montalbano Napisano 21 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2011 Jak na środki, które ma do dyspozycji ubiera się moim zdaniem przeciętnie. Nie jestem przekonany, czy środki wiele zmieniają - gdybym dziś otrzymał kupon na milion do wydania na bespoke, to wcale nie zacząłbym ubierać się lepiej. No, ale nie możesz uogólniać swojego przykładu Myślę, ze wiekszość zgodzi sie jednak, że środki zmieniają dużo - zwłaszcza, ze nie każdy jest fanem biegania po sh. pzdr montalb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2011 Środki niewiele zmienią, bo prawdziwa elegancja nie zaczyna się tam, gdzie człowiek jest odpowiednio ubrany, ale wtedy, gdy do swojego stroju przyrasta, a garnitur traktuje jak zwykle ubranie. Co do zdjęcia zamieszczonego wyżej przez +Immune+ - nigdy nie myślałem, że coś takiego jak tv fold można źle założyć, sam jestem fanem idealnie złożonego, prostego prostokącika jaki tworzy poszetka złożona w ten sposób. Ale to co widać na powyższym zdjęciu to już paranoja, karton albo kilogram krochmalu ( raczej to pierwsze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 22 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2011 środki zmieniają wszystko. tomek, jakbyś ich nie miał, to byś nie miał także kogo przyciskać, bo by Cię zwyczajnie nie było stać na krawca czy szewca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2011 środki zmieniają wszystko. tomek, jakbyś ich nie miał, to byś nie miał także kogo przyciskać, bo by Cię zwyczajnie nie było stać na krawca czy szewca.Jeżeli chodzi o bespoke to się zgadzam, natomiast dyskusja toczyła się chyba w kierunku elegancji i takiego też stylu ubierania się. W tym wypadku nie kosztuje to więcej niż normalnie, ale wymaga oczywiście starań i poszukiwań (nie mam tutaj wcale na myśli SH). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Gruby kaliber nam zaprezentowałeś Janie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 nie znam człowieka ale wygląda jak po intensywnym masażu serca (a jak wynika z miny zakończonym sukcesem) a na marginesie ładna tapeta z dzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Ten kolej to Simon Cowell. Był w angielskim mam talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Ten kolej to Simon Cowell. Był w angielskim mam talent To tak jakby powiedziec o Whitney Houston, ze była w Bodyguard. Dzieki temu panu Polacy maja co robic w niedzielne wieczory ogladajac xfactor, mam talent i tym podobne programy. Majatek szacowany na miliard złotych. Jak widac nawet krawiec z Savile Row nie pomoze, jesli ma demencje i zapomina wykonczyc nogawke http://en.wikipedia.org/wiki/Simon_Cowell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwitek Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Obuwnicza awangarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Wyraz twarzy pana w czerwonym krawacie mówi sam za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Wyraz twarzy pana w czerwonym krawacie mówi sam za siebie.Ten "pan w czerwonym krawacie" to Bogdan Borusewicz, w przeszłości działacz opozycyjny, od 2005 roku marszałek Senatu RP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Wyraz twarzy pana w czerwonym krawacie mówi sam za siebie.Ten "pan w czerwonym krawacie" to Bogdan Borusewicz, w przeszłości działacz opozycyjny, od 2005 roku marszałek Senatu RP. Nazwisko brzmi znajomo, twarzy nie kojarzyłem. Cóż, dobrze wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb_1 Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Wyraz twarzy pana w czerwonym krawacie mówi sam za siebie.Ten "pan w czerwonym krawacie" to Bogdan Borusewicz, w przeszłości działacz opozycyjny, od 2005 roku marszałek Senatu RP. Nazwisko brzmi znajomo, twarzy nie kojarzyłem. Cóż, dobrze wiedzieć. Eeee tam - lepiej nie wiedzieć, ignorancja bywa błogosławieństwem. Ciekawe czy BB (swoją drogą porządny gość o dobrym życiorysie) czytuje ".....". Co do samej "Gazetki" to jak widać nie jest aż tak postępowa jak jej naczelny Nie używamy epitetów na tym forum Moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Naczelny ma jednak klasyczne chinosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb_1 Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Naczelny ma jednak klasyczne chinosy. Awangarda kryje się w kompozycji i subtelnych szczegółach. W końcu crocsy to też klasyka - czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Obuwnicza awangarda ja od dawna powtarzam, że nie ma czegoś takiego jak połączenie elegancji z lewicowym politykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb_1 Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Obuwnicza awangarda ja od dawna powtarzam, że nie ma czegoś takiego jak połączenie elegancji z lewicowym politykiem. + (i to duży) edyta: niestety cholera zdarzają się. Jest w SLD (nie przekręcamy nazw partii. Moderator) taki J.Wenderlich - wg mnie cyniczna ....hmmmm!!! jakich mało, ale trzeba mu oddać, że na tle politycznej miernoty jest erudytą, a na żywo człowiekiem bardziej eleganckim niżby na to wskazywał ekran TV (da się go spotkać w FN i to najczęściej na koncertach, na których grywają "twardą" współczechę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Wenderlich ma doskonałe wtrącenia jako Marszałek Sejmu, świetny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Eeee tam - lepiej nie wiedzieć, ignorancja bywa błogosławieństwem. Ciekawe czy BB (swoją drogą porządny gość o dobrym życiorysie) czytuje ".....". Co do samej "Gazetki" to jak widać nie jest aż tak postępowa jak jej naczelny Kolega kset za niewinny żarcik dostał uwagę za nietrzymanie poziomu, a takie kwiatki przechodzą bez echa. Wstyd. Nie pozostaje bez echa. Zaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Obuwnicza awangarda ja od dawna powtarzam, że nie ma czegoś takiego jak połączenie elegancji z lewicowym politykiem. Michnik nie ma nic wspólnego z lewicowym politykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb_1 Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Przyznam, że czekałem na taką reakcję i post napisałem przewrotnie, aczkolwiek wciąż zgodnie z tym co myślę. My tu w ogóle się ganimy za dość delikatne rzeczy, ale cóż, forum o szmatkach, to i część z nas musi być nieco zniewieściała Kolega kset za niewinny żarcik dostał uwagę za nietrzymanie poziomu, a takie kwiatki przechodzą bez echa. Wstyd. Wstyd to kraść, albo być hipokrytą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walek Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 "Michnik nie ma nic wspólnego z lewicowym politykiem." raczej bym napisał, że nasi lewicowi politycy mają niewiele wspólnego z lewicą. qb_1, nawet mimo dosadnego komentarza duży + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb_1 Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Obuwnicza awangarda ja od dawna powtarzam, że nie ma czegoś takiego jak połączenie elegancji z lewicowym politykiem. Michnik nie ma nic wspólnego z lewicowym politykiem. Nie no, z paroma ma/miał całkiem dużo wspólnego, co prawda czasem przez podstawionych ludzi, ale mimo wszystko A.Michnik po prostu pewne konwenanse i konwencje "olewa" i z braku elegancji uczynił swój styl. Jak da się pewnie wyczytać z moich wcześniejszych postów, nie przepadam za tą sylwetką, ale inteligencji odmówić mu nie mogę. Co za tym idzie wnioskuję, że zdaje on sobie sprawę z tego, jakie konwencje dress i conduct code łamie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Proszę o niestosowanie niewybrednych epitetów na forum i nie obrażanie wyborców SLD, którzy pewnie są wśród nas. Osobiste sympatie polityczne zachowujemy dla siebie. Jest to forum o elegancji, nie o polityce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi