Whitesnake Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 Gdyby garnitur nie był z lnu...nie wyszedłbym bez skarpet:) W takim razie muszę zmienić zdanie... to genialny garnitur! Cytuj
narcissism Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2014 Nie bardzo "widzę" kant do sportowych butów. Spodnie z Marynarką też mi nie grają kolorystycznie. Cytuj
seromontis Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2014 tragedia moim zdaniem 4 Cytuj
MH_fan Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2014 Brak zgrania kolorystycznego totalnie, spodnie w kant bez wątpienia nie do new balanców, materiał marynarki również zbyt formalny, w żadnym wypadku niepasujący do tego co na nogach. Co do okularów, to idealnie nadają się do hawajskiej koszuli i szortów, a nie do takiego zestawu. Ogólnie odnoszę wrażenie ze powinieneś pozostać przy bardziej formalnych zestawach. 2 Cytuj
mosze Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Kolegę Seromontisa prosimy o pokazanie własnych zestawów i tym samym wskazanie światełka w tunelu. Co do zestawu Constantina - moje osobiste zdanie jest takie, że trzeba było pójść na całość z prowokacją i założyć njubalansy o mocno kontrastowym kolorze. Zgrywanie kolorystyczne butów sportowych z resztą to niekonsekwencja, która stawia całość pod znakiem zapytania (o co chodzi?). 4 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Podstawowym celem kontrowersyjnych zestawów jest wzbudzanie kontrowersji, wiec ogólnie brawo! Ja natomiast poszedłbym w biała koszule... Cytuj
Sekret Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Moda na buty z "N" znoszone do marynarki i spodni w kant zupelnie do mnie nie przemawia, natomiast poza tym zestaw fajny. Cytuj
constantin Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Moda na buty z "N" znoszone do marynarki i spodni w kant zupelnie do mnie nie przemawia, natomiast poza tym zestaw fajny. Do mnie także nie przemawia, ale buty są mega wygodne:) Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Contastin, zestaw jakby z przypadku, za dużo wszystkiego - tak kolorów, jak i gryzących się faktur. Może gdybyś wybrał inną marynarkę, koszulę, krawat, a także spodnie, skarpetki, poszetkę i okulary to te NB by bardziej pasowały. Cytuj
constantin Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Contastin, zestaw jakby z przypadku, za dużo wszystkiego - tak kolorów, jak i gryzących się faktur. Może gdybyś wybrał inną marynarkę, koszulę, krawat, a także spodnie, skarpetki, poszetkę i okulary to te NB by bardziej pasowały. Marynarka bez konstrukcji, wełna 150, spodnie i koszula to len. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Constantin, jesteś ogarniętym gościem i nie zarzucam Ci niewiedzy wiem, że nie założyłbyś tweedu do krótkich spodenek. Po prostu zestaw mi się nie podoba, ale to kwestia gustu. Cytuj
constantin Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Constantin, jesteś ogarniętym gościem i nie zarzucam Ci niewiedzy wiem, że nie założyłbyś tweedu do krótkich spodenek. Po prostu zestaw mi się nie podoba, ale to kwestia gustu. Oczywiście, że tak prawda jest taka, że eksperymentuje ....bardziej formalne zestawy ciut mnie już nudzą, większość wydaje się "zwykła"...mam nadzieję, że to chwilowe. Cytuj
Denior Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 Moim zdaniem fajnie ze eksperymentujesz i pokazujesz takie zestawy na forum. Jednakże odformalizowalbym troche całość np. krótsza nogawka z maknkietem, brak krawata, za to rozpieta koszula bardziej by pasowały do całości Cytuj
narcissism Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 [...]ale buty są mega wygodne:) Co do tego nie ma dyskusji Cytuj
Velahrn Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Panowie, tylko proszę bez prowokacji... Cytuj
Kamil_D Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Tło odwraca uwagę od stylizacji 1 Cytuj
Yarek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Fajny X1/9 eye_lip byłeś obserwatorem czy uczestnikiem ? Cytuj
Serwacy Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Filip, przecież miałeś kupić inny samochód Cytuj
Daddy cool Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 Świetna marynarka, sam szukam czegoś podobnego już od dłuższego czasu niestety z marnym skutkiem. Wracając do zestawu, dla mnie bomba - ciekawa inspiracja na przyszłość Cytuj
eye_lip Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 Byłem w muzeum Dulag 121: http://www.dulag121.pl/ .. i miał tam miejsce mały zlocik aut, mój Saab jeszcze się nie kwalifikuje na youngtimera, więc tylko jako obserwator Wrzucę zaraz parę fotek do tematu o autach. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2014 Light wash w akcji. 3 Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 Kiedyś nosiłem je do rozpiętej czarnej kamizelki, czarnego śledzia, koszuli i jeansów, dziś występują w zestawie koordynowanym. Kiedyś były one śnieżnobiałe, teraz mienią się intensywnymi kolorami. Nie zmieniło się w sumie tylko jedno - nadal są mega wygodne i stanowią miłą odmianę po brogsach, oksfordach i monkach. Chodzi o głównych bohaterów najnowszego wpisu - sportowe buty http://secondhanddandy.pl/2014/07/sportowa-elegancja.html 2 Cytuj
Ri¢hie Ri¢h Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Moim zdaniem przydałoby się zaprasować spodnie w kancik. Ten szczegół dodałby dolej części zestawu należnego szyku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi