Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Constantin

Ładny zestaw ale za jasne kolory na Twoją karnację. Szczególnie golf.

Golf jest bardziej toffi niż beżowy, ale masz rację słyszałem to nie raz:) niestety od wielu lat lubię te odcienie, może z granatowym trenczem wyglądałoby to korzystnej :)

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Gratulacje. Podoba mi się:) Marynarka Pierre Cardin?

Wydaje mi się tylko, ze poszetka nieco za bardzo wypycha brustasze. Sam mam ten problem w niektórych marynarkach, przyznaje..

Opublikowano

Dzięki :)

Marynarka Massimo Dutti, spodnie Dockers, koszula z lumpów, krawat The Knottery, poszetka The Tie Bar, buty Bexley (prawdopodobnie...), skarpety w kolorowe romby z bazaru.

Żeby uzyskać stabilność puffa włożyłem w brustaszę dwie jedwabne poszetki (jedna naturalnie niewidoczna) - solidne wypchanie kieszonki to efekt uboczny, ale mnie nie przeszkadza.

Opublikowano

Żeby uzyskać stabilność puffa włożyłem w brustaszę dwie jedwabne poszetki (jedna naturalnie niewidoczna) - solidne wypchanie kieszonki to efekt uboczny, ale mnie nie przeszkadza.

Nie ty jeden tak robisz ;-) Ja preferuję włożenie chusteczki higienicznej - bardziej praktyczne, przy okazji mniej wypycha a za to usztywnia.

Opublikowano

To z zeszłego weekendu, kiedy pogoda była jeszcze znosna:)

Buty żeglarskie Timberlanda, a pod nimi niebieskie skarpetki z białą kratkę, których zbytnio nie widać.

Nowy zegarek Daniel Wellington, póki co jestem zadowolony:)

post-5455-0-92760500-1400245107_thumb.jp

post-5455-0-07637100-1400245119_thumb.jp

post-5455-0-87656500-1400245130_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Czemu wybór tej marki zegarka?  

Ma bardzo cienką tarczę, pod koszulę jest idealny. Bez zbędnych dodatków i wszelkich bajerów. Dodatkowo bardzo łatwo zmienia się pasek. Dokupiłem sobie materiałowy, czerwono- granatowy, w sam raz do letnich stylizacji.

Krótko mowiąc bardzo mi się podoba:) Na mechanizmach się nie znam, pewnie w tej cenie znalazłbym coś lepszego pod względem mechanicznym, ale wygląd jest super i głównie to się liczyło