Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
W dniu 24.09.2017 o 09:13, Wuj napisał:

Ja tam widzę Tę w czerwonym;)

A w temacie...

Za chwilę podejmę próbę wejścia w to coś... Sage 23 oz... gdybym się długo nie odzywał, to znaczy, że utknąłem i nie mogę się ruszyć.

IMG_3913.JPG

@Wuj bez złośliwości, ale co kierowało Tobą przy zakupie takich sztywnych spodni? przecież w tym się chodzi jak robot - czy się mylę?

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysiek_W napisał:

@Wuj bez złośliwości, ale co kierowało Tobą przy zakupie takich sztywnych spodni? przecież w tym się chodzi jak robot - czy się mylę?

To bardzo dobre pytanie, na które nie znajduję teraz odpowiedzi. Po prostu chciałem się przekonać:) W internetach było napisane, że jest "a hell of a difference" pomiędzy klasycznymi 14 oz, a potworami 23 oz.

Na początku, zgodnie z poleceniami mądrych stron internetowych, dotyczących raw unsanforized denim, zastosowałem sposób "bathtub", czyli wlazłem w nich do wanny, żeby się dopasowały. Po tym zabiegu wyjście z nich przypominało rolowanie zbroi rycerskiej za pomocą rąk.

Jak już wyschły i trochę w nich pochodziłem, to się zrobiły trochę bardziej miękkie. Na zgięciach:)  Nadal zapięcie rozporka lub ściągnięcie ich do kostek wymaga sprytu i siły.

W sumie kusi mnie trochę sprawdzenie Naked & Famous 32 oz... W tym to już można do wytopu surówki w hucie stawać.

• Like 3
  • Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
W dniu ‎2017‎-‎09‎-‎24 o 09:13, Wuj napisał:

Za chwilę podejmę próbę wejścia w to coś... Sage 23 oz... gdybym się długo nie odzywał, to znaczy, że utknąłem i nie mogę się ruszyć.

Tempora mutantur... Kiedyś mężczyzna się chwalił "uwaga, idę usiec dwudziestu saracenów, mogę nie wrócić" a teraz "uwaga, idę założyć jeansy" ;-) 

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
33 minuty temu, dziko napisał:

Tempora mutantur... Kiedyś mężczyzna się chwalił "uwaga, idę usiec dwudziestu saracenów, mogę nie wrócić" a teraz "uwaga, idę założyć jeansy" ;-) 

Jakie forum, takie wyzwania ;-)

• Oceniam pozytywnie 1