Ropóh Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 2 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: paisley to też zwierzątka?! Krewetki? ? Mi się zawsze kojarzył z pawimi piórami. Ale wikipedia twierdzi inaczej: https://pl.wikipedia.org/wiki/Paisley_(motyw) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 27 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Października 2019 Jeszcze się lniane (len + jedwab) PRL, pewnie ostatni raz w tym roku, załapało: 7 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aras Opublikowano 27 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Października 2019 Tzw. debiut w wątku:) SuSu / Profuomo / Embassy of Elegance / zmordowane dniem sztruksy / Yanko 18 9 Cytuj
gdynianin Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2019 Tombolini / SuSu / Gardeur / Elisabeth Munro / Van Thorne 1 4 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 ?+?+pekari 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aras Opublikowano 3 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2019 Miler / Camiceria Olga / Embassy of Elegance / Benevento / Yanko 5 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 7 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Sprzed tygodnia / Fedora 13 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 8 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2019 Ze samym sobą 15 7 Cytuj
KIERMAN Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 W dniu 3.11.2019 o 20:15, Aras napisał: Miler / Camiceria Olga / Embassy of Elegance / Benevento / Yanko Fajnie - odważnie, świeżo, jednak spodnie uważam za krótkie. 2 Cytuj
Velahrn Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 W dniu 29.10.2019 o 18:24, Żorż Ponimirski napisał: ?+?+pekari Gdzie zaopatrzyłeś się w rękawiczki ? Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 @Velahrn, niemiecki eBay. Jakieś NOS no name bez ocieplenia. Niestety kolor jest dość smutny i przez to nie do końca je lubię. Cytuj
alabuz Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2019 Jak szukasz rękawiczek z pekari to zajrzyj tu https://eu.suitsupply.com/pl/gloves/r%C4%99kawiczki%2C-br%C4%85zowe/GL19205.html?cgid=Gloves&pdp=true Cytuj
Aras Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 On 11/9/2019 at 8:37 PM, KIERMAN.pl said: Fajnie - odważnie, świeżo, jednak spodnie uważam za krótkie. Dzięki. Spodnie akurat za bardzo podciągnąłem przed zdjęciem:) Ale nawet bez tego są za krótkie o jakieś 2 cm i pewnie jutro "wylądują" u krawca do przedłużenia (jest spory zapas). Cytuj
Aras Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Bardziej budżetowo Bytom / golf merino / sztruksy / brogsy "gumiaki" z sieciówki na E. Marynarka odrobinę za krótka, tak jak i spodnie. Kupione za grosze, więc noszę:) 2 4 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 55 minut temu, Aras napisał: Bardziej budżetowoMarynarka odrobinę za krótka, tak jak i spodnie. Kupione za grosze, więc noszę:) Marynarka IMO bardzo fajna i dobrze na Tobie leży. Nie razi mnie jej "krótkość". Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Lekki donegal tweed PRL (Corneliani). "Liski" sprzed dobrych 4 lat zakupione za pośrednictwem forum od RoT. To chyba pierwsza wersja z takim sobie wypełnieniem i ogólna jakość przeciętna, ale mam do nich duży sentyment. Z racji ilości posiadanych egzemplarzy EoE, zakładam niezmiernie rzadko. No, ale dziś tak mnie jakoś naszło . Kaszmir- Tallinder, pekari- Kuc, buty- Meermin w kordowanie. 4 2 Cytuj
pablocito Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Bardziej budżetowo Bytom / golf merino / sztruksy / brogsy "gumiaki" z sieciówki na E. Marynarka odrobinę za krótka, tak jak i spodnie. Kupione za grosze, więc noszęSpodnie nie tyle , za krótkie co może za szerokie na dole nogawki, jak na taką długość? Zwęź do 17, 18 cm i będą ok. Ładny kolorystycznie zestaw, choć brązowe buty byłyby moim zdaniem lepsze. Marynarka nie razi. Do każualu jest w porządku welur mnie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
pablocito Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Bardziej budżetowo Bytom / golf merino / sztruksy / brogsy "gumiaki" z sieciówki na E. Marynarka odrobinę za krótka, tak jak i spodnie. Kupione za grosze, więc noszęSpodnie nie tyle , za krótkie co może za szerokie na dole nogawki, jak na taką długość? Zwęź do 17, 18 cm i będą ok. Ładny kolorystycznie zestaw, choć brązowe buty byłyby moim zdaniem lepsze. Marynarka nie razi. Do każualu jest w porządku welur mnie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Aras Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Dzięki. Spodni niestety nie mogę zwęzić - mam za krzywe nogi i spodnie by "wisiały" na kolanach. 19 cm to absolutne minimum... Marynarka jest na granicy tego co lubię. Spodnie mam podciągnięte (znów) i kroku nie widać, więc na zdjęciu jest prawie git:) Cytuj
Wodzu Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 2 godziny temu, pablocito napisał: Spodnie nie tyle , za krótkie co może za szerokie na dole nogawki, jak na taką długość? Zwęź do 17, 18 cm i będą ok. Ładny kolorystycznie zestaw, choć brązowe buty byłyby moim zdaniem lepsze. Marynarka nie razi. Do każualu jest w porządku welur mnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie zgadzam się, nawet po zwężeniu nogawki będą za krótkie (chyba, że spodnie były planowane na Pitti Uomo). 4 Cytuj
mosze Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgadzam się. Ponadto, wg mnie marynarki są również o rozmiar za krótkie (w obu zestawach z tej strony). Cytuj
kamilp Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2019 W dniu 11.11.2019 o 18:26, Tanatos70 napisał: Marynarka IMO bardzo fajna i dobrze na Tobie leży. Nie razi mnie jej "krótkość". Ale już spodnie niestety tak. Szkoda bo jak na poprzednich zdjęciach mają ładne, żywe kolory. Cytuj
Aras Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 Podsumowując temat spodni:) Żółte właśnie są wydłużane, a krótkość rdzawo-pomarańczowych to bardziej efekt ich zbyt mocnego podciągnięcia i "wymiętolenia". Normalne "wiszą" tak, iż nogawka dochodzi do buta. Postanowiłem jednak je delikatnie zwęzić i powinno być ok:). 1 Cytuj
Aras Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 Tym razem marynarka na pewno nie za krótka... być może nawet dla niektórych za długa?... SuSu / Profuomo / Bytom / jakieś jeansy / Berwick 6 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi