Skocz do zawartości

Sklepy w Polsce: jakość, kompetencje sprzedawcy

gribojedow

Rekomendowane odpowiedzi

Krótkie pytanie:

Za kilka tygodni organizuję co semestralną (tak mniej więcej wypada) imprezę w domu.

Tym razem impreza będzie przebierana, i tu pojawia się moje pytanie:

Za jaką postać filmową/telewizyjną można się przebrać tak, żeby móc użyć muszki/poszetki/spinek/marynarki od smokingu lub całego smokingu?

Mam kilka pomysłów niezwiązanych z taką stylizacją, ale jeśli coś mi podpowiecie, to może będę... na elegancko ;)

A, dodam tylko, że większość studentów/studentek nie zna większości znanych tutaj elegancko ubierających się aktorów :roll:

Jeśli się to pytanie powtórzyło - to przepraszam, ale szukając na forum nie znalazłem jednoznacznej wypowiedzi na ten temat:

czy buty Loding są warte swojej ceny? Nie znam się na budowie, jakości skór itp, stąd to pytanie. Mają tą zaletę, że można je sobie przymierzyć dokładnie w sklepie...

Albo rozłożyć na kilku krzesłach.

Umyka mi ta technika. Znaczy jak? Najprościej chyba na płask na ręczniku rozpostartym na stole czy tapczanie...

Jesteśmy chyba zgodni, że chodzi o to, żeby mokry sweter się nie rozciągał. Tapczan to dobre miejsce, ale miejsce po swetrze będzie mokre. Ręcznik chyba lepszy. Krzesła to trzecie wyjście - rozkładasz sweter na kilku punktach podparcia, dzięki czemu nie zwisa zbytnio, wysycha szybko i nie zostawia mokrych plam :)

Albo rozłożyć na kilku krzesłach.

Umyka mi ta technika. Znaczy jak? Najprościej chyba na płask na ręczniku rozpostartym na stole czy tapczanie...

Jesteśmy chyba zgodni, że chodzi o to, żeby mokry sweter się nie rozciągał. Tapczan to dobre miejsce, ale miejsce po swetrze będzie mokre. Ręcznik chyba lepszy. Krzesła to trzecie wyjście - rozkładasz sweter na kilku punktach podparcia, dzięki czemu nie zwisa zbytnio, wysycha szybko i nie zostawia mokrych plam :)

Są też takie dmuchane wieszaki, na których można rozwiesić sweter.