Skocz do zawartości

Jak się ubierają gwiazdy, politycy, celebryci- zdjęcia, opisy

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 3 juillet 2016 o 16:38, placebosyndrome napisał:

za bardzo wymuskany...

Jak lubi, niech się muska. Dla mnie jego strój jest trochę poniżej oczekiwań jednak - przy jego możliwościach finansowych mógłby spokojie przy takiej okazji wystąpić w gustownym bespoke, bo to (sądząc głównie po linii ramion) pewnie RTW.

Opublikowano

No właśnie ostatnio oglądałem zdjęcie reprezentacji które prezentuje Vistula i wydaje mi się, że on nie miał takiego garnituru jak wszyscy - przede wszystkim zwróciłem uwagę na ramiona

Opublikowano

Hm, na moje oko Krycha ma faktycznie inne wypełnienie ramion (chyba nawet w ogóle bez wypełnienia, albo z minimalnym), ale tkanina jest raczej ta sama. Może tak sobie zażyczył przy szyciu, a może uszył z tego samego materiału gdzie indziej...? Wygląda na kogoś, kto lubi się takimi detalami zajmować, a w piłkę, nawet w sezonie, nie gra się przecież cały dzień.

Pamiętam jak kiedyś oglądając z kolegami Ronaldinho powiedziałem (miałem wtedy długie kręcone włosy) - że też mu się chce przy jego trybie życia mieć takie włosy, ile to mycia, czesania... na to ktoś mi odpowiedział: a co on ma innego do roboty, tylko czesać się i grać w piłkę :D.

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Moim zdaniem on ma bespoke. Bo jeżeli reszta ma MTM to momentami naprawdę bardzo słaby - odstające kołnierze, niektóre za duże - pomijając ramiona itd

Widać to na zdjęciu reklamowym Vistuli, które jest w salonach ;)