Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
On 11/9/2019 at 8:37 PM, KIERMAN.pl said:

Fajnie - odważnie, świeżo, jednak spodnie uważam za krótkie. 

Dzięki. Spodnie akurat za bardzo podciągnąłem przed zdjęciem:) Ale nawet bez tego są za krótkie o jakieś 2 cm i pewnie jutro "wylądują" u krawca do przedłużenia (jest spory zapas).

Opublikowano

Bardziej budżetowo

casual-3.thumb.jpg.5f24e3194b64749e1cd87a823bfc929f.jpg

Bytom / golf merino / sztruksy / brogsy "gumiaki" z sieciówki na E.
Marynarka odrobinę za krótka, tak jak i spodnie. Kupione za grosze, więc noszę:)

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Lekki donegal tweed PRL (Corneliani). "Liski" sprzed dobrych 4 lat zakupione za pośrednictwem forum od RoT. To chyba pierwsza wersja z takim sobie wypełnieniem i ogólna jakość przeciętna, ale mam do nich duży sentyment. Z racji ilości posiadanych egzemplarzy EoE,  zakładam niezmiernie rzadko. No, ale dziś tak mnie jakoś naszło :).

Kaszmir- Tallinder, pekari- Kuc, buty- Meermin w kordowanie.

1.thumb.jpg.28b1c9e2b8139e4630d288e1ed4906f0.jpg2.thumb.jpg.fb5ae15ea6cfe8025b9eb9984a81be69.jpg7.thumb.jpg.4a88aa680bcf2ed5e96898de096151bb.jpg

5.jpg

• Like 4
  • Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
Bardziej budżetowo
Marynarka odrobinę za krótka, tak jak i spodnie. Kupione za grosze, więc noszę:)

Spodnie nie tyle , za krótkie co może za szerokie na dole nogawki, jak na taką długość? Zwęź do 17, 18 cm i będą ok. Ładny kolorystycznie zestaw, choć brązowe buty byłyby moim zdaniem lepsze. Marynarka nie razi. Do każualu jest w porządku welur mnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
Bardziej budżetowo

Spodnie nie tyle , za krótkie co może za szerokie na dole nogawki, jak na taką długość? Zwęź do 17, 18 cm i będą ok. Ładny kolorystycznie zestaw, choć brązowe buty byłyby moim zdaniem lepsze. Marynarka nie razi. Do każualu jest w porządku welur mnie.

Opublikowano

Dzięki.

Spodni niestety nie mogę zwęzić - mam za krzywe nogi i spodnie by "wisiały" na kolanach. 19 cm to absolutne minimum...

Marynarka jest na granicy tego co lubię. Spodnie mam podciągnięte (znów) i kroku nie widać, więc na zdjęciu jest prawie git:)

Opublikowano
2 godziny temu, pablocito napisał:

Nie zgadzam się, nawet po zwężeniu nogawki będą za krótkie (chyba, że spodnie były planowane na Pitti Uomo).

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano
W dniu 11.11.2019 o 18:26, Tanatos70 napisał:

Marynarka IMO bardzo fajna i dobrze na Tobie leży. Nie razi mnie jej "krótkość".

Ale już spodnie niestety tak. Szkoda bo jak na poprzednich zdjęciach mają ładne, żywe kolory.

Opublikowano

Podsumowując temat spodni:) Żółte właśnie są wydłużane, a krótkość rdzawo-pomarańczowych to bardziej efekt ich zbyt mocnego podciągnięcia i "wymiętolenia". Normalne "wiszą" tak, iż nogawka dochodzi do buta. Postanowiłem jednak je delikatnie zwęzić i powinno być ok:).

• Like 1