The-Bigwig Napisano 28 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 Tez uważam zestaw za przesadzony i absolutnie mi się nie podoba, sprawia wrażenie wrzuconego na siłę raczej przez niezaznajomionego z klasyczną modą gościa. Jakbym zobaczył to na ulicy to byłbym pewien, że to ktoś początkujący który myśli, że mocniejsze wyróżnienie równa się lepszemu zestawieniu. Ale skoro Tobie się podoba to jak najbardziej noś. Widać, że odczuwasz negatywne zdania kolegów wyżej jako bezpośredni atak, który musisz m odeprzeć. To nie na tym polega. To co masz na sobie to kakofonia i wedle wszelkich „wyroczni” błąd błędem pogania, ale jak to Ci odpowiada i nie dasz sobie przemówić to bądź pewien swojego stanowiska. Ale nie na zasadzie, że jest „dobrze a Wy się nie znacie”, tylko na tej zasadzie, że masz świadomość zestawu nieudanego wedle zarówno ludzi jak i pisanych czy niepisanych zasad, ale taki właśnie Ci się podoba. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 Samą koszulę (z zapiętymi wyłogami) można bez problemu pogodzić z szarym wełniakiem normalnej szerokości (8,5cm<). Krawat ze zdjęcia sam w sobie całkiem ładny, ale szerokość śmieszna. W moim odczuciu rzecz nazywana krawatem zaczyna się od 8,5cm szerokości, a sam preferuję te o szerokości ~10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 Nie uważałem komentarzy kolegów za atak bo jestem przekonany, że to forum służy wymianie poglądów użytkowników. Trudno w dzisiejszych czasach nie znać sie na prawidłach męskiej elegancji ale faktem jest, że krawcem z wykształcenia nie jestem 🙂 nie odbieram kolegom racji, uważam tylko, że kierują się przede wszystkim wspomnianymi wyżej bezwzględnymi regułami które według mnie warto znać i wykorzystywać (być może modyfikować) do własnych potrzeb. W Twoim komentarzu wyczuwam faktycznie irytację. Myślę, że zupełnie zbędną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 Odkładając na bok wszelkie reguły i kierując się wyłącznie gołym poczuciem estetyki też twierdzę, że ta koszula i krawat wyglądają razem fatalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 Pal licho już w to połączenie. Według mnie jest tragiczne i nie trzeba być konserwatystą w dziedzinie męskiej elegancji, aby uważać, że wygląda to po prostu słabo. Jednak mógłbyś mieć więcej szacunku dla forumowiczów i nie zamieszczać zdjęć koszuli, którą co dopiero wyjąłeś z prania tłumacząc, że jeszcze nie doczekałeś się żelazka. Litości. Równie dobrze mógłbyś zamieścić zdjęcia zafajdanych butów w pokrewnym temacie i rzec, że nie doczekałeś się jeszcze wycieraczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 o losie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 28 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 Dobra, zacznijmy od nowa dla dobra ogółu. Super zestaw! 🔥🔥🔥 Zostawiam okejkę 👍 i zapraszam do siebie 👍🔥💯🔝🔝🔝💣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 Cholera... ale Was wkurzyłem. Nie o to chodziło 🙂 a @The-Bigwig to już w ogóle. p.s. Dalej masz w szafie te brązową marynarkę z wszytym ocieplaczem-golfem zapinanym na zamek z pierwszej strony tego tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 35 minut temu, DolceGusto napisał: p.s. Dalej masz w szafie te brązową marynarkę z wszytym ocieplaczem-golfem zapinanym na zamek z pierwszej strony tego tematu? Poszło na noże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 Dziewczyny, dajcie już spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 28 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 1 godzinę temu, DolceGusto napisał: Cholera... ale Was wkurzyłem. Nie o to chodziło 🙂 a @The-Bigwig to już w ogóle. p.s. Dalej masz w szafie te brązową marynarkę z wszytym ocieplaczem-golfem zapinanym na zamek z pierwszej strony tego tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 @lubo69 masz racje 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 28 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 W dniu 14.02.2018 o 01:46, Dandycore napisał: Fajna kurtka - gdzie ją kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 Dzisiaj wtórnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 35 minut temu, DolceGusto napisał: Dzisiaj wtórnie Jeden element Twojego ubioru wywołuje u mnie nostalgię 😮 Może zgadniesz, który to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 @Midlife-Crisis Casio? 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 Te zegarki to świetna sprawa 😀 skoda tylko, że są dość nietrwałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 No ale teraz można kupić iWacza i też nietrwały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 Ja takich nowości nie lubię.. wolę Casio 😉 sms-a nie odczytasz ale to klasyk 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 Godzinę temu, Midlife-Crisis napisał: Jeden element Twojego ubioru wywołuje u mnie nostalgię 😮 Może zgadniesz, który to? Gacie w prążek? 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 button-down od osovskiego, lisy od RoT, pod spodem nie widać granatowej marynarki od mcneal, poszetka dzika od MiMe(specjalnie dla @Krzysiek_W informuję, że też niestety jej nie widać) i na to ala flanelowa kamizelka z hm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 poszetka całkiem spoko.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 Liczę, że nowy moderator będzie stanowczo reagował na takie zdjęcia... Aha, plus za zapięte pasy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 8 minut temu, NieMy napisał: Liczę, że nowy moderator będzie stanowczo reagował na takie zdjęcia... Aha, plus za zapięte pasy. Jeśli moderator usunie zdjęcie to proszę bardzo. Poprawie się, ale z tego co można zauważyć nie jestem tutaj jedyną osobą, której zdjęcie polega na tym, że widać koszulę i krawat. PS: bezpieczeństwo to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 1 minutę temu, faber napisał: Jeśli moderator usunie zdjęcie to proszę bardzo. Poprawie się, ale z tego co można zauważyć nie jestem tutaj jedyną osobą, której zdjęcie polega na tym, że widać koszulę i krawat. Dlatego szukany jest nowy moderator aby z tym skończyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi