KIERMAN Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 18 minut temu, NieMy napisał: Gdybyś stał wyprostowany zebrałbyś morze lajków. No nie wiem, jakoś pomarańcz+czerwień nie przemawia do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 Co to za moda na niezapinanie BD? Coraz częściej to widuję (wg mnie niestety) ostatnio, nie lepiej po prostu założyć koszulę z kołnierzykiem bez guzików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 1 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 M65 + Peaky Blinders + denim, a w tle piękna Bydgoszcz 9 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 3 godziny temu, Nawrot napisał: Co to za moda na niezapinanie BD? Coraz częściej to widuję (wg mnie niestety) ostatnio, nie lepiej po prostu założyć koszulę z kołnierzykiem bez guzików? Zupełnie szczerze mówiąc to nie było planowane, poprostu czasem nie zapinam, czasem bardziej podoba mi się odpięty a czasem zwyczajnie mi się nie chce albo nie zdążę bo się spieszę. Mam właściwie same koszule BD bo te najbardziej lubię 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 Sweterek cable knit od Ralpha (zresztą koń jest widoczny 😅) OCBD też z koniem i kołnierzyk znowu odpiety i znowu nieplanowanie 😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 @kamizelka Co to za M-65? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 (edytowane) U mnie dziś moda targowa. Kożuch po dziadku, sweter Massimo dutti. Edytowane 1 Marzec 2019 przez Kierzyk 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 18 minut temu, Kierzyk napisał: U mnie dziś moda targowa. Korzuch po dziadku, sweter Massimo dutti. Litości.,Dziadek spłonie ze wstydu za ortografie wnuczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 5 minut temu, mayor napisał: Litości.,Dziadek spłonie ze wstydu za ortografie wnuczka Jaka moda taka ortografia, poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 6 godzin temu, Cineos napisał: @kamizelka Co to za M-65? Znany i lubiany John Patridge z TKM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 3 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 Taki brytyjsko-turecki kurtko-prochowczyk niegdyś w tkmaxx nabyłem. Bawełna/poliester, czyli jak Burberry za najlepszych lat . Jako typowy nuworysz i snob, wolę jednak swój w 100 % bawełniany, beżowy trencz Burberry. Ten "kitel" mi jednak bardziej pod kolor tarczy zegarka pasuje, bo on to, wraz z bohaterem 2 planu ma tu grać "pierwsze skrzypce" : 16 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 4 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2019 Z wczoraj.Sent from my SM-G903F using Tapatalk 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 10 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2019 W dniu 1.03.2019 o 10:45, Nawrot napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 Żonę trochę obcięło 😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 Dzięki@dziko mam świetną marynarkę Boglioli z dwóch super cienkich wełen o luźnym splocie: 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 To były naprawdę świetne marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 To były naprawdę świetne marynarki.Były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 12 minut temu, eye_lip napisał: 13 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: To były naprawdę świetne marynarki. Były? Chodziło mi o ofertę @dziko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 Aaa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 2 minuty temu, eye_lip napisał: Aaa ok Ta Twoja na Tobie jest świetna w czasie teraźniejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 22 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2019 Na zdjęciu widać dość duży X przy guziku. Za wąska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2019 Na wieszaku jak wisi też widać, za szeroki...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 Jedna z fajniejszych rzeczy jaką kupiłem. Lniano bawełniana kurtka Carl Gross na półpodszewce, taka trochę jak mix m65 i safari jacket: 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi