Ropóh Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2019 2 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: paisley to też zwierzątka?! Krewetki? 🤔 Mi się zawsze kojarzył z pawimi piórami. Ale wikipedia twierdzi inaczej: https://pl.wikipedia.org/wiki/Paisley_(motyw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomson Napisano 26 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2019 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 27 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2019 Jeszcze się lniane (len + jedwab) PRL, pewnie ostatni raz w tym roku, załapało: 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aras Napisano 27 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2019 Tzw. debiut w wątku:) SuSu / Profuomo / Embassy of Elegance / zmordowane dniem sztruksy / Yanko 18 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2019 Tombolini / SuSu / Gardeur / Elisabeth Munro / Van Thorne 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2019 🐑+🐊+pekari 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aras Napisano 3 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2019 Miler / Camiceria Olga / Embassy of Elegance / Benevento / Yanko 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 Sprzed tygodnia / Fedora 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 8 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2019 Ze samym sobą 15 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 9 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2019 W dniu 3.11.2019 o 20:15, Aras napisał: Miler / Camiceria Olga / Embassy of Elegance / Benevento / Yanko Fajnie - odważnie, świeżo, jednak spodnie uważam za krótkie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 9 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2019 W dniu 29.10.2019 o 18:24, Żorż Ponimirski napisał: 🐑+🐊+pekari Gdzie zaopatrzyłeś się w rękawiczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 9 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2019 @Velahrn, niemiecki eBay. Jakieś NOS no name bez ocieplenia. Niestety kolor jest dość smutny i przez to nie do końca je lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 10 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2019 Jak szukasz rękawiczek z pekari to zajrzyj tu https://eu.suitsupply.com/pl/gloves/r%C4%99kawiczki%2C-br%C4%85zowe/GL19205.html?cgid=Gloves&pdp=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 On 11/9/2019 at 8:37 PM, KIERMAN.pl said: Fajnie - odważnie, świeżo, jednak spodnie uważam za krótkie. Dzięki. Spodnie akurat za bardzo podciągnąłem przed zdjęciem:) Ale nawet bez tego są za krótkie o jakieś 2 cm i pewnie jutro "wylądują" u krawca do przedłużenia (jest spory zapas). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 Bardziej budżetowo Bytom / golf merino / sztruksy / brogsy "gumiaki" z sieciówki na E. Marynarka odrobinę za krótka, tak jak i spodnie. Kupione za grosze, więc noszę:) 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 55 minut temu, Aras napisał: Bardziej budżetowoMarynarka odrobinę za krótka, tak jak i spodnie. Kupione za grosze, więc noszę:) Marynarka IMO bardzo fajna i dobrze na Tobie leży. Nie razi mnie jej "krótkość". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 Lekki donegal tweed PRL (Corneliani). "Liski" sprzed dobrych 4 lat zakupione za pośrednictwem forum od RoT. To chyba pierwsza wersja z takim sobie wypełnieniem i ogólna jakość przeciętna, ale mam do nich duży sentyment. Z racji ilości posiadanych egzemplarzy EoE, zakładam niezmiernie rzadko. No, ale dziś tak mnie jakoś naszło . Kaszmir- Tallinder, pekari- Kuc, buty- Meermin w kordowanie. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 Bardziej budżetowo Bytom / golf merino / sztruksy / brogsy "gumiaki" z sieciówki na E. Marynarka odrobinę za krótka, tak jak i spodnie. Kupione za grosze, więc noszęSpodnie nie tyle , za krótkie co może za szerokie na dole nogawki, jak na taką długość? Zwęź do 17, 18 cm i będą ok. Ładny kolorystycznie zestaw, choć brązowe buty byłyby moim zdaniem lepsze. Marynarka nie razi. Do każualu jest w porządku welur mnie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 Bardziej budżetowo Bytom / golf merino / sztruksy / brogsy "gumiaki" z sieciówki na E. Marynarka odrobinę za krótka, tak jak i spodnie. Kupione za grosze, więc noszęSpodnie nie tyle , za krótkie co może za szerokie na dole nogawki, jak na taką długość? Zwęź do 17, 18 cm i będą ok. Ładny kolorystycznie zestaw, choć brązowe buty byłyby moim zdaniem lepsze. Marynarka nie razi. Do każualu jest w porządku welur mnie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 Dzięki. Spodni niestety nie mogę zwęzić - mam za krzywe nogi i spodnie by "wisiały" na kolanach. 19 cm to absolutne minimum... Marynarka jest na granicy tego co lubię. Spodnie mam podciągnięte (znów) i kroku nie widać, więc na zdjęciu jest prawie git:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 2 godziny temu, pablocito napisał: Spodnie nie tyle , za krótkie co może za szerokie na dole nogawki, jak na taką długość? Zwęź do 17, 18 cm i będą ok. Ładny kolorystycznie zestaw, choć brązowe buty byłyby moim zdaniem lepsze. Marynarka nie razi. Do każualu jest w porządku welur mnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie zgadzam się, nawet po zwężeniu nogawki będą za krótkie (chyba, że spodnie były planowane na Pitti Uomo). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 Zgadzam się. Ponadto, wg mnie marynarki są również o rozmiar za krótkie (w obu zestawach z tej strony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 W dniu 11.11.2019 o 18:26, Tanatos70 napisał: Marynarka IMO bardzo fajna i dobrze na Tobie leży. Nie razi mnie jej "krótkość". Ale już spodnie niestety tak. Szkoda bo jak na poprzednich zdjęciach mają ładne, żywe kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 Podsumowując temat spodni:) Żółte właśnie są wydłużane, a krótkość rdzawo-pomarańczowych to bardziej efekt ich zbyt mocnego podciągnięcia i "wymiętolenia". Normalne "wiszą" tak, iż nogawka dochodzi do buta. Postanowiłem jednak je delikatnie zwęzić i powinno być ok:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 Tym razem marynarka na pewno nie za krótka... być może nawet dla niektórych za długa?... SuSu / Profuomo / Bytom / jakieś jeansy / Berwick 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi