Rdk Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 Topman to bardziej wystylizowany H&M. Podobna cena i jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 Czyli półka niżej niż Massimo Dutti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 To ta sama półka. Tylko Massimo jest bardziej klasyczny (i dzięki temu może się bardziej podobać) i jest droższy. Ale zlecenie szycia wysłane jest do tej samej fabryki w okręgu Jalisco lub Jiangsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 9 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2012 a ja nie polecam chinos Mc Neal model James kolekcja jesienna ( już żałuję że kupiłem dwie sztuki ) ... po jednodniowym ( dzisiejszym ) noszeniu kolana wypchnęły mi się dzisiaj w stopniu "nieosiągalnym " dla jakiejkolwiek z moich par jeansów i jakoś nie chce mi się wierzyć że to wpływ dzisiejszej temperatury ( ok 30 stopni ) mam też jedną parę chinos Brice - te spisują się lepiej Masz szczęście, że Peek jest bardzo prokliencki w kwestii reklamacji. uznają mi reklamację wypchniętych kolan ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudson Napisano 9 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2012 Nikt z nas raczej nie jest managerem w P&C. Pójdź i spytaj się. Ja nigdy nie miałem u nich problemu z reklamacją. Kasa zawsze była natychmiast zwracana, bez jakiejkolwiek prośby o argumentację z mojej strony dlaczego chcę zwrócić towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2012 uznają mi reklamację wypchniętych kolan ??? Jeśli kupiłes je kilka lat temu to na 100% nie. Jesli chcesz uzyskac odpowiedz, to trzeba najpierw zadać odpowiednie pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 9 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2012 Nikt z nas raczej nie jest managerem w P&C. Pójdź i spytaj się. Ja nigdy nie miałem u nich problemu z reklamacją. Kasa zawsze była natychmiast zwracana, bez jakiejkolwiek prośby o argumentację z mojej strony dlaczego chcę zwrócić towar. Z tymi zwrotami w P&C to różnie bywa. Kiedyś kupiłem marynarkę przyniosłem do domu przymierzyłem z kilkoma koszulami i postanowiłem zwrócić. Złożyłem ją więc i zapakowałem do reklamówki, którą mi dali przy zakupie i powiesiłem na wieszaku. Po dwóch dniach od zakupu zjawiłem się w sklepie i tu niespodzianka, sprzedawca nie chciał jej przyjąć ze względu na rzekome ślady użytkowania w postaci zagnieceń (dodam, że miała oryginalnie przyszyte metki). Generalnie sprawa oparła się o kierowniczkę działu, która oświadczyła, że przyjmie ją jak ją wyprasuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Natomiast ja podzielę się doświadczeniami. Kiedyś na forum bardzo pozytywnie wypowiadałem się o chinosach firmy Springfield. Niestety, nie mogę podtrzymać tej opinii. Kupiłem w maju i dość intensywnie nosiłem podczas upałów dwie pary spodni tej firmy, khaki i granatowe. Niestety, obie pary wyblakły na słońcu, i to dość intensywnie, przez co mimowolnie mam spodnie vintage. Na dodatek, materiał, mimo że cienki, to jest dość ciasno pleciony i mało przewiewny. Innymi słowy, letniej kolekcji nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 chinos Mc Neal o których pisałem nie da rady zareklamować bo poplamiłem je tak że nie mogę tego doprać nie popisała się też firma Christian Berg - po dzisiejszym , pierwszorazowym noszeniu ichniejsze chinos ( len +bawełna ) też wypchnęły się na kolanach , z reklamacji nici bo wcześniej skrociłem je jakie firmy możecie polecić ( z przedziału do , powiedzmy , 300 pln ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudson Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Nie pamiętam ile kosztują ale spróbuj Hilfiger lub Gap. Całkiem dobrze się noszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2012 chinos Mc Neal o których pisałem nie da rady zareklamować bo poplamiłem je tak że nie mogę tego doprać nie popisała się też firma Christian Berg - po dzisiejszym , pierwszorazowym noszeniu ichniejsze chinos ( len +bawełna ) też wypchnęły się na kolanach , z reklamacji nici bo wcześniej skrociłem je jakie firmy możecie polecić ( z przedziału do , powiedzmy , 300 pln ) Firma? Polecam sieciówkę Mistrz Kruszewski. Koszt ok 600 zł, wybierasz sobie model, fason, każdy szczegół, materiał (dostawca zewnętrzny), a na końcu prosisz o wszycie "blokady" przed wypychaniem kolan i w cenie tylko dwa razy wyższej od zaproponowanej przez Ciebie kwoty masz spodnie, w których materiał w okolicy kolan będzie nie do ruszenia. Zapomnialem dodać. Poprawki przy zakupie gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2012 Powodem szybkiego wypychania się kolan jest często zbyt wąska nogawka - po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdan Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 A co sądzicie o chinosach firmy selected: http://www.asos.com/Selected/Selected-Three-Paris-Chino/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2181079&cid=12421&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=3&clr=Cinnabar+red Jak są wykonane jakościowo? I co myślicie o jakości chinosów firmy ASOS? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 witam z Frontu Walki O Lepsze Chinos wczoraj nosiłem na sobie białe bawełniano-lniane chinos z Bytomia ( nabyte na wyprzedaży posezonowej ) ... mają wszyte "to coś " na kolanach co zapobiegać ma wypychaniu się i ( po jednodniowym używaniu ) opinia jest dobra - na razie nic się nie wypchnęło i nie rozepchnęło ... spodni też szczęśliwie udało się nie ubrudzić koncepcję szycia na miarę biorę pod uwagę ( i za nią dziękuję ) ale na razie odłożę ją "do lepszych czasów " pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 To "coś" to kolanówka - nazwa pochodzi od kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Tak sie zastanawiam. U mnie w żadnych spodniach nie wypchnely się kolana. Długie wlosy na kolanach działają jak sweter, lepszej kolanowki nie ma mam to w każdych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Myślę, że dużo zależy od budowy nóg (szerokie nogi - bardziej naciąga), sposobu użytkowania (nawyk podciągania nogawek na przykład czy sposobu siedzenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Tak sie zastanawiam. U mnie w żadnych spodniach nie wypchnely się kolana. Długie wlosy na kolanach działają jak sweter, lepszej kolanowki nie ma mam to w każdych Zrób zdjęcie spodni w kant stojąc na baczność. Miło będzie to zobaczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Rzadko kantuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 A co sądzicie o tych spodniach? http://www.kappahl.pl/article/spodnie_chinos_249300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 A co sądzicie o tych spodniach? http://www.kappahl.pl/article/spodnie_chinos_249300 Nie wiem czy wszystkie ale dwie pary, które mierzyłem miały skrzywione nogawki. Ogólnie jakość nie powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Jakiś miesiąc temu zakupiłem dwie pary chinosów Jack&Jones. Materiał okazał się bardzo słabo farbowany - po praniu w miejscach zgięć z tyłu pod kolanami widać jaśniejsze ślady. Szycie też słabe, rozłażą się. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Panowie, jeśli któryś miałby ochotę, gorąca prośba o zweryfikowanie i znalezienie ew. chochlików. Pierwszy wpis: viewtopic.php?f=1&t=2395&p=62950#p62950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arros Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Charles Vögele, co sądzicie o tej marce? Głównie w kontekście spodni chino. Porównywalna jakością, z którymi brandami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Nie wiem jak z chino, ale nosiłem ich polówki i koszule - jak dla mnie poziom H&M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi