Midlife-Crisis Napisano 19 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2016 On po prostu zlekceważył, że może trafić na to forum. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Zegarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Wczoraj Didier Deschamps miał jakiś ciekawy garnitur z ładnymi szerokimi klapami, linią ramion i wszyciem rękawów, tylko te guziki na rękawach - pięć i wszyte po łuku (koledzy się nabijali, że oni o poprzeczce Pogby, a ja o mankietach Deschampsa...): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Ciekawe jak na "takie zagranie" odpowiedzą w sobotę Szwajcarzy ?(ręka wiadomo czyja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 @Tomi: będą drzeć szaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Raczej szmaty;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 http://kobieta.onet.pl/slub/tak-wygladaly-sluby-polskich-pilkarzy/pxlwcj Miłego odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurtka Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Grzegorz Krychowiak stający się najdroższym polskim piłkarzem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
placebosyndrome Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 za bardzo wymuskany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 W jakim sensie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 21 godzin temu, placebosyndrome napisał: za bardzo wymuskany... to jest temat "jak się ubierają gwiazdy politycy celebryci zdjęcia opisy" a nie "jak dbają o cerę i fryzurę gwiazdy politycy celebryci zdjęcia opisy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Skąd PAD wytrzasnął tą marynarkę? Ze swojej I Komunii czy ze szmateksu w Działdowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Pewnie Kinia chciała modnie ubrać ojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Chyba nie powinienem - ale kojarzy mi się z Janko Muzykant - wszystko za krótkie i ten za duży kapelusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Straszny ten kapelusz - straszny tym bardziej, że już chyba widzieliśmy go w lepszym. Zapisałby się na forumowy, wzrosłoby mu poparcie... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Dnia 3 juillet 2016 o 16:38, placebosyndrome napisał: za bardzo wymuskany... Jak lubi, niech się muska. Dla mnie jego strój jest trochę poniżej oczekiwań jednak - przy jego możliwościach finansowych mógłby spokojie przy takiej okazji wystąpić w gustownym bespoke, bo to (sądząc głównie po linii ramion) pewnie RTW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 No właśnie ostatnio oglądałem zdjęcie reprezentacji które prezentuje Vistula i wydaje mi się, że on nie miał takiego garnituru jak wszyscy - przede wszystkim zwróciłem uwagę na ramiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Vistula dla piłkarzy to był pewnie MTM. Całkiem ładnie wyglądali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Hm, na moje oko Krycha ma faktycznie inne wypełnienie ramion (chyba nawet w ogóle bez wypełnienia, albo z minimalnym), ale tkanina jest raczej ta sama. Może tak sobie zażyczył przy szyciu, a może uszył z tego samego materiału gdzie indziej...? Wygląda na kogoś, kto lubi się takimi detalami zajmować, a w piłkę, nawet w sezonie, nie gra się przecież cały dzień. Pamiętam jak kiedyś oglądając z kolegami Ronaldinho powiedziałem (miałem wtedy długie kręcone włosy) - że też mu się chce przy jego trybie życia mieć takie włosy, ile to mycia, czesania... na to ktoś mi odpowiedział: a co on ma innego do roboty, tylko czesać się i grać w piłkę :D. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Moim zdaniem on ma bespoke. Bo jeżeli reszta ma MTM to momentami naprawdę bardzo słaby - odstające kołnierze, niektóre za duże - pomijając ramiona itd Widać to na zdjęciu reklamowym Vistuli, które jest w salonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Dla porównania: garnitury francuskiej drużyny - poznaję je, trenera już wklejałem w tym wątku, mają bardzo brzydkie mankiety - guzików jest ze 20 i są wszyte po łuku... https://twitter.com/MaisonSmalto/status/731077905908965376/photo/1?ref_src=twsrc^tfw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 1:0 dla naszych - wszyscy w krawatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi