The-Bigwig Napisano 4 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Właściwie to marynarkę można zaliczyć do "nowych nabytków", ale postanowiłem pokazać ją na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Bardzo fajna marynarka. I świetnie leży. Pochwalisz się, co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Marynarka to JACK & JONES z linii Premium, kupiona w TK, sądząc po tym jaka jest pognieciona, przeleżała tam sporo czasu, aż udało mi sie kupić ją za 120zl. Jestem z niej bardzo zadowolony, podoba mi sie spasowanie wzorów, i napewno jeszcze się w niej pokaże. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Swetrowy luz Czy ktoś mi może powiedzieć cuż to za sweter? Jakaś surowa owcza wełna? Wielbłądzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 ud= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 16 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 To półmetek weekendu. W niedzielę będzie jeden wzór czy odwrotność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modini Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Ciekawe jaka jest idea Constatina Płaszczyk ala 2face z Batmana? Stebnowania u góry sugeruje jednak, ze jest to forma przejściowa. Ciekawe co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 @zkolziol "NIE WESZŁEŚ" Smyku Reszty poklaskującej gawiedzi nie chce mi się komentować. Post skasowany. Powodów w temacie pisał nie będę bo jestem pewny, że wyłapię za to banana. 5! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Gawel buty od znanego makera czy home made? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 jak dla mnie masz spory plus za ten handmade. Nie widziałem całego swetra ale pomysł z jego zrobieniem był trafiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 ... mnie się podoba z kolei wystrój Twojego miejsca pracy. Natomiast mnie ciekawi jakie auto dobrałeś do tego zestawu? Pasuje mi tu LR Disco lub coś z hamerykańskich krążowników. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 ... mnie się podoba z kolei wystrój Twojego miejsca pracy. Bardzo urodziwy dywanik wejściowy nieprawdaż? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Właściwie to marynarkę można zaliczyć do "nowych nabytków", ale postanowiłem pokazać ją na sobie. I świetnie leży. Patrzymy na to samo zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Panowie z loży szyderców: proszę o komentowanie zestawów, a nie otoczenia. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Proszę - babcia jest niesamowicie uzdolniona. Sweter - mucha nie siada. Oj tam, dobrałoby się jakąś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Denim do sześcianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Wybacz SHD, ale chodzisz w ten sposób, tańczyłeś, 50gr Ci upadło? Czy może takie są standardy zdjęć na bloga? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Panie kochany, dynamicznie musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Wybacz SHD, ale chodzisz w ten sposób, tańczyłeś, 50gr Ci upadło? Czy może takie są standardy zdjęć na bloga? Zdjęcie wybrałem konkretnie to, bo ładnie pokazuje zestaw. Pozy zaś często ustala fotograf, bo, poza użytkową funkcją, zdjęcia są często później wykorzystywane w jego portfolio. Gdybym za każdym razem stał sobie tak samo, to byłoby nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Podoba mi się bosmanka. Poza na zdjęciu to oczywiście nawiązanie do klasyki - P.S. Nie boisz się, że ktoś te dżinsy wcześniej nosił przez rok czy dłużej bez prania? Podobno są tacy ludzie na świecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Podoba mi się bosmanka. Poza na zdjęciu to oczywiście nawiązanie do klasyki - P.S. Nie boisz się, że ktoś te dżinsy wcześniej nosił przez rok czy dłużej bez prania? Podobno są tacy ludzie na świecie. Dzięki Nie mam strachu, gdyż spodnie kupiłem z oryginalnymi metkami, a do obecnego stanu doprowadziłem je intensywnym noszeniem od czasów licealnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Zdjęcie wybrałem konkretnie to, bo ładnie pokazuje zestaw. Pozy zaś często ustala fotograf, bo, poza użytkową funkcją, zdjęcia są często później wykorzystywane w jego portfolio.Zmień fotografa, pamiętaj że poza ubraniami na zdjęciu jesteś jeszcze Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Wybacz SHD, ale chodzisz w ten sposób, tańczyłeś, 50gr Ci upadło? Czy może takie są standardy zdjęć na bloga? może to very RAW denim i inaczej nie da się chodzić SHD, fajny zestaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3nd4ll Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Bardzo ładny zestaw, można wiedzieć gdzie kupiłeś takie fajne jeansy kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi