Awopiotr Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2017 Oj! Coś tu z proporcjami zdjęcia nie wyszło😀 Ale spodnie świetne! Skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2017 6 godzin temu, TomiW01 napisał: Niedzielne popołudnie... @TomiW01 co to za kurtka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2017 @Awopiotr. @Wuj Odpowiadając hurtowo 😂: spodnie, krawat Berg and Berg, koszula, szalik Suitsupply, kurtka Mango, buty Meermin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. earthmover Napisano 19 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 Chłodno i brązowo 3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BrotherM Napisano 19 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 Z dzisiaj. Pod szyją rozpiętę tylko na potrzeby zdjęcia, gdyz gardło mi przewiewa niestety... 9 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 @BrotherM co to za plaszcz? SS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 @Tadam Tak, DB z SuSu. Acz ten konkretny model juz sie rozszedl w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 W dniu 17.09.2017 o 15:01, TomiW01 napisał: Niedzielne popołudnie... Mógłbyś napisać ile masz wzrostu i jaki rozmiar tej kurtki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiRiO Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 W słonecznym i ciepłym Palermo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 4 minuty temu, CiRiO napisał: W słonecznym i ciepłym Palermo. Za dużo nie widać w kwestii ubrania, ale patrząc na torbę domniemam że wyszedłeś na Ballaro po kartofle? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiRiO Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 @Krzysiek_W prawie w punkt! Z Ballaro, ale z innym towarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 24 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 W dniu 20.09.2017 o 00:09, CiRiO napisał: @Krzysiek_W prawie w punkt! Z Ballaro, ale z innym towarem Ja tam widzę Tę w czerwonym;) A w temacie... Za chwilę podejmę próbę wejścia w to coś... Sage 23 oz... gdybym się długo nie odzywał, to znaczy, że utknąłem i nie mogę się ruszyć. 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 U mnie dziś tak. PS Więcej zdjęć i opis po 21.00 na blogasku. Chyba. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 W dniu 24.09.2017 o 09:13, Wuj napisał: Ja tam widzę Tę w czerwonym;) A w temacie... Za chwilę podejmę próbę wejścia w to coś... Sage 23 oz... gdybym się długo nie odzywał, to znaczy, że utknąłem i nie mogę się ruszyć. @Wuj bez złośliwości, ale co kierowało Tobą przy zakupie takich sztywnych spodni? przecież w tym się chodzi jak robot - czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 Może się w nich dobrze stoi, nie trzeba grawitacji pokonywać. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 4 minuty temu, Krzysiek_W napisał: @Wuj bez złośliwości, ale co kierowało Tobą przy zakupie takich sztywnych spodni? przecież w tym się chodzi jak robot - czy się mylę? To bardzo dobre pytanie, na które nie znajduję teraz odpowiedzi. Po prostu chciałem się przekonać:) W internetach było napisane, że jest "a hell of a difference" pomiędzy klasycznymi 14 oz, a potworami 23 oz. Na początku, zgodnie z poleceniami mądrych stron internetowych, dotyczących raw unsanforized denim, zastosowałem sposób "bathtub", czyli wlazłem w nich do wanny, żeby się dopasowały. Po tym zabiegu wyjście z nich przypominało rolowanie zbroi rycerskiej za pomocą rąk. Jak już wyschły i trochę w nich pochodziłem, to się zrobiły trochę bardziej miękkie. Na zgięciach:) Nadal zapięcie rozporka lub ściągnięcie ich do kostek wymaga sprytu i siły. W sumie kusi mnie trochę sprawdzenie Naked & Famous 32 oz... W tym to już można do wytopu surówki w hucie stawać. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 W dniu 2017-09-24 o 09:13, Wuj napisał: Za chwilę podejmę próbę wejścia w to coś... Sage 23 oz... gdybym się długo nie odzywał, to znaczy, że utknąłem i nie mogę się ruszyć. Tempora mutantur... Kiedyś mężczyzna się chwalił "uwaga, idę usiec dwudziestu saracenów, mogę nie wrócić" a teraz "uwaga, idę założyć jeansy" 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 33 minuty temu, dziko napisał: Tempora mutantur... Kiedyś mężczyzna się chwalił "uwaga, idę usiec dwudziestu saracenów, mogę nie wrócić" a teraz "uwaga, idę założyć jeansy" Jakie forum, takie wyzwania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 @Wuj - po paru miesiącach daje się takie dżinsy zakładać w miarę normalnie...Drugich 23oz chyba już bym jednak nie kupił; jedne wystarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 28 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Włoska robota Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 7 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Włoskie klimaty vol. 2 edit: przepraszam za buty 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2017 Marynarka z ceraty Przepraszam za nie najlepszą jakość zdjęć.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wimon Napisano 29 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2017 Casual Friday. Marynarka: L.B.M. 1911 Koszula: CT Krawat: Biagio Santo Spodnie: Diesel Buty: Yanko 4 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 1 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 polska jesień.. 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 1 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Słońce, słońce, słońce (podobno ostatni taki ładny weekend w tym roku ). Dzisiaj w roli głównej fajny wentidżowy "podkład" od S.J.Cathart. Niecodzienny kołnierzyk z długimi wyłogami- świetny w połączeniu z casualową marynarką (Boglioli- jedwab/len/wełna), solo zahacza o groteskę, ale ujdzie . Wiśniowe (w zasadzie to "czerwony koniak") derby od Vassa. 4 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi