swordfishtrombone Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 Wczoraj Didier Deschamps miał jakiś ciekawy garnitur z ładnymi szerokimi klapami, linią ramion i wszyciem rękawów, tylko te guziki na rękawach - pięć i wszyte po łuku (koledzy się nabijali, że oni o poprzeczce Pogby, a ja o mankietach Deschampsa...): Cytuj
TomiW01 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ciekawe jak na "takie zagranie" odpowiedzą w sobotę Szwajcarzy ?(ręka wiadomo czyja ) Cytuj
Hargin Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 @Tomi: będą drzeć szaty 1 Cytuj
Bacio Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2016 http://kobieta.onet.pl/slub/tak-wygladaly-sluby-polskich-pilkarzy/pxlwcj Miłego odbioru Cytuj
kurtka Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Grzegorz Krychowiak stający się najdroższym polskim piłkarzem 2 Cytuj
placebosyndrome Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 za bardzo wymuskany... Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 21 godzin temu, placebosyndrome napisał: za bardzo wymuskany... to jest temat "jak się ubierają gwiazdy politycy celebryci zdjęcia opisy" a nie "jak dbają o cerę i fryzurę gwiazdy politycy celebryci zdjęcia opisy". Cytuj
TomiW01 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Skąd PAD wytrzasnął tą marynarkę? Ze swojej I Komunii czy ze szmateksu w Działdowie? Cytuj
Jakub Wieczorek Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Pewnie Kinia chciała modnie ubrać ojca Cytuj
Dapi Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Chyba nie powinienem - ale kojarzy mi się z Janko Muzykant - wszystko za krótkie i ten za duży kapelusz... Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Straszny ten kapelusz - straszny tym bardziej, że już chyba widzieliśmy go w lepszym. Zapisałby się na forumowy, wzrosłoby mu poparcie... 4 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Dnia 3 juillet 2016 o 16:38, placebosyndrome napisał: za bardzo wymuskany... Jak lubi, niech się muska. Dla mnie jego strój jest trochę poniżej oczekiwań jednak - przy jego możliwościach finansowych mógłby spokojie przy takiej okazji wystąpić w gustownym bespoke, bo to (sądząc głównie po linii ramion) pewnie RTW. Cytuj
Dapi Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 No właśnie ostatnio oglądałem zdjęcie reprezentacji które prezentuje Vistula i wydaje mi się, że on nie miał takiego garnituru jak wszyscy - przede wszystkim zwróciłem uwagę na ramiona Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Vistula dla piłkarzy to był pewnie MTM. Całkiem ładnie wyglądali. Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Hm, na moje oko Krycha ma faktycznie inne wypełnienie ramion (chyba nawet w ogóle bez wypełnienia, albo z minimalnym), ale tkanina jest raczej ta sama. Może tak sobie zażyczył przy szyciu, a może uszył z tego samego materiału gdzie indziej...? Wygląda na kogoś, kto lubi się takimi detalami zajmować, a w piłkę, nawet w sezonie, nie gra się przecież cały dzień. Pamiętam jak kiedyś oglądając z kolegami Ronaldinho powiedziałem (miałem wtedy długie kręcone włosy) - że też mu się chce przy jego trybie życia mieć takie włosy, ile to mycia, czesania... na to ktoś mi odpowiedział: a co on ma innego do roboty, tylko czesać się i grać w piłkę :D. 2 Cytuj
Dapi Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Moim zdaniem on ma bespoke. Bo jeżeli reszta ma MTM to momentami naprawdę bardzo słaby - odstające kołnierze, niektóre za duże - pomijając ramiona itd Widać to na zdjęciu reklamowym Vistuli, które jest w salonach Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Dla porównania: garnitury francuskiej drużyny - poznaję je, trenera już wklejałem w tym wątku, mają bardzo brzydkie mankiety - guzików jest ze 20 i są wszyte po łuku... https://twitter.com/MaisonSmalto/status/731077905908965376/photo/1?ref_src=twsrc^tfw Cytuj
mosze Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 1:0 dla naszych - wszyscy w krawatach. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 Tu dla porównania rok 2012. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi