zw1920 Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Aż jestem w szoku, że Carmina wykorzystuje także Commando Sole, świetna sprawa, chyba trzeba będzie pomęczyć Betty , może jakiś semi brogues ale oxford? Eye - jakie kopyto? Rain? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 fajne buty i świetne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 dzięki arsen zw1920 - zwykle Carmina stosuje niepełną podeszwę tego typu (w glanku jest normalnie widoczna skóra), a tutaj zapewne było to konkretne zamówienie serii butów dla Zvartjes van 1883, stąd inna (pełna) niż zwykle. Nie mam pojęcia jakie to kopyto, czubki zaokrąglone, ale bez przesady, but smukły. Zdjęcie poglądowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Eye- dzięki, możliwe że było to specjalne zamówienie, widziałem u Szwedów Carminy z jej podstawowej oferty więc tutaj byłem trochę zaskoczony w przypadku podeszwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 http://allegro.pl/buty-carmina-shoemaker-googyear-i4883835376.html te? Jeśli tak to gratuluję zdjęć, inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Dokładnie te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Bardzo ciekawe, gratuluję zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micappo Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Czy w Warszawie gdzieś przymierzę buty Carmina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Carmina ma nową stronę www. Chyba jeszcze w trakcie dopracowywania szczegółów, bo niektórym butom brakuje zdjęć. Na plus widzę dwie rzeczy. Dodali duże rozmiary 13-15 nawet. Chyba nowe modele. Chyba szykują się na wzór meermina na MTO Groups. Ciekawe jak bardzo powalające będą ceny, bo.. na minus jest to, że chyba ponieśli ceny wszystkiego. Np jedne string loafersy na które się zapatrywałem, z około 300 euro poszły w gorę do 371 euro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Wydaje mi się, że wcześniej najtańsze buty kosztowały 349 euro, bo też miałem jedne na oku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Faktycznie strona ciekawsza, jeśli chodzi o prezentację butów. Więcej dodano modeli, które można było do tej pory zakupić w sklepach stacjonarnych. Ceny do góry - cena modeli z 340 euro do 371, ale w zamian koszt wysyłki - zero euro. Napisano, że wysyłka gratis od zakupu za 180 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 W dalszym ciągu są także tańsze niż w sklepie stacjonarnym w Paryżu (395 euro), jednak nie wszystkie modele są dostępne. Nie do końca rozumiem politykę tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Byłem dziś w sklepie Carmina w Barcelonie. Buty fantastyczne (choć zdarzały się pary które np. Herring oznaczylby jako seconds-plamki,smugi, ślady kleju itp.) ale rozmiary niestety przebrane tak samo jak i na stronie internetowej. W moim rozmiarze (7 UK) były ze 4 pary. W efekcie niestety nic nie kupiłem. Damskich w rozmiarze 4 dla mojej drugiej połówki też praktycznie nie było. Ceny 340 euro za męskie, 315 za damskie. Mokasyny bodajże za 220, skóry egzotyczne za około 400. Cordovan też był. Ogólnie buty sprawiają wrażenie wartych swojej ceny, ale mimo szczerych chęci nie miałem czego kupić Edycja: spojrzałem na tę nową stronę Carminy, faktycznie pojawiło się więcej modeli, ale nie ma też sporej ilości dostępnych stacjonarnie, np. przepięknych 3 dziurkowych czekoladowych derby. Wyglądają bardzo podobnie do butów prezentowanych przez Whitesnake'a https://forum.butwbutonierce.pl/topic/510-jakie-buty-mam-dzi%C5%9B-na-sobie/page-143#entry163355 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Technicznie rzecz biorąc trochę offtopic, ale może kojarzycie gdzieś u innego producenta buty w podobnym kolorze zamszu jak te Carminy? http://www.carminashoemaker.com/mens-oxford-shoes/lace-up-captoe-suede-80201 Niestety, smukłe kopyta Carminy z tej serii są kompletnie nie dla mnie, a jak zobaczyłem te buty, to zachorowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Ja byłem w sklepie w Barcelonie jakieś dwa tygodnie temu, kupiłem dwie pary w rozmiarze 7, niestety loafersów z jaszczurki już nie było. Największy wybór chyba mimo wszystko jest w Madrycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Wyprzedaz na stronie Hackett jest wyprzedaz butow Carmina oraz Cheaney. Niestety nie moge skopiowac pelnego adresu, wiec http://www.hackett.com nastepnie ACCESSORIES i nastepnie SHOES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Edyt. MOD. dyskusja przeniesiona z tematu Buty trochę drożej - wszelka egzotyka. Genialne są! 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Zdjecie klasa, ale nie moge wymyslic kto je zrobil. Ladna ciemna zielen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Carmina, zdjęcie z instagrama Skoaktiebolaget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Ale to cordovan nie egzotyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Carmina, zdjęcie z instagrama Skoaktiebolaget Carmina! Dzieki, faktycznie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Ale to cordovan nie egzotyka Ale jak przypuszczam trochę drożej - dołóż do Yanko chyba nie ma zastosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Ale jak przypuszczam trochę drożej - dołóż do Yanko chyba nie ma zastosowania Biorac pod uwage rynek to Carmina zdecydowanie nie powinna byc klasyfikowana jako "troche drozej". Blizej im do "troche taniej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Prawdę mówiąc nie orientowalem się ile Carminy kosztują, wiedziałem tylko że więcej niż Yanko. Nie bijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Ale jak przypuszczam trochę drożej - dołóż do Yanko chyba nie ma zastosowania Carmina nie jest wiele droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi