Styleman Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Dzień dobry Dla mnie zestaw rewelacyjnie skomponowany ,kolory wspolgraja ,świetne dodatki. Bardzo mi sie podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ściernik Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Moim zdaniem nie tak fajnie. Za krótkie spodenki w tym kolorze dają efekt zniewieściałości w połączeniu ze złotym zapięciem paska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Moim zdaniem nie tak fajnie. Za krótkie spodenki w tym kolorze dają efekt zniewieściałości w połączeniu ze złotym zapięciem paska. Kwestia gustu i zapatrywań na modę męską... Jednak podzielam zdanie Sciernika Odpowiedź w w stylu "za a nawet przeciw" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 To chyba jednak nie jest kwestia gustu, po prostu tej długości szorty i krótsze noszą już kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Mnie najbardziej razi to coś zamiast paska, smycz psia czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Dla mnie zbyt zniewieściale. Poza tym - dla zasady - nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2012 Nie wiem co powiedzieć. Chyba tylko, żę polecam ... wszystkim rycerzom, którzy poszukują lśniących pancerzy z prawdziwej blachy! http://garnitury-poznan.pl/pages/kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2012 Nie wiem co powiedzieć. Chyba tylko, żę polecam ... wszystkim rycerzom, którzy poszukują lśniących pancerzy z prawdziwej blachy! http://garnitury-poznan.pl/pages/kolekcja Wracając pieszo z wesela... bądź bezpieczny na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2012 Nie wiem co powiedzieć. Chyba tylko, żę polecam ... wszystkim rycerzom, którzy poszukują lśniących pancerzy z prawdziwej blachy! http://garnitury-poznan.pl/pages/kolekcja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2012 Nie wiem co powiedzieć. Chyba tylko, żę polecam ... wszystkim rycerzom, którzy poszukują lśniących pancerzy z prawdziwej blachy! http://garnitury-poznan.pl/pages/kolekcja Takie garnitury nosimy na gołą klatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/52c9a63a41a037f9b56fd467f7ecbe5ade2d8e09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 ... coś zobaczył w żurnalach, coś podobnego nabył w "drogim sklepie', ale coś mu nie "wyszło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Właściwie każdy zestaw ostatnio pokazywany w CMDNS na głowę bije to co prezentują sobą nasi ,,celebryci". Oni nie mają stylistów czy ci styliści są do bani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Jak w telewizji stylistą nazywa się Jacykofa, to prawdopodobnie ludzie jego pokroju doradzają celebrytom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Właściwie każdy zestaw ostatnio pokazywany w CMDNS na głowę bije to co prezentują sobą nasi ,,celebryci". Oni nie mają stylistów czy ci styliści są do bani? Skąd taka jednoznaczna / uogólniająca opinia? Jest kolosalna różnica między zestawem dopieszczonym pod każdym względem, przygotowanym nierzadko specjalnie na sesję do CMDNS, gdzie zamieszczone zdjęcie jest najlepszym spośród zrobionych, a fotkami celebrytów robionymi często niespodziewanie, głównie przez paparazzich, ktorzy wybierają takie zdjęcia, które zainteresują, a to często oznacza gorsze, nienaturalne ujęcie, wpadkę, itd... Poza tym swoją analizę przedstawiłeś w dziale, w którym pokazywane są te najgorsze zestawy celebrytów. Możemy się pokusić o dyskusję w zaproponowanym przez Ciebie temacie, ale to chyba w oddzielnym wątku i na innych przykladach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Właściwie każdy zestaw ostatnio pokazywany w CMDNS na głowę bije to co prezentują sobą nasi ,,celebryci". Oni nie mają stylistów czy ci styliści są do bani? Skąd taka jednoznaczna / uogólniająca opinia? Jest kolosalna różnica między zestawem dopieszczonym pod każdym względem, przygotowanym nierzadko specjalnie na sesję do CMDNS, gdzie zamieszczone zdjęcie jest najlepszym spośród zrobionych, a fotkami celebrytów robionymi często niespodziewanie, głównie przez paparazzich, ktorzy wybierają takie zdjęcia, które zainteresują, a to często oznacza gorsze, nienaturalne ujęcie, wpadkę, itd... Poza tym swoją analizę przedstawiłeś w dziale, w którym pokazywane są te najgorsze zestawy celebrytów. Możemy się pokusić o dyskusję w zaproponowanym przez Ciebie temacie, ale to chyba w oddzielnym wątku i na innych przykladach... Choć jednak na powyższym zdjęciu Szyca niewiele dałoby się zrobić z ubraniem. Ja zaczynam chylić się ku teorii, że noszenie ubrań markowych to słuchanie tego co każą nam inni. A większość polskich celebrytów (z tego co widzę tutaj, bo kompletnie nie znam tego świata) nosi to co każe im moda, i powszechnie uznawane marki. No zobacz na Szyca, poszetkę ma - bo trzeba, ale te rękawy i nogawki nie będą już dobre w żadnych świetle i pod żadnym kątem. Z drugiej strony zgadzam się, że dodanie pozytywnie ocenionego zdjęcia w CMDNS nie jest zbyt trudne i wymagające, a do tego bardzo często pokazuje ubranie tylko wybiórczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 te rękawy i nogawki nie będą już dobre w żadnych świetle i pod żadnym kątem. Zgadza się, dlatego trafił do "Stylistyczne koszmary - aktorzy, piosenkarze, politycy". Mamy 2500 zarejestrowanych członków naszego forum. Jestem przekonany, że ogromna część z nas ubiera się na co dzień tak, że pokazanie tego w CMDNS spotkaloby się z dużą krytyką. Dużo mniejsza część na co dzień tworzy zestawy, w których w większości wypadków jest dobrze/bardzo dobrze, ale pewnie można by się do kilku rzeczy przyczepić. Najmniejsza grupa, to te osoby, które doszły do perfekcji. Myślę, że ostatnie dwie grupy mogą stanowić 5 - 15% wszystkich członków forum. A ilu spośród członków forum pokazuje się reg. w CMDNS? Strzelam, że ok. 0,5%. 0,5% naszej społeczności porównywać z całą społecznością celebrytów jest lekką przesadą . Tym bardziej, że np. Szyc i inne często pokazywane u nas znane osoby nie są w Polsce stawiane za wzór elegancji, mody, a raczej za znanych artystów. Temat rzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 A kto jest stawiany w Polsce, z Polaków, za wzór elegancji? Bo właśnie nie kojarzę nikogo kogo media by za takiego uznawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Nie mam zbyt dużej wiedzy na ten temat. Ostatnio na forum byla mowa o: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Lubie gościa! Nie ma go na forum i nie wystaja mu mankiety, ale ma w sobie tyle emocji, ze dobrze sie na niego patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Może i dobrze ubrany, ale zachowania biznesowe tego pana sprawiły, że traktuję go jak "polskiego cwaniaka", a nie "polskiego eleganta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Może i dobrze ubrany, ale zachowania biznesowe tego pana sprawiły, że traktuję go jak "polskiego cwaniaka", a nie "polskiego eleganta". Czytałem z nim wywaid we Wproście i miał ciekawe zdjęcia. Widziałem z nim program i dobrze prowadził. Wiecej nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Rozumiem, że osoby zmarłe nie mogą służyć za wzór elegancji? Zanim usłyszę "nie mogą" , to pozwolę sobie na wstawienie: Więcej: http://images.google.com/search?q=jan+p ... w&tbm=isch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Może i dobrze ubrany, ale zachowania biznesowe tego pana sprawiły, że traktuję go jak "polskiego cwaniaka", a nie "polskiego eleganta". Czytałem z nim wywaid we Wproście i miał ciekawe zdjęcia. Widziałem z nim program i dobrze prowadził. Wiecej nie wiem. No cóż.. Parafrazując: nie szata "czyni człowiekiem". Poniższy przykład, uznaje jako wpadkę pana, który raczej zaliczany jest do tych dobrze ubranych: ... jakiś czas temu pokazywane w Gazeta.pl (dział Plotek.pl - ja naprawdę nie czytam Plotka, ale koledzy mi powiedzieli ) Mocnym zaskoczeniem, dla mnie było to zdjęcie, ponieważ Pan Nowak, zawsze dobrze się prezentuje... Chyba nieco przesadził z "każualem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi