+Immune+ Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Jest jeszcze sieć P&C i obniżki posezonowe o czym wielokrotnie pisaliśmy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Jest jeszcze sieć P&C i obniżki posezonowe o czym wielokrotnie pisaliśmy na forum. To w PEEK & CLOPPENBURG mają Barboura? Dzięki wielkie za informacje. Orientujesz się Immune, kiedy pierwsza zimowa przecena? Styczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Niestety nie orientuję się. Wydaje mi się, że koniec stycznia/początek lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Krótkie pytanie: Za kilka tygodni organizuję co semestralną (tak mniej więcej wypada) imprezę w domu. Tym razem impreza będzie przebierana, i tu pojawia się moje pytanie: Za jaką postać filmową/telewizyjną można się przebrać tak, żeby móc użyć muszki/poszetki/spinek/marynarki od smokingu lub całego smokingu? Mam kilka pomysłów niezwiązanych z taką stylizacją, ale jeśli coś mi podpowiecie, to może będę... na elegancko A, dodam tylko, że większość studentów/studentek nie zna większości znanych tutaj elegancko ubierających się aktorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Dracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Korwin Mikke (nie mogłem się powstrzymać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Dracula piękne, dziękuję! Korwin Mikke (nie mogłem się powstrzymać ) nie za bardzo postać filmowa... poza tym z wąsem i takimi poglądami mi nie do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Pod względem ilości nakręconego materiału filmowego Korwin przebija chyba nawet Dracule A co do poglądów co prawda nie czas i miejsce ku temu ale... niech nam żyje JKM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 James Bond będziesz potrzebował jeszcze co najmniej broni (nie pamiętam, jakiej ostatnio używał), zegarka (najlepiej Omega, chyba że będziesz celował w którąś starszą wersję) i dziewczyny Bonda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Hercules Poirot ale musialbyś jednak zgodzić się na wąsik. I nie mów Kilroyowi bo się obrazi że mu bohatera ukradłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Jakkolwiek do Poirota pasuję... kształtem, to mało kto go zna, ja sam nie za dobrze. Bond jest banalny i nie mam figury Waham się między draculą a upiorem w operze, chyba że jeszcze jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Jak smoking i muszka to nie pozostaje Ci nic innego jak zostać agentem Jej Królewskiej Mości. Pamiętaj, żeby do każdej niewiasty na imprezie zwracać się słowami: dzień dobry panno ManyPenny. Pomocny może być też taki gadźet: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Może fular i brylantyna? Albo bardziej historycznie - Churchill? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Witam, mam sweter z wełny, który wymaga prania. Czy pralnia chemiczna to pewność, że sweter nie skurczy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Doradzam zwykłą miskę z letnią wodą + płyn do wełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 i suszyć na płasko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Albo rozłożyć na kilku krzesłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Albo rozłożyć na kilku krzesłach. Umyka mi ta technika. Znaczy jak? Najprościej chyba na płask na ręczniku rozpostartym na stole czy tapczanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejR Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Jeśli się to pytanie powtórzyło - to przepraszam, ale szukając na forum nie znalazłem jednoznacznej wypowiedzi na ten temat: czy buty Loding są warte swojej ceny? Nie znam się na budowie, jakości skór itp, stąd to pytanie. Mają tą zaletę, że można je sobie przymierzyć dokładnie w sklepie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Ceny płaconej gdzie? I jaka seria Lodinga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejR Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 W GM w Warszawie. Seria - nie mam pojęcia, interesują mnie któreś z gładkich oxfordów z nakładanym noskiem, klasyczne, nie przedłużane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Ktoś wie/ma zdjęcia jak wyglądałaby koszula z podwójnym mankietem gdyby wybrać opcję kontrastującego materiału od wewnętrznej strony mankietu (MTM via net oferują takie opcje)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Albo rozłożyć na kilku krzesłach. Umyka mi ta technika. Znaczy jak? Najprościej chyba na płask na ręczniku rozpostartym na stole czy tapczanie... Jesteśmy chyba zgodni, że chodzi o to, żeby mokry sweter się nie rozciągał. Tapczan to dobre miejsce, ale miejsce po swetrze będzie mokre. Ręcznik chyba lepszy. Krzesła to trzecie wyjście - rozkładasz sweter na kilku punktach podparcia, dzięki czemu nie zwisa zbytnio, wysycha szybko i nie zostawia mokrych plam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Albo rozłożyć na kilku krzesłach. Umyka mi ta technika. Znaczy jak? Najprościej chyba na płask na ręczniku rozpostartym na stole czy tapczanie... Jesteśmy chyba zgodni, że chodzi o to, żeby mokry sweter się nie rozciągał. Tapczan to dobre miejsce, ale miejsce po swetrze będzie mokre. Ręcznik chyba lepszy. Krzesła to trzecie wyjście - rozkładasz sweter na kilku punktach podparcia, dzięki czemu nie zwisa zbytnio, wysycha szybko i nie zostawia mokrych plam Są też takie dmuchane wieszaki, na których można rozwiesić sweter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Koledzy, gdzie można kupić online w Polsce takie paski do zegarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi