Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogi kolego. Jeżeli już chcesz wchodzić na ten grząski grunt to oznaką chamstwa jest Twoje ostanie 100 postów będących jedynie głupimi docinkami, zaczepkami i odzywkami godnymi zakompleksionego internauty. Pohamuj się trochę, bo tutaj niestety lub stety demokracji w kwestii banowania nie ma.

Opublikowano

Wizualnie różnią się tak, jak wełna od poliestru. Plastik jest wulgarny, macica perłowa jest dyskretnie wykwintna. Guziki, owszem, mniej widać, ale czasem widać - chyba, że krawat, najlepiej na gumkę, włoży się w spodnie albo przyczepi agrafką do koszuli, tak, aby zawsze zasłaniał guziki :twisted:

Opublikowano

Drogi kolego. Jeżeli już chcesz wchodzić na ten grząski grunt to oznaką chamstwa jest Twoje ostanie 100 postów będących jedynie głupimi docinkami, zaczepkami i odzywkami godnymi zakompleksionego internauty. Pohamuj się trochę, bo tutaj niestety lub stety demokracji w kwestii banowania nie ma.

Z ciekawości sprawdziłem i z ostatnich 100 postów, jakieś 6 mógłbym uznać za głupie docinki i zaczepki.
Opublikowano

Mam w szafce obok ok. 150 guzików perłowych od tego samego dostawcy, który zaopatruje m. in. Brioni. Grube, kilkumilimetrowe, po prostu cudo, aż chce się szyć koszule z mankietami na guziki 8-)

Opublikowano

... głupie docinki typu ubierz t-shirt, są oznaką chamstwa i nie mają za wiele wspólnego z tematyką forum.

...oznaką chamstwa jest Twoje ostanie 100 postów będących jedynie głupimi docinkami, zaczepkami i odzywkami godnymi zakompleksionego internauty.

Panowie, bardzo proszę o trzymanie poziomu. Wysyłanie kolegi po t-shirt było nieładne (można się dziwic, nie trzeba w ten sposób komentowac), a potem doszło do niepotrzebnego wzrostu temperatury dyskusji.

Opublikowano

Pytanko.

Czy jeżeli zakładacie koszulę pod sweter, to wkładacie ją w spodnie, czy wystaje spod swetra?

:? w spodnie. Tak samo jak bez swetra. Podobnie w przypadku marynarki.

Marynarkę? W spodnie? ;)

Owned. Janie, CMDNS czeka!

Opublikowano

Do wyboru są jeszcze szelki. :)

Pozdrawiam, Dr

Tak. Jasne.

Tyle tylko, że nie spotykam zbyt wielu facetów noszących szelki mających proporcjonalną budowę ciała. Faceci o rozmiarze XXXXL to rozumiem.

Jak dla mnie szelki nie mają porównania do pasków.

Opublikowano

Ja nie spotykam wielu facetów noszących czerwone płaszcze, stojące kołnierzyki czy cylindry, a mimo wszystko nosiłbym je (dlaczego ich na tą chwilę nie noszę, wyjaśniałem już kilka razy ;) ).

Pozdrawiam, Dr

PS Poza tym, szelek i tak nigdy ich nie widać. Z tego co wiem, są też wygodniejsze od pasków.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Tyle tylko, że nie spotykam zbyt wielu facetów noszących szelki mających proporcjonalną budowę ciała.

Może dlatego, że szelki nosi się tak by ich nie było widać?

Maklerzy są wyjątkiem.

A co z rękawami przy koszuli z długim i swetrze (też z długim)?

Czy podciągacie rękawy jednego i drugiego, czy zostawiacie? Muszę przelecieć sobie wątek CMDNS i popatrze ćna foty i komentarze.

Opublikowano

Do wyboru są jeszcze szelki. :)

Pozdrawiam, Dr

Tak. Jasne.

Tyle tylko, że nie spotykam zbyt wielu facetów noszących szelki mających proporcjonalną budowę ciała. Faceci o rozmiarze XXXXL to rozumiem.

Jak dla mnie szelki nie mają porównania do pasków.

A porównywałeś? Bo mam takie wrażenie, że zaszufladkowałeś szelki jak "produkt dla grubasów".

Załóż szelki, poruszaj się w nich po mieszkaniu czy biurze i wtedy powinieneś zobaczyć zalety szelek.

Opublikowano

pirat mam szelki i pomimo, iż są w miarę luźno zapięte to i tak czuje niewielkie skrępowanie w barkach.

Tak. Być może zaszufladkowałem szelki dla grubasów, bo takie odnoszę wrażenie, że szczupli facecie wolą jednak pasek, a ci grubsi to nie mają wyjścia.

Opublikowano

pirat mam szelki i pomimo, iż są w miarę luźno zapięte to i tak czuje niewielkie skrępowanie w barkach.

Tak. Być może zaszufladkowałem szelki dla grubasów, bo takie odnoszę wrażenie, że szczupli facecie wolą jednak pasek, a ci grubsi to nie mają wyjścia.

Ciężkie będziesz miał tutaj życie. Współczuję..
Opublikowano

Masz na myśli że są naciągnięte i cisną Cię w ramionach?
Opublikowano

Masz na myśli że są naciągnięte i cisną Cię w ramionach?

"Pani córka nie ma zbyt wyłupiastych oczu, tylko proszę jej poluźnić kucyk"