regular. To akurat ten drugi przypadek... Nie zawsze "niższy" guzik się sprawdza. Czasem wywołuje efekt sukienki. Spodnie - nie pamiętam:) Chyba są tak długie/krótkie i już nic z nimi zrobić się nie da... Lepiej wyglądają z butami za kostkę:) Mały plus: nogawka jest raczej wąska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 3 hours ago, xkoziol said: Powiedz, że prezentowane długości spodni (przy, za każdym razem fajnej górze) to jakaś zabawa z nami, prowokacja... Rozgryzłeś mnie! To szeroko zakrojona akcja dywersyjna mająca na celu przykrycie wątku z super fajnymi skarpetkami Beny23. A na serio. Skarpetki Beny23 są świetne. Za krótkie spodnie wydłużam. Przy fotografowaniu innych będę 10 razy sprawdzał, czy nie są za bardzo podciągnięte lub czy nie robię jakiegoś wykroku który je podnosi. Z drugiej strony wyznaję zasadę: lepiej 1 cm za krótkie niż 5 cm za długie. Nic mnie tak nie irytuję, jak harmonika na butach... Mam też takie wrażenie, po lekturze dziesiątków zdjęć z tego forum, że spora część kolegów nosi spodnie o podobnej długości do moich jeansów (nie mylić ze sztruksami) a jedynie ujęcie (nachylenie i wysokość aparatu) powoduje maskowanie faktycznej długości spodni. Nie zmienia to faktu, że gdybym mógł, to bym te jeansy wydłużył odrobinę. Obiecuję poprawę. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 15 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 W CMDNS aż strach coś wrzucać. Z wakacji... 18 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 I strach też komentować.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 Całe szczęście że bez skarpet 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 32 minuty temu, Szydlowsky napisał: Całe szczęście że bez skarpet 😎 Żółtych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 Fajna koszula, podzielisz się jej źródłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 14 minut temu, Najmniejszy napisał: Fajna koszula, podzielisz się jej źródłem? MTM od Luxire. W dniu 25.06.2018 o 18:55, Wodzu napisał: Część mojego najnowszego zamówienia - koszula z tego materiału: https://luxire.com/products/gov-linen-cornflower-blue-wide-stripes-541415_bt#/ ... @Wodzu bardzo fajny zestaw Chodzi za mną flanela z takimi kieszeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Dzięki! Zgadza się, to koszula Luxire (spodnie zresztą też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 @Karol G., Dałbym chyba ciemniejsze spodnie, aby dodać kontrastu. Ciemny granat, może nawet jeansy. No i mankiet koszuli się gdzieś zagubił. Podoba mi się góra. Skąd marynarka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 @Żorż Ponimirski TK Maxx - Cinque Z dżinsami też ją czasem noszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 17 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 Taki trochę oklepany zestaw, ale u mnie od dobrych kilku lat się sprawdza: M65 John Partridge, kaszkiet Jules B, kamizelka SuSu, koszula Osovski. krawat EoE, sztruksy Massimo Dutti, buty Yanko: 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 17 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 No nie pasuje mi ta M65 do kamizelki i krawata (już tu kiedyś było podobne połączenie i zakończyło się karczemną awanturą), ale po Twoim nowym płaszczu możesz ubrać co chcesz. To był look roku. Nota bene krawat, kaszkiet, rękawiczki i buty pięknie harmonizują. Spodnie i kamizelka tez. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 Nie no, klasyka 😉: 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 No bez przesady, brakuje Ci przecież długopisów, z czym do ludzi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 7 godzin temu, pablocito napisał: No nie pasuje mi ta M65 do kamizelki i krawata (już tu kiedyś było podobne połączenie i zakończyło się karczemną awanturą) Myślę, że tamta awantura byłaby o wiele łagodniejsza w przebiegu gdyby zestaw trafił tutaj, a nie do CMDNS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 7 godzin temu, Tanatos70 napisał: Nie no, klasyka 😉: Różnica jest taka, że - jak Kolega dobrze pamięta - wówczas nosiło się to, co akurat było...😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Różnica jest taka, że - jak Kolega dobrze pamięta - wówczas nosiło się to, co akurat było...No a jak to co było jeszcze amerykańskie to fiu fiuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 3 godziny temu, Blondas napisał: No bez przesady, brakuje Ci przecież długopisów, z czym do ludzi? to już jest sprezzatura Panie 1 godzinę temu, lubo69 napisał: Różnica jest taka, że - jak Kolega dobrze pamięta - wówczas nosiło się to, co akurat było...😉 Ale kreatywnie: choć nie wszystko weszło do kanonu : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 @Tanatos70, Czekamy na twojego kota w kreacji z "Misia' ( sam rzuciłeś te kości... 😋) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 8 minut temu, Koval napisał: @Tanatos70( sam rzuciłeś te kości... 😋) jako negatywny przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 11 godzin temu, pablocito napisał: ... już tu kiedyś było podobne połączenie i zakończyło się karczemną awanturą. Tak, ale jest różnica między połączeniem wełnianej kamizelki z kurtką na suwak a połączeniem kamizelki z kurtką na suwak. Sam bym takiego połączenia nie nosił, ale tutaj kontrast nie skacze w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Tak, ale jest różnica między połączeniem wełnianej kamizelki z kurtką na suwak a połączeniem kamizelki z kurtką na suwak. Sam bym takiego połączenia nie nosił, ale tutaj kontrast nie skacze w oczy. Tyz prowdaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi